Επίσκεψη στο Living Room (Club)
Το Club βρίσκεται 15 χμ έξω από το Ντύσσελντορφ.
Πρόσβαση χωρίς αυτοκίνητο:
Με το τρένο S28 από το κεντρικό σταθμό του Ντύσσελντορφ μέχρι το σταθμό Kaarst-IKEA σε 25 λεπτά. 2 σοκακία μακρύτερα βρίσκεται το Living Room. Αναλυτικά δρομολόγια για τα τρένα στην Γερμανία υπάρχουν εδώ:
Είσοδος: 60 €
Συμπεριλαμβανομένου ντουλάπι, μπουρνούζι, παντόφλες, πετσέτες, γεύματα, αναψυκτικά, μπίρες.
Πρόγευμα μπουφές στις 11-3
Late Lunch μπουφές στις 3-6
Δείπνο ψησταριά στις 6-11
Πίτσα στις 12
Κοπέλλες: 30-60
Τιμές ½ ώρα/1 ώρα/1½ ώρες/2ώρες: 50€/+25€/+25€/+25€
CIF +25€
Πρωκτικό +50€
Το Living Room είναι ένα μεμονωμένο σπίτι με κήπο. Στο υπόγειο βρίσκονται τα αποδυτήρια, ντους, τσακούζι, μασάζ, σάουνα, ατμόλουτρο και τα δωμάτια. Στο ισόγειο έιναι ένα τσοντοσινεμά και το κεντρικο σαλόνι με ένα μακρύ μπαρ και περαιτέρω δώματια. Από το σαλόνι βγαίνεις στο κήπο.
Αν και το Golden Time Club μάλλον έιναι το πιο σημαντικό Club στη δυτική περιοχή της Γερμανίας το Living Room έιναι μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική επιλογή. Πολύ ευγενική υποδοχή από την πανέμορφη Coco στη ρεσεψιόν. 'Οταν την δει ο αμερίλυπτος επισκέπτης μάλλον θα σκεφτεί: Εδώ είναι ο σωστός τόπος, εδώ θα μείνω, εσένα θα σε πάρω. Δυστυχώς αυτή η κοπέλλα μόνο είναι εδώ για διοργάνωση. Δεν πειράζει. Επίσης κουκλίτσες: τα τρία κορίτσια που σερβίρουν στο μπαρ. 'Αλλα είπαμε: αυτές δεν είναι διαθέσιμες για το σεξ.
'Εφτασα στις 4 το απόγευμα. Μόλις που είχα μπεί στο σαλόνι οι κοπέλλες έστρεψαν τα βλέμματα τους σε 'μένα και άρχισαν οι επιθέσεις, με φιλικό τρόπο βεβαίως. <<Γεία σου μωρό μου>>, <<'Ελα να κάτσουμε μαζί>>, <<Τι κάνεις;>> κλπ. Καυλιάρικες ομορφούλες εδώ μέσα, εγώ την έσκασα πρός το παρόν και βγήκα στο κήπο πού βρίσκεται ο μπουφές για να πάρω το πρώτο μου γεύμα, δηλαδή κλαμπ-σάντουιτς με πατάτες τηγανιτές. Πήρα ένα μπουκάλι μπίρα από το ψυγέιο και επιστρέφοντας στο σαλόνι κάθησα σε έναν από τους περίπου 15 καναπέδες.
Είχαν περάσει μόλις 2 λεπτά όταν με πλησίασε μία κεφάτη ψυλή κορμάρα με τεράστια απογυμνωμένα βυζιά και χωρίς περιστροφές κάθησε στα γονατά μου.'Ηταν πολύ γλυκιά και άρχισε να μου χαιδέψει τον πέο. Βέβαια αυτό το κορίτσι μου άρεσε, ωστόσο της είπα να φύγει γιατί έψαχνα για κάτι άλλο, για μία γυναικα που θα μου έκανε το αίμα μου να βράζει μόνο με τα μάτια της. Και την βρήκα. 'Ηταν μία ξανθιά Γερμανίδα με όνομα Dana. Περήφανο βλέμμα, απίστευτα όμορφο πρόσωπο, καταπληκτικό κορμί, σφιχτά οπίσθια. Μεγάλη κάυλα. Επειδή έκανα το πρώτο δωμάτιο αυτή την μέρα τελείωσα σχετικά γρύγορα. 50 €.
