You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Düsseldorf
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos000
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 206
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Lexlex1616
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2020
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Μια από τις πιο όμορφες βραδιές στη ζωή μου πέρασα στο dusseldorf στο fkk dolce vita.
Ταξιδακι με κολλητό για Amsterdam λοιπόν, οπότε ενδιάμεσο στο dusseldorf για ένα βράδυ μέχρι να πάρουμε τρένο για dusseldorf την επόμενη μέρα.
Ξεκινάμε λοιπόν περπατώντας το dusseldorf από το ξενοδοχείο καθώς είναι πανέμορφη πόλη καθαρή..
Μετά από αρκετό περπάτημα, παίρνουμε ταξί και μας αφήνει έξω από μια βίλα..
Δεν ξέραμε τι θα δούμε, ήταν η πρώτη φορά που θα πηγαίναμε σε fkk(μετά από αυτήν την επίσκεψη πήγαμε άλλες 8 φορές σε fkk ανά τη Γερμανια ).
Μας ανοίγουν και πληρώνουμε αντίτιμο 80 έκαστος.
Άφθονος μπουφές, άφθονη μπύρα δωρεάν. Φοβερή πισίνα έξω και σάουνα.
Ωραίος πολυτελής χώρος με απίστευτα μουνια.
Συγκεκριμένα σε 8 ώρες εγώ εχυσα 4 φορές και μου κόστισε η όλη επίσκεψη 550 ευρώ αφού οι κοπέλες φέρανε και κοκορι.
Απιστευτη βραδιά με μαύρες μέσα που είναι η δεύτερη μεγάλη μου αδυναμία, βυζαρουδες, μιλφαρες, πιτσιρίκια..
Παράδεισος..
Ταξιδακι με κολλητό για Amsterdam λοιπόν, οπότε ενδιάμεσο στο dusseldorf για ένα βράδυ μέχρι να πάρουμε τρένο για dusseldorf την επόμενη μέρα.
Ξεκινάμε λοιπόν περπατώντας το dusseldorf από το ξενοδοχείο καθώς είναι πανέμορφη πόλη καθαρή..
Δεν ξέραμε τι θα δούμε, ήταν η πρώτη φορά που θα πηγαίναμε σε fkk(μετά από αυτήν την επίσκεψη πήγαμε άλλες 8 φορές σε fkk ανά τη Γερμανια ).
Συγκεκριμένα σε 8 ώρες εγώ εχυσα 4 φορές και μου κόστισε η όλη επίσκεψη 550 ευρώ αφού οι κοπέλες φέρανε και κοκορι.
Απιστευτη βραδιά με μαύρες μέσα που είναι η δεύτερη μεγάλη μου αδυναμία, βυζαρουδες, μιλφαρες, πιτσιρίκια..
Παράδεισος..
Dyvoir
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 328
- Πόντοι
- 21
Μια από τις πιο όμορφες βραδιές στη ζωή μου πέρασα στο dusseldorf στο fkk dolce vita.
Παράδεισος..
Α γεια σου! Πρέπει να θεωρούμε με συνοχή το τρίπτυχο Βόννη- Κολωνία- Ντίσσελντορφ ως μονάδα της Ρηνανίας, όχι μόνο επειδή είναι τρελοί καρναβαλιστές, αλλά επειδή σχηματίζουν την ουσία της Ρηνανίας. Καύσωνας στη Γερμανία χθες, πήγα στις παραλίες και στις τρεις πόλεις. Η Κολωνία είναι η μεγαλύτερη πόλη στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, μια κακομαθημένη ντίβα, που ιδρύθηκε ως ρωμαϊκή αποικία την εποχή του Καίσαρα και μία από τις ιστορικά πιο σημαντικές γερμανικές πόλεις. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη πόλη στη Γερμανία που οι κάτοικοι της αγαπούν την πόλη τους όσο και στην Κολωνία.
