Shades of Passion Party στο Dolce Vita
να μην πω ήρθε και έδεσε
Το περασμένο Σάββατο, μετά από κάποιες δουλειές που είχα να κάνω στο κέντρο του Ντίσσελντορφ, είπα να τιμήσω το Dolce Vita, που κατά τη γνώμη μου τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει ένα από τα πιο σικ ιδρύματα στη Ρηνανία. Πριν από 2 εβδομάδες το μαγαζί έγινε θύμα εμπρηστικής επίθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία 2 άντρες σκαρφάλωσαν πάνω στη στέγη του κτιρίου και έβαλαν φωτιά στη πλήρως επιπλομένη σκηνή καπνιστών με βενζίνι και παρά λίγο θα καιγόταν όλοκληρο το κτίριο. Η ζημιά ανέρχεται στις περίπου 40000 €.
Άφιξη στις 7 το βράδυ. Μπαίνοντας στον εσωτερικό χώρο αντιλαμβανόμουν περίπου 25 πελάτες και 30 κοπέλες, οι τελευταίες ντυμένες σε προκλητικά κουστούμια του στυλ Αφέντρα με δερματινό bondage dressing. Αχ, το ξέχασα - γι' αυτήν την βραδιά είχαν ανακοινώσει μια σπέσιαλ εκδήλωση, ήταν η νύχτα του Shades of Passion Party. δηλαδή με θέμα BDSM και αυταρχικό πρόγραμμα. Δεν είχα δώσει σημασία σ' αυτό το γεγονός αφού το Dolce Vita διοργανώνει σχεδόν κάθε μήνα καμιά πάρτυ και δεν ασχολήθηκα καθόλου. Κι όμως - περιμένοντας μια κανονική βραδιά με καλό φαγητό, αρκετές μπίρες και την συντροφιά όμορφων γυναικών αυτήν την φορά την έβαψα.
Στις περίπου 10 το βράδυ είχα αράξει σε ένα καναπέ στο σαλόνι, μετά από έναν μέτριο γύρο με μια γκόμεμα ονόματι Astrid, μια Κροατίδα εξαιρετικής εμφανίσεως (όπως σχεδόν όλες οι Κροατίδες), όταν με πλησίασε μια ξανθιά κοπέλα. "Σε θέλω" μου ελεγε. "Βέβαια" σκεφτόμουν, "αν νομίζεις ότι είσαι η μόνη εδώ κοντά είσαι γελασμέμη".
"Μου είπαν ότι είσαι συνεργατικός τύπος" είπε.
Τώρα κατάλαβα. Αυτή η γυναίκα με ήθελε για το Show που είχε προετοιμάσει. Χρειαζόταν έναν μαλάκα να τον παρουσιάσει στο κοινό.
"Ποιος λέει τέτοιες χαζομάρες!" απαντούσα. Αλλά το ήξερα ήδη. Αυτό το βράδυ είχα συναντήσει έναν φίλο από παλιά σ' αυτό το Club. Αυτός ο φίλος ήταν επίσης παρών κανένα Σάββατο στο καλοκαίρι, όταν έγινε ένα Poolparty στο Dolce Vita με Special Show συμπεριλαμβανομένου ενός δημόσιου Gangbang, στο οποίο τελικά κάποιες γκόμενες στο Dolce Vita, ψάχνοντας για εθελοντές, με έσειραν από το κοινό ώστε να συμμετέχω. Αυτός ο φίλος μου τώρα μάλλον είχε στείλει αυτήν την κοπέλα σ' εμένα. Οι εθελοντές να δηλωθούν!
"Χρειάζομαι έναν σκλάβο."
"Εμένα; Με τίποτα! Ψάξε αλλού!"
"Σε παρακαλώ!"
"Βρες άλλον, λέω!"
"Σε παρακαλώ, είσαι η μόνη μου ελπίδα. Δεν έχω άλλον πια. Ο σκλάβος μου το έσκασε και το Show θα αρχίσει σε λίγο."
Την κοιτούσα σοβαρά.
Θα βγάλουν φωτογραφίες;"
Ναι, αλλά μην ανησυχείς. Θα φοράς μάσκα."
"Πρέπει να κάνω κάτι;"
"Όχι, τα κάνω όλα εγώ, ας το πάνω μου. Εσύ να πάθεις μόνο."
