Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.318
- Πόντοι
- 2.036
Μερικών τα θέλει ο κώλος σας και δικαίως σας κάνουν μεροκάματο οι κοπέλες...
Τι εννοείς καλέ μου?Μερικών τα θέλει ο κώλος σας και δικαίως σας κάνουν μεροκάματο οι κοπέλες...
Καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ.Τι εννοείς καλέ μου?
ΙΑΣΟ ΚΟΚΛΑΑπό όταν έβαλα το τηλ....έχω δεχτεί άπειρα μηνύματα.....πο ρωτάνε ΜΑΛΑΚΊΕΣ .
ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΩΛΟ
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝ ΚΑΝΩ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ?
Η στέλνουν μηνύματα για να πιάσουν γκόμενα όχι να κλείσουν ραντεβού γεια σου κούκλα τι κάνεις.....
Πες μου εσύ στην θέση μου τι θα έκανες να έχεις 100 μηνύματα να σε ρωτάνε για αυτό που ξεκαθαρίζεις με μεγάλα γράμματα ότι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ και άλλα 100 να σε κοροϊδεύουν σε σχέση με αυτό που κανεις.....
Μετά θα λέτε ααα αυτή δεν έχει όρεξη να κάνει την δουλειά της..
Αφού πάνω από τους μισούς ούτε ξέρουν τι θέλουν στέλνουν μηνύματα και μου λένε να πάμε για καφέ και όχι για ραντεβού.
Έχω 5 φωτογραφίες.
Σήμερα θα βάλω κι άλλες
Είμαι ξεκάθαρη στην αγγελία μου τι προσφέρω τι όχι.
Κάποια πράγματα όπως σεξ χωρίς προφυλακτικό είναι κοινή λογική ότι ΔΕΝ τα προσφέρω παρόλα αυτά το ζητάνε .
Δηλαδή βλέπω ότι όλοι γκρινιάζουν για τις κοπέλες.
Αν δώσω το κινητό της δουλειάς σε έναν τυχαίο από εσάς μια μέρα να απαντήσει όλες αυτές τις μαλακίες που μου στέλνουν θα το σπάσει το κινητό πριν τελειώσει η μέρα .
Πες μου εσύ στην θέση μου τι θα έκανες σε παρακαλώ που σε βλέπω σοβαρό σε γενικές γραμμές ...
Εγώ δεν κατάλαβαΚαταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ.
Κώλο δίνεις ...με πόσα λεφτά ...να τα βρούμεΑπό όταν έβαλα το τηλ....έχω δεχτεί άπειρα μηνύματα.....πο ρωτάνε ΜΑΛΑΚΊΕΣ .
Η στέλνουν μηνύματα για να πιάσουν γκόμενα όχι να κλείσουν ραντεβού γεια σου κούκλα τι κάνεις.....
Πες μου εσύ στην θέση μου τι θα έκανες να έχεις 100 μηνύματα να σε ρωτάνε για αυτό που ξεκαθαρίζεις με μεγάλα γράμματα ότι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ και άλλα 100 να σε κοροϊδεύουν σε σχέση με αυτό που κανεις.....
Αφού πάνω από τους μισούς ούτε ξέρουν τι θέλουν στέλνουν μηνύματα και μου λένε να πάμε για καφέ και όχι για ραντεβού.
Έχω 5 φωτογραφίες.
Σήμερα θα βάλω κι άλλες
Κάποια πράγματα όπως σεξ χωρίς προφυλακτικό είναι κοινή λογική ότι ΔΕΝ τα προσφέρω παρόλα αυτά το ζητάνε .
Αν δώσω το κινητό της δουλειάς σε έναν τυχαίο από εσάς μια μέρα να απαντήσει όλες αυτές τις μαλακίες που μου στέλνουν θα το σπάσει το κινητό πριν τελειώσει η μέρα .
Πες μου εσύ στην θέση μου τι θα έκανες σε παρακαλώ που σε βλέπω σοβαρό σε γενικές γραμμές ...
Σ' αυτούς απευθύνομαι κορίτσι μου, όχι σε σένα.Εγώ δεν κατάλαβα
Για μένα ροταω όχι για αυτούς!
Πολλοί θέλουν να ανεβάσεις φωτογραφίες για να ξεκινήσουν να τον παίζουν. Είναι με το χέρι στην σκανδάλη και περιμένουν.Σήμερα το βράδυ μωρό μου θα μπουν καινουργιες φωτογραφίες!!
Και ποδαράκια και πατούσες όλα!
