To Acapulco προσωπικά μου άρεσε,διότι αν και η πισίνα/σάουνα είναι αστεία, η είσοδος είναι φτηνότερη (25 νωρίς και 40 αργότερα) και η μισή ώρα κοστίζει 40 έουρα. Τα κορίτσια είναι αρκετά καλά, καλύτερα κατά την γνώμη μου από άλλα πολυδιαφημισμένα μεγαθήρια. Βέβαια Ρουμάνες κατά το συντριπτικά μεγάλο ποστοστό.
Στο dolce δεν έχω πάει αλλά από φίλους που μένουν εκεί δεν έχω ακούσει ιδιαίτερα θετικά σχόλια. Το Magnum είναι καινούργιο, έχει προέλθει από την ένωση δύο μικρότερων fkk και θα το επισκεπτώ στο μέλλον ώστε να αποκτήσω προσωπική άποψη.
Γιατί δεν κοιτάς και άλλα fkk, όπως το Living room (μικρό μαγαζί αλλά πάντα περνάω πολύ καλά εκεί), το Goldentime (μειονέκτημα ο υπερβολικός κόσμος αλλά μάλλον οι ομορφότερες κοπέλες), το Planet Happy Garden (σε ποιοτικά πτώση τώρα), το Villa Vertigo (φοβερή ατμόσφαιρα πάρτυ τα ΣΚ με τον κόσμο να χορεύει σαν σε ντίσκο), το Samya στην Κολωνία (πολύ μικρό αλλά μου άρεσε η ατμόσφαιρα) ή το Yin Yang στην Ολλανδία κοντά στα σύνορα (τα καλύτερα facilities αλλά νομίζω χειρότερες κοπέλες).
Από την εμπειρία μου οι κοπέλες είναι παντού σχεδόν οι ίδιες, άλλωστε αλλάζουν μαγαζιά αρκετά συχνά. Οι Ρουμάνες έχουν κατακτήσει τα fkk είναι παντού και πλέον οι Ρωσίδες είναι είδος προς εξαφάνιση. Άλλωστε έχουν μειωθεί πολύ τόσο οι Τσέχες όσο και οι Ουγγαρέζες ή οι Πολωνέζες. Η ουσία με τα fkk είναι να πας, να την αράξεις για όλη την ημέρα, να διαβάσεις τα βιβλία σου, να κάνεις τις πισίνες, τις σάουνες ή τα μασάζ και με καλή παρέα να χαλαρώσεις με ωραίες γυναίκες και αισθησιακό περιβάλλον. Αυτό δεν υπάρχει πουθενά αλλού και αν σου αρέσει είναι ανεπανάληπτη εμπειρία. Αλλιώς αν το θέμα είναι μόνο το πήδημα, καλή είναι και η Ελλάδα. Υπό αυτό το πρίσμα και μιλώντας πάντα υποκειμενικά και με βάση καθαρά την δικιά μου εμπειρία, το Yin Yang είναι το πιο χαλαρωτικό, το Acapulco value for money και το Goldentime με τις περισσότερες όμορφες κοπέλες.
Ελπίζω να σε βοήθησα και να μην σε έμπλεξα περισσότερο!!!!!