Το Ντίσσελντορφ είναι αρκετά διαφορετικό: ακόμα σε μεγάλο βαθμό ασήμαντο τον 19ο αιώνα, η πόλη γρήγορα έγινε ευημερούσα μετά το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ως πρωτεύουσα της νεοσύστατης Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Σύμφωνα με τη μελέτη της Mercer από το 2019, το Ντίσσελντορφ κατατάσσεται στην 6η θέση μεταξύ των πιο ελκυστικών πόλεων στον κόσμο. Υπάρχει ένας λόγος για αυτό: η πόλη είναι ασφαλής και χωρίς χρέη. Υπάρχουν πολλά λεφτά στην πόλη και στο ιστορικο κέντρο με τον παραλιακό δρόμο στις όχθες του Ρήνου γίνονται πάρτι παντού. Περίπου 300 μπυραρίες, μπαρ και εστιατόρια συγκεντρώνονται σε μισό τετραγωνικό χιλιόμετρο γύρω από την καρδιά της παλιάς πόλης. Δεν υπάρχει άλλη πόλη στη Γερμανία με μια τόσο μεγάλη συνεκτική περιοχή ψυχαγωγίας, γι 'αυτό και ονομάζεται "το μακρύτερο μπαρ στον κόσμο".
Το αξιοσύστατο αυτής της τριάδας είναι όμως η Βόννη, η γενέτειρα του Ludwig van Beethoven και η πρωτεύουσα της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας από το 1949-1990. Είναι μια άνετη και καλοδιατηρημένη πόλη με υψηλή πιότητα ζωής, που χαρακτηρίζεται από λαμπρές παλιές βίλες και όμορφα σοκάκια, ταυτόχρονα μια παραδοσιακή φοιτητική δηλαδή νεανική πόλη και ευλογημένη με χιλιόμετρα περιπάτου στις όχθες του Ρήνου με εντυπωσιακή θέα τη μυθική οροσειρά του Siebengebirge.
Τώρα για το Dolce Vita Düsseldorf, δεν ξέρω ότι θα ξανανοίγουν, γιατί υπάρχει πρόβλημα. Θα ήταν κρίμα αν το χάναμε αυτό το μαγαζί.
Συνημμένα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.337
- Πόντοι
- 22.266
χαιρετω τους ελληνες της γερμανιας
σαν τουριστας που εχω παει πολλες φορες γερμανια ειτε για δουλεια ειτε για σεξοτουρισμο πρεπει να πω οτι πλεον η γερμανια εχει χσει πολλους τουριστες μ τη συμπεριφορα της καθως και στο να απαγορευση το γυμνο στα φκκ χα χα
με τον τροπο αυτο οδηγουν τον πελατη σε παραπανω εξοδα που δεν τα επικαρπωνεται η γερμανια αλλα οι ρουμανες
ας το δουν λιγο πιο λογικα εξαλλου εινααι η χωρα της λογικης
σαν τουριστας που εχω παει πολλες φορες γερμανια ειτε για δουλεια ειτε για σεξοτουρισμο πρεπει να πω οτι πλεον η γερμανια εχει χσει πολλους τουριστες μ τη συμπεριφορα της καθως και στο να απαγορευση το γυμνο στα φκκ χα χα
με τον τροπο αυτο οδηγουν τον πελατη σε παραπανω εξοδα που δεν τα επικαρπωνεται η γερμανια αλλα οι ρουμανες
DONJUAN69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 10
- Like
- 347
- Πόντοι
- 311
Δυο τρεις φορές που πήγα στο μέρος αυτό ο φίλος δεν με πήγε στα fkk αλλά σε ένα μέρος που ήτανε ξενοδοχειο και σε κάθε δωματιο βρισκόταν και μια κοπέλα στα πρότυπα της Ολλανδιας (βιτρίνα) αυτό το μέρος γνωρίζει κανείς πως λέγεται;
flying foxes
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2019
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
Για το γυμνο στα FKK τι εννοεις , αφου γυμνες είναι ολες .....
Όσο για τα εσοδα στο γερμανικο κρατος εννοείται οτι τα καρπώνονται οι ρουμανες και οι τουρκοι ιδιοκτητες των μπουρδελων .Εχεις δει ποτε fkk να κοβει απόδειξη ?
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.569
- Πόντοι
- 1.706
Δυο τρεις φορές που πήγα στο μέρος αυτό ο φίλος δεν με πήγε στα fkk αλλά σε ένα μέρος που ήτανε ξενοδοχειο και σε κάθε δωματιο βρισκόταν και μια κοπέλα στα πρότυπα της Ολλανδιας (βιτρίνα) αυτό το μέρος γνωρίζει κανείς πως λέγεται;
Bahndamm λεγετε.
Ειναι πισω απο τον σταθμό.
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.569
- Πόντοι
- 1.706
εχεις δικιο, σε αυτο.χαιρετω τους ελληνες της γερμανιας
Μειωνετε το ενδιαφερον του πελατη.
Η γερμανια νομιζω το κανει επιτηδες γιατι θελει να μειωθει λιγο η πορνεια.
DONJUAN69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 10
- Like
- 347
- Πόντοι
- 311
Ευχαριστω
Καλησπερα και απο εμενα μαγκες...Κολωνια μεριά...προσωπικα στα 3-4 Fkk που παω σε κανενα δεν απαγορευετε το γυμνο...(επισημα σου λενε οχι,αλλα οι πιο πολλες μεσα δεν παιρνουνε τιποτα εξτρα για να το κανουν...πριν μπεις στο δωματιο το κανονιζεις με τη κοπελα...μου εχουν τυχει και 5-6 γκομενες τοσο καιρο που δεν κανουν...)
εχεις κανει ενημερωση ποτε θα ανοιξουν ξανα τα μαγαζια?
Από την επόμενη εβδομάδα όλα τα ΦΚΚ του καταλόγου μου θα είναι πάλι ανοιχτά - όχι όμως στη Γερμανία.
τι εννοεις του καταλογου σου φιλε??
Dyvoir
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 328
- Πόντοι
- 21
τι εννοεις του καταλογου σου φιλε??
Βλέπε
Καλησπέρα σας είναι να πάμε Ντόρτμουντ και γύρω περιοχές τι φάση παίζει με αυτά τα μαγαζιά που λέτε δηλαδή πχ 100 ευρώ είσοδος κ πηδάς για 3 ώρες η έχει έξτρα χρέωση αν μπορείτε πείτε μας και που να πάμε ; Θα έχουμε αυτοκίνητο μαζί μας αν θέλετε πρότεινε να πάμε κάπου
xagnostos2006
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.615
- Πόντοι
- 5.965
Αν εννοείς τα fkk, στα περισσότερα πληρώνεις είσοδο και μετά επιπλέον για κάθε φορά που πας στο δωμάτιο με κάποια κοπέλα.Καλησπέρα σας είναι να πάμε Ντόρτμουντ και γύρω περιοχές τι φάση παίζει με αυτά τα μαγαζιά που λέτε δηλαδή πχ 100 ευρώ είσοδος κ πηδάς για 3 ώρες η έχει έξτρα χρέωση αν μπορείτε πείτε μας και που να πάμε ; Θα έχουμε αυτοκίνητο μαζί μας αν θέλετε πρότεινε να πάμε κάπου
Για τιμές, τοποθεσίες και τα λοιπά, συμβουλευτείτε και τον καταπληκτικό κατάλογο που έχει κάνει ο @Dyvoir . Δεν είναι πρόσφατα ανανεωμένος, αλλά θα σας βοηθήσει πολύ.
Διαβάστε επίσης τα θέματα εδώ και δείτε και κανένα ξένο φόρουμ και ιστοσελίδες.
Για τιμές εισόδου, ωράρια λειτουργίας, προϋποθέσεις εισόδου και άλλες γενικές πληροφορίες, να τσεκάρετε και τις ιστοσελίδες των μαγαζιών.