"θα με πονέσεις;"
"Όχι βέβαια! Λοιπόν, τι λες; Είσαι μέσα;"
"Τέλος πάντων, εντάξει. Ας το κάνουμε."
"Είσαι αστέρι, σ' ευχαριστώ! Θα σου βάλω μια μάσκα τώρα. Περίμενε εδώ, σε λίγο θα έρθω και θα σε πάρω!"
Έτσι γινόταν. 10 λεπτά αργότερα άρχιζε το Show, στην οποία η κυρία έπαιζε με μια άλλη κοπέλα, κάποια λεσνβιακά παιχνίδια. Μετά ερχόταν στο καναπέ μου και με οδηγούσε σε ένα κρεβάτι στο κέντρο του σαλόνι, κρατώντας ένα μαστίγιο στο χέρι. Μου έδενε τα δικά μου χέρια πίσω από την πλάτη μου. Άρχιζε να με χτυπήσει από πίσω, σταματούσε. Πλησίαζε την άλλη κοπέλα και τις έδινε ένα φιλί, ενώ έριχνε το δεξί πόδι της με τη μακριά μαύρη γκέτα που φορούσε στον θώρακά μου. Στεκόταν πάλι πίσω μου και ξαφνικά μου έβγαζε τη μάσκα. Αυτό δεν μου άρεζε καθόλου, αλλά τουλάχιστον μπορούσα να βλέπω καλύτερα τώρα. Όταν έριξα προσεκτικά μια ματιά στο κοινό έίδα ότι κάποιοι με κοιτούσαν περίεργα και με τα στόματα ανοιχτά. Ενώ προσπαθούσα να μαντέψω τι είχε στο νου της η κυρία ένιωσα ξαφνικά έναν τσουχτερό πόνο. Η ξανθιά είχε ανάψει ενά κερί και έχυνε το καυτό κερί πάνω στο κορμί και στο πέος μου. Ξεφώνιζα από τον πόνο. Μου παρουσίαζε τώρα εναν δονητή με σκοπό να τον γλείψω. Μάλλον δεν το έκανα σωστά, διότι μου άστραψε μία από δεξιά και από αριστερά και πάλι έφαγα μερικές σφοδρές σφαλιάρες.
Τώρα μου έδινε μια κλωτσιά από πίσω και με έσπροχνε στο κρεβάτι. Και οι δύο γυναίκες με έδερναν με τα μαστίγιά τους. Μου έδιναν εντολή να γυρίσω ανάσκελα και η ξανθιά καθόμουν πάνω στο κεφάλι μου, βασανίζοντας ταυτόχρονα το πέος μου. Οι δύο κοπέλες αλλαζαν θέση και ενώ η βοηθός έφτυνε στο στόμα μου η άλλη με τραβούσε σφοδρότατα στις ρώγες μου. Στο τέλος μου έδιναν και οι δύο γυναίκες πάλι ένα γερό ξύλο και τα χτυπήματα των μαστιγίων έπεφταν πάνω στο κορμί, στα μπουτιά και στα γεννητικά όργανά μου. Τώρα που γράφω αυτήν την αναφορά μόλις επουλώθηκαν τα ίχνη αυτής της “θεραπείας”.
Αυτά ήταν.
Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το σκηνικό αλλά δώξα τώ Θεώ είχαμε τελειώσει και λίγο μετά η ξανθιά ήρθε σ` εμένα, με αγκάλιαζε εγκάρδια και πίναμε ένα ουίσκυ μαζί. Με ευχαριστούσε πάλι για την συνεργασία μου και έφευγε. Μετά και οι πελάτες και οι κοπέλες στο μαγαζί με κοιτούσαν με ένα χαμόγελο αλλά έκφραζαν και λόγια σεβασμού για το θάρρος μου. Κάποιες κοπέλες με ρωτούσαν αν μου άρεσε το Show και όταν απαντούσα πως όχι μου θύμιζαν ότι υπάρχουν και άντρες που τους αρέσει μια τέτοια εκπαίδευση, και όχι λίγοι, και που το πληρώνουν πολύ ακριβά.
Μετά από αυτό το σκηνικό μου είχε περάσει η όρεξη για περαιτέρω πηδήματα. Στο κάτω-κάτω είχα περάσει ένα διασκεδαστικό βράδυ, αν και ήταν λίγο διαφορετικό απ' ό,τι περίμενα. Πήγα σπίτι στις 4 το πρωί.
Δείτε τις φωτογραφίες της εκδήλωσης: