Νέα

Dream Girls Bar

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Invisible Man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vivaldi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
0
θα σου πρωτεινα να μη ασχοληθεις με τις εν λογο η το εν λογο μερος υπαρχουν κι αλλα

Vivaldi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
0
καλο απο ποια αποψη ? ιδρυματα για burn money ειναι, απλα βρειτε καποιο που ναχει καμια να σαρεσει . thats all

Noizy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
5
Like
346
Πόντοι
280
Η Κρίσταλ είναι εκεί 6/7 και παίρνει ένα ρεπο τη βδομάδα συνήθως Δευτέρα όπως μ είπε. Πάντως η φάση στο dgb πολύ πεσμένη, το μαγαζί άδειο δεν υπάρχει ζωντανια, η Κρίσταλ βέβαια ωραίο κομμάτι και επικοινωνιακή

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
9
Like
712
Πόντοι
301
Η Κρίσταλ είναι εκεί 6/7 και παίρνει ένα ρεπο τη βδομάδα συνήθως Δευτέρα όπως μ είπε. Πάντως η φάση στο dgb πολύ πεσμένη, το μαγαζί άδειο δεν υπάρχει ζωντανια, η Κρίσταλ βέβαια ωραίο κομμάτι και επικοινωνιακή
Εμείς που πάμε τετάρτη ή πέμπτη συνήθως, ο πορτιέρης όλο λέει οτι έχουν ρεπό και οι δυο. Πολύ μέτριο στριπ χωρίς σόου. Η Κρίσταλ είναι δύναμη εκεί μέσα. Έχεις γούστο!!!

Noizy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
5
Like
346
Πόντοι
280
Εμείς που πάμε τετάρτη ή πέμπτη συνήθως, ο πορτιέρης όλο λέει οτι έχουν ρεπό και οι δυο. Πολύ μέτριο στριπ χωρίς σόου. Η Κρίσταλ είναι δύναμη εκεί μέσα. Έχεις γούστο!!!
Είχα την τύχη να την γνωρίσω χθες , γκομεναρα πραγματικά, μου είπε ότι παίρνει πιπα με 70 αλλά για μένα το κάνει στα 50 αλλά μόλις την είχα κεράσει ποτό και έμεινα με 40 οπότε δε μπορούσα να κανω κατι. Αυτή τη βδομάδα πάντως θα ναι κάθε μέρα εκτός από σήμερα. Τώρα για το στριπ πραγματικά μια μικρή κατάθλιψη με έπιασε απορώ πως επιβιώνει

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
9
Like
712
Πόντοι
301
Είχα την τύχη να την γνωρίσω χθες , γκομεναρα πραγματικά, μου είπε ότι παίρνει πιπα με 70 αλλά για μένα το κάνει στα 50 αλλά μόλις την είχα κεράσει ποτό και έμεινα με 40 οπότε δε μπορούσα να κανω κατι. Αυτή τη βδομάδα πάντως θα ναι κάθε μέρα εκτός από σήμερα. Τώρα για το στριπ πραγματικά μια μικρή κατάθλιψη με έπιασε απορώ πως επιβιώνει
Ωραίος. Άρα δουλεύει ακόμα εκεί. Εγώ ξέρω 50 παίρνει. Ισως να το αύξησε και αυτή. Αξίζει η πίπα της, είναι πολύ καλή. Κι εγώ την ίδια απορία έχω.

Noizy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
5
Like
346
Πόντοι
280
Ωραίος. Άρα δουλεύει ακόμα εκεί. Εγώ ξέρω 50 παίρνει. Ισως να το αύξησε και αυτή. Αξίζει η πίπα της, είναι πολύ καλή. Κι εγώ την ίδια απορία έχω.
Συγκεκριμένα μ είπε ότι είναι προφεσορ της πιπας!

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
9
Like
712
Πόντοι
301

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.645
Πόντοι
5.916
Διαφωνώ κάθετα για κρυστάλ...ωραία γυναίκα αν και τα χρόνια έχουν περάσει από πάνω της(πρέπει να πλησιάζει τα