Πρόταση συγκεκριμένη δεν έχω, αφού έχει καιρό να πάω στη Γερμανία και επίσης δεν ξέρω πως είναι τώρα η κατάσταση με τον covid.
Dyvoir
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 328
- Πόντοι
- 21
Tα μπουρδέλα είναι γενικά ανοιχτά, ζούμε όμως δύσκολες στιγμές με τον covid. Στο Ντόρτμουντ κοίταΑν εννοείς τα fkk, στα περισσότερα πληρώνεις είσοδο και μετά επιπλέον για κάθε φορά που πας στο δωμάτιο με κάποια κοπέλα.
Για τιμές, τοποθεσίες και τα λοιπά, συμβουλευτείτε και τον καταπληκτικό κατάλογο που έχει κάνει ο @Dyvoir . Δεν είναι πρόσφατα ανανεωμένος, αλλά θα σας βοηθήσει πολύ.
Διαβάστε επίσης τα θέματα εδώ και δείτε και κανένα ξένο φόρουμ και ιστοσελίδες.
Για τιμές εισόδου, ωράρια λειτουργίας, προϋποθέσεις εισόδου και άλλες γενικές πληροφορίες, να τσεκάρετε και τις ιστοσελίδες των μαγαζιών.
Πρόταση συγκεκριμένη δεν έχω, αφού έχει καιρό να πάω στη Γερμανία και επίσης δεν ξέρω πως είναι τώρα η κατάσταση με τον covid.
Home - Saunaclub Luderlounge
Die Luderlounge in Dortmund. Ein echter Fkk Tagesclub
www.luder-lounge.de
To Update του καταλόγου απλώς δεν αξίζει τον κόπο αυτή τη στιγμή. Πάρα πολλά ιδρύματα έχουν προβλήματα και δεν ξέρουν αν και πώς θα συνεχιστούν τα πράγματα.
xagnostos2006
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.615
- Πόντοι
- 5.965
Στο Luder-Lounge ισχύει ακόμη ότι δεν θέλουν και πολύ τους ξένους πελάτες και ότι προτιμούν Γερμανούς;Στο Ντόρτμουντ κοίτα
Απλό, αλλά καλό - αλλά μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν αξίζει τον κόπο μετά τις 8 το βράδυHome - Saunaclub Luderlounge
Die Luderlounge in Dortmund. Ein echter Fkk Tagesclubwww.luder-lounge.de
Είμαι σίγουρος ότι η ανανέωση του καταλόγου θα είναι πολύ δύσκολη αυτή την περίοδο και χωρίς να αξίζει τον κόπο.To Update του καταλόγου απλώς δεν αξίζει τον κόπο αυτή τη στιγμή.
Δεν το είπα με παράπονο, ούτε με καμία διάθεση αρνητικής κριτικής, ότι "δεν είναι πρόσφατα ανανεωμένος" ο κατάλογος. Το είπα μόνο για να τσεκάρει ότι τα μαγαζιά υπάρχουν ακόμη ο @Zois91 που ρώτησε και θα επισκεφτεί την Γερμανία.
@Dyvoir έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά με τον κατάλογο!!! Είναι πάρα πολύ καλός και έχει βοηθήσει πολύ!!!
??
Dyvoir
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 328
- Πόντοι
- 21
Ναι. Ο κατάλογος περιέχει περίπου τρεις χιλιάδες λινκ. Το δημοσίευσα για χρόνια σε γερμανικά φόρουμ, και άμα είσε τελειομανής - όπως εγώ - χρειάζονται περίπου δύο εβδομάδες για να ελέγξεις όλο το περιεχόμενο. Αλλά για να πω την αλήθεια - για προσωπική μου χρήση εξακολουθώ να διατηρώ το αρχείο ενημερωμένο.