6 η ώρα: Δέυτερος γύρος, 1 ώρα μετά, με την Κim (ονομαζόταν πριν Zoe), επίσης Γερμανίδα. Δεν χρειάζεται να την περιγράψω αφού υπάρχουν φώτο. Είναι θεά, ένα κελεπούρι για το πουλί μου και μία ελάφρυνση για το πορτοφόλι μου:
100 €.
Μετά από την Κim είχα ανάγκη από ένα μεγαλύτερο διάλειμμα. Πήγα για δείπνο. Εν τω μεταξύ το μαγαζί είχε γεμίσει. Ενώ ανέβηκε η ένταση της μουσικής τα κορίτσια άρχισαν να ουρλιάσουν και να χορέψουν πάνω από το μπαρ.
10 η ώρα: Μετά από μία επίσκεψη στη σάουνα κάθησα κι'εγώ στο μπαρ με μία μπίρα. Μου έκανε παρέα μία λεπτοκαμωμένη περιποιημένη κούκλα με μακριά ξανθιά μαλλιά με όνομα Theresa. Δήλωσε Τσέχα. Στην αρχή φαινόταν λίγο επιφυλακτική άλλα μου άρεσε η ευφυής ήσυχη φύση της και την ρώτησα για το δωμάτιο και μου έκανε την χάρη. Στο κρεββάτι αρχίσαμε με τρυφερά φιλιά. Κάναμε με τελετουργικό τρόπο την προσέγγιση. Καμία βιασύνη. Της έγλειψα το κορμί της και το ευωδιαστό μουνί της. Ανέβηκαν ρυθμοί και κάυλες. Στο τέλος μετά από μία σειρά διάφορων στάσεων πίπα με CIM. 100 €.
'Ημουν πτώμα και το πουλί μου πονούσε. Δεν αποφάσιζα όμως να πάω σπίτι. 'Καθόμουν με την μπίρα μου και παρατηρούσα τι γινόταν γύρο μου.
01 η ώρα: Ποιός ισχυριζόταν ότι το αλκοόλ βλάπτει την σεξουαλική ικανότητα; Μετά από 7 μπίρες αντιλήφτηκα την Cora (Ρουμάνα) και πάλι είχα την κάυλα μου. Αυτή
είναι, τα μαλλιά της φτιαγμένα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως το δείχνουν οι φωτογραφίες. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά όταν είδα αυτή την κοπέλλα τρελλάθηκα και ήθελα να την γαμήσω. Αμέσως.
Η αλήθεια όμως είναι ότι σε αυτό το τέταρτο γύρο είχα τις δυσκολίες μου να χύσω και μετά από 20 λεπτά ένιωσα ότι δεν θα τα κατάφερνα μέσω γαμήσι. Αυτό ένιωσε και η Cora. Ήταν ξαπλωμένα ανάσκελα και με κοίταξε με ένα χαμόγελο. Εγώ ήμουν γονατιστά μεταξύ τα πόδια της και τώρα η Cora έβγαλε την καπότα από τον πέο μου και άρχισε να τον τρίψει αργά μεταξύ τα πόδια της ενώ με κοίταξε λαγνά. 'Αυξησε την ταχύτητα των κινήσεων των ποδιών της και ενώ το βλέμμα μου ήταν καρφωμένο στα χαριτωμένα βαμμένα δάχτυλα των ποδιών της έχυσα επιτέλους. 50 €.
Στις 2.30 τα ξημερώματα έφυγα. Διαμονή επίσκεψης 10½ ώρες, κόστος 360 €. Η Coco στη ρεσεψίον προφανώς έιχε το κέφι να με δουλέψει. Με αγκάλιασε. <<Φίλε, γάμησες καθόλου; Ποιάν; Πέρασες καλά; Θα ξανάρθεις;>> Της απάντησα <<ναι>> και η αλήθεια είναι ότι το εννοούσα. Αυτή η επίσκεψη ήταν 2 εβδομάδες πριν. Πρόχθες ξανάπηγα. Αλλά αυτή είναι μία άλλη ιστορία.