αγιες μέρες που έρχονται.....σου πάει η καρδιά ;;Αν εννοείς κωλο δεν θα μπει καλέ μου!!
αμαρτία καλή μου να μην δίνεις στα ''παιδιά'' το κουλουρακι σου.
αγιες μέρες που έρχονται.....σου πάει η καρδιά ;;Αν εννοείς κωλο δεν θα μπει καλέ μου!!
Ναι αλλά ανάβω την λαμπάδα τους!!αγιες μέρες που έρχονται.....σου πάει η καρδιά ;;
αμαρτία καλή μου να μην δίνεις στα ''παιδιά'' το κουλουρακι σου.
Όχι για μουστοκούλουρα.......Το Πάσχα είναι για λαμπάδες...τώρα είναι για κουλούρι..
Κανεις λάθος,πολλοί νηστευουν τέτοιες μέρεςΌχι για μουστοκούλουρα.......
ολα μετράνε .....Ναι αλλά ανάβω την λαμπάδα τους!!
Δεν μετράει αυτό??
ολα μετράνε .....
αλλά το να κρατάς το κωλαράκι σου για αλλού..
είναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ χρονιάρες μέρες
Βέβαια τα δίνει στην αρχή ο κύριος δεν είναι μπακάλης!τα δινεις τα λεφτα στην αρχη ετσι; πόσες ωρες θελεις;
Δευτέρα καλέ μου!Mωρο ποτε εχουμε εγκαινια ;;;;
Αν εννοείς μετά από 24 του μήνα ναι γιατί ξεκινάω 25 του μήνα Δευτέρα!το βλέπω να κάνει εγκαίνια αφού μπει το 24...
Πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου για να κλείσουμε ραντεβού θα δώσεις κάποιο τηλέφωνο.Αν εννοείς μετά από 24 του μήνα ναι γιατί ξεκινάω 25 του μήνα Δευτέρα!
Ειναι ανατολικη. παει με το παλιοΧριστούγεννα δηλαδή!
διαβασα με προσοχη και τις 18 σελιδες(ουτε καν) και περιμενω κριτικη απο τον πρωτο που θα κανει καταδρομικη.
Μου αρέσει που είστε και σίγουροι ότι θα γράψει κρητική!Ξεκινάει Δευτέρα. Υπομονή και θα μάθουμε
Μου αρέσει που είστε και σίγουροι ότι θα γράψει κρητική!
Εγώ θα γράψω πάντως και στο έχω υποσχεθεί . Ελπίζω να είναι και η πρώτη κριτική από εμέναΜου αρέσει που είστε και σίγουροι ότι θα γράψει κρητική!