"Στο Luder-Lounge ισχύει ακόμη ότι δεν θέλουν και πολύ τους ξένους πελάτες και ότι προτιμούν Γερμανούς;"
Ναι, μπορεί.
Ακολουθούν μερικές ακόμα ειδήσεις που ίσως ενδιαφέρουν κάποιους:
- το Golden Time Brüggen
είναι κλειστό. Ο ιδιοκτήτης (o Nick) πέθανε φέτος (Corona). Αυτό σημαίνει ότι το πιο φημισμένο σάουνα κλαμπ στον κόσμο δεν υπάρχει πλέον. Κατά πάσα πιθανότητα, το Oceans Düsseldorf θα επαναλειτουργήσει το Golden Time, αλλά θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό μέρος.
- Η Τατιάνα και η Μαρίνα, οι διαχειριστές του Golden Time, θα αναλάβουν πιθανότατα τη Villa Vertigo (Villa Vanilla) στο γειτονικό Grefrath.
- το Living Room (το αδελφοποιημένο κλαμπ της Golden Time) στο Kaarst κοντά στο Ντίσελντορφ
είναι επίσης κλειστό, ένα άλλο κλαμπ θα ανοίξει εκεί - αυτή τη στιγμή το σπίτι είναι εργοτάξιο. Ο διευθυντής του Living Room εργάζεται τώρα στο Willich:
Βάδη-Βυρτεμβέργη:
- ένα από τα κατ' εξοχήν μεγαλύτερα κλαμπ, το FKK Paradise Stuttgart
παραμένει κλειστό.
Έσση:
- 10 χιλιόμετρα από το FKK World, ένα νέο μεγάλο κλαμπ άνοιξε πριν από ένα μήνα:
Ολλανδία (Roermond στα γερμανικά σύνορα):
- ένα από τα πιο όμορφα κλαμπ παραμένει κλειστό:
Συνολικά, η εικόνα έχει ως εξής:
Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για σεξουαλικές υπηρεσίες στη Γερμανία. Ωστόσο, υπάρχουν απλά πολύ λίγες γυναίκες στην αγορά αυτή τη στιγμή. Ο ένας λόγος είναι η πανδημία, ο άλλος είναι ο γερμανικός νόμος περί της προστασίας των ιερόδουλων, ο οποίος τέθηκε σε ισχύ το 2016 και απαγορεύει, για παράδειγμα, τα φλάτρατε. Το αποτέλεσμα: οι τιμές έχουν ήδη διπλασιαστεί σε ορισμένες περιπτώσεις.
"Στο Luder-Lounge ισχύει ακόμη ότι δεν θέλουν και πολύ τους ξένους πελάτες και ότι προτιμούν Γερμανούς;"
Ναι, μπορεί.
- το Golden Time Brüggen
Saunaclub GoldenTime - DER Größte FKK Saunaclub in NRW - Home
DER Saunaclub GoldenTime befindet sich in Brüggen, NRW, am schönen Niederrhein, unweit von der niederländischen Grenze. Auf insgesamt über 12.000 qm bietet das GoldenTime alles was das Männerherz begehrt. Der Club hat 363 Tage im Jahr geöffnet und bietet
goldentime.de
- Η Τατιάνα και η Μαρίνα, οι διαχειριστές του Golden Time, θα αναλάβουν πιθανότατα τη Villa Vertigo (Villa Vanilla) στο γειτονικό Grefrath.
- το Living Room (το αδελφοποιημένο κλαμπ της Golden Time) στο Kaarst κοντά στο Ντίσελντορφ
είναι επίσης κλειστό, ένα άλλο κλαμπ θα ανοίξει εκεί - αυτή τη στιγμή το σπίτι είναι εργοτάξιο. Ο διευθυντής του Living Room εργάζεται τώρα στο Willich:
Home - Fkk-Rheingold
fkk-rheingold.de
Βάδη-Βυρτεμβέργη:
FKK Club Stuttgart | The Paradise Stuttgart | Bordell in Stuttgart
Der FKK Club Paradise Stuttgart, mehr als nur ein Bordell in Stuttgart, bietet Reichtum an Erotik, Wellnessangeboten und süßen Verführungen. Komm vorbei!