Στείλε μου πμ αν θες να με βοηθήσεις κάποιο παράδειγμα πως πρέπει να είναι οι φωτογραφίες από πατούσες κλπ
ΤΖΑΜΠΑ ΟΛΕΠολλοί θέλουν να ανεβάσεις φωτογραφίες για να ξεκινήσουν να τον παίζουν. Είναι με το χέρι στην σκανδάλη και περιμένουν.
Τυποι χωρις καμια κριτικη,ουτε σαν σχολιο.Συνηθισμενο 'δω μεσα.Πολλοί θέλουν να ανεβάσεις φωτογραφίες για να ξεκινήσουν να τον παίζουν. Είναι με το χέρι στην σκανδάλη και περιμένουν.
Η επιλογή της έκθεσης στο site και της διαφήμισης της δουλειάς της κοπέλας, επισύρει και καυλάντα και αργόσχολους αλλά και μίσος! Θα εισπράξει πολύ περισσότερο μίσος από αγάπη και κατανόηση. Έτσι είναι το παιχνίδι και όλοι, και οι κοπέλες και οι πελάτες, παίζουμε με αυτούς τους όρους!!!Από όταν έβαλα το τηλ....έχω δεχτεί άπειρα μηνύματα.....πο ρωτάνε ΜΑΛΑΚΊΕΣ .
Έχω 5 φωτογραφίες.
Σήμερα θα βάλω κι άλλες
Σε αυτά που έγραψες σε μένα μια χαρά σοβαρός φαίνεσαι!Η επιλογή της έκθεσης στο site και της διαφήμισης της δουλειάς της κοπέλας, επισύρει και καυλάντα και αργόσχολους αλλά και μίσος! Θα εισπράξει πολύ περισσότερο μίσος από αγάπη και κατανόηση. Έτσι είναι το παιχνίδι και όλοι, και οι κοπέλες και οι πελάτες, παίζουμε με αυτούς τους όρους!!!
Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή, άλλωστε φαίνεται ότι δεν είστε άσχετοι και σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο!!!
Γνώμη μου είναι να διατηρηθεί αυτό το προφίλ που ήδη έχει επιλεγεί, χωρίς ξεσπάσματα και ανούσιους καυγάδες.
Εδώ και χρόνια, με κάθε νέα είσοδο, ζούμε τη "μέρα της μαρμότας".
Μη νομίζεις ότι θα σταματήσει ποτέ εντελώς το σπαμάρισμα και η καυλάντα ή οι "περίεργες" απαιτήσεις και γούστα. Απλά θα μπει μια ροή. Στο χέρι σου είναι!!!
Μόνο μην αντιληφθούν τα τσακάλια ότι κάποιος πάει να τους τη φέρει
Μια βόλτα σε νήματα άλλων κοριτσιών για ανάγνωση, επιβάλλεται!!!
Υ. Γ "... που σε βλέπω σοβαρό σε γενικές γραμμές..."
Αλήθεια τώρα;;;;
Τι εννοείς καλέ μου?Για τα 5 πρώτα μνμ γαργάρα. Και μετά απορείτε ορισμένοι.
Για τα 5 πρώτα μνμ γαργάρα. Και μετά απορείτε ορισμένοι.
Δεν ξέρω αν το είδες...Αυτό ήταν ξεκάθαρο από την αρχή αδερφέ. Δεν πειράζει να χειρίζεται κάποιος άλλος το προφίλ φτάνει να γράφει αλήθειες!!!
Ήγγικεν η ώρα!!!
Υπάρχει τηλέφωνο, λεπτομέρειες και φωτογραφίες!!!
Αναμένουμε τις *πρώτες αλλά και τις *δεύτερες κριτικές.
Ναι δεν κατάλαβα.Δεν ξέρω αν το είδες...
Ας πούμε ότι κάποιος - κάποια σε βοήθησε με το στήσιμο του προφίλ και τη γλώσσα!!!Ναι δεν κατάλαβα.
Τι εννοεί ότι διαχειρίζεται το προφίλ μου άλλος ας πούμε?
Γιατι δεν καταλαβαίνω αλήθεια.
Ααα βέβαια με βοήθησαν αν με ρωτάτε ξεκάθαρα θα το έλεγα δεν κρύβομαι!Ας πούμε ότι κάποιος - κάποια σε βοήθησε με το στήσιμο του προφίλ και τη γλώσσα!!!
Δε χρειάζεται να τα πιάνεις όλα ρε μωρό!!! Φτάνει να είσαι μουνάρα!!!