jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Δουλεύει καμία Ραμόνα εδώ???
Ναί
Δουλεύει καμία Ραμόνα εδώ???
στο 50αρι στο πετάει το παλαμάρι όξω αλλά όχι κάτι παραπάνω...στο 100αρι μπορεί και να σου γαμηθεί..τουλάχιστον στο sins παλιά από όσο ξέρω το έκανε.
Έφυγε από το γκόλντεν να το παίξει upper class στριπερ στην συγγρού η ραμόνα?!
Η Ραμόνα είναι στα ίδια επίπεδα με τη μαγια..φίλες ήταν στο Γκόλντεν κ στο athens..κάθε φορά που ερχόταν στο τραπέζι μου ζητάτε ποτό..και από χορό το ίδιο...μουφα
εχει δοκιμασει κανεις πριβε σπεσιαλ με την μπιάνκα?Παρούσες οι Νταίζη,Ρενάτα,Λουίζα Ντα Μάτα,Μπιάνκα,Κλαούντια,Σβέτα,Αλεξάνδρα,Λιούμπα και η Ρουμάνα Ρομπέρτα
Εν αναμονή και εδώ,για επιστροφές!
Θα είναι πραγματική κασκαντεριά! ;)εχει δοκιμασει κανεις πριβε σπεσιαλ με την μπιάνκα?
ψηνομαι να την κανω την κασκαντεριά...
κανα νέο μπας και επιστρέψει η Μαργαρίτα...
παλιά ήταν και το πρώτο πιστόλι από όλες τις απόψεις...τα τελευταία χρόνια όμως κάνει ψιλοαγγαρεία και προσπαθεί να βγάλει το μεροκάματο με ποτάκια...και όχι με πριβεδάκια όπου παλιά έδινε πόνο...όλα έχουν την ακμή και την παρακμή τους..δυστυχώς.
η λουίζα παλιά , αρκετά παλιά, ήταν για φουλ πούτσα στο πριβε του LIDO τωρα λένε οτι βαριεταιΓια τη Daisy ρωτούσα, αλλά τελικά η Λουίζα μου γυάλισε τελευταία. Αλλα δεν την έχω δει να πηγαίνει πάνω. Την έχει πάρει κανένας με 100άρικο τώρα τελευταία?