www.the-paradise.de
Έσση:
- 10 χιλιόμετρα από το FKK World, ένα νέο μεγάλο κλαμπ άνοιξε πριν από ένα μήνα:
Beispiel-Seite - FKK Village
fkk-village.com
Saunaclub YinYang | Horeca, Wellness & Erotiek
Saunaclub YinYang in Roermond is dé wellness locatie om middels diverse mogelijkheden volledig te ontspannen. Horeca, wellness en erotiek staan hierbij centraal. Boek nu jouw bezoek.
yinyang.nl
Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για σεξουαλικές υπηρεσίες στη Γερμανία. Ωστόσο, υπάρχουν απλά πολύ λίγες γυναίκες στην αγορά αυτή τη στιγμή. Ο ένας λόγος είναι η πανδημία, ο άλλος είναι ο γερμανικός νόμος περί της προστασίας των ιερόδουλων, ο οποίος τέθηκε σε ισχύ το 2016 και απαγορεύει, για παράδειγμα, τα φλάτρατε. Το αποτέλεσμα: οι τιμές έχουν ήδη διπλασιαστεί σε ορισμένες περιπτώσεις.
Καλησπέρα σας αυτά τα λινκ είναι μαγαζιά που πας πίνεις ποτό κ κτλ κ οποία σε αρέσει την πας σε χώρο που έχει εκεί μέσα και κάνεις το ραντεβού σου ; Απλός η τιμές για το πήδημα το κανονίζεις με την κοπέλα ; Και πόση ώρα διαρκεί περίπου το ραντεβού ;Ναι. Ο κατάλογος περιέχει περίπου τρεις χιλιάδες λινκ. Το δημοσίευσα για χρόνια σε γερμανικά φόρουμ, και άμα είσε τελειομανής - όπως εγώ - χρειάζονται περίπου δύο εβδομάδες για να ελέγξεις όλο το περιεχόμενο. Αλλά για να πω την αλήθεια - για προσωπική μου χρήση εξακολουθώ να διατηρώ το αρχείο ενημερωμένο.
Ναι, μπορεί.
- το Golden Time Brüggen
είναι κλειστό. Ο ιδιοκτήτης (o Nick) πέθανε φέτος (Corona). Αυτό σημαίνει ότι το πιο φημισμένο σάουνα κλαμπ στον κόσμο δεν υπάρχει πλέον. Κατά πάσα πιθανότητα, το Oceans Düsseldorf θα επαναλειτουργήσει το Golden Time, αλλά θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό μέρος.Saunaclub GoldenTime - DER Größte FKK Saunaclub in NRW - Home
DER Saunaclub GoldenTime befindet sich in Brüggen, NRW, am schönen Niederrhein, unweit von der niederländischen Grenze. Auf insgesamt über 12.000 qm bietet das GoldenTime alles was das Männerherz begehrt. Der Club hat 363 Tage im Jahr geöffnet und bietetgoldentime.de
Home - Fkk-Rheingold
fkk-rheingold.de
Βάδη-Βυρτεμβέργη:
παραμένει κλειστό.FKK Club Stuttgart | The Paradise Stuttgart | Bordell in Stuttgart
Der FKK Club Paradise Stuttgart, mehr als nur ein Bordell in Stuttgart, bietet Reichtum an Erotik, Wellnessangeboten und süßen Verführungen. Komm vorbei!www.the-paradise.de
Έσση:
Beispiel-Seite - FKK Village
fkk-village.com
Saunaclub YinYang | Horeca, Wellness & Erotiek
Saunaclub YinYang in Roermond is dé wellness locatie om middels diverse mogelijkheden volledig te ontspannen. Horeca, wellness en erotiek staan hierbij centraal. Boek nu jouw bezoek.yinyang.nl
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 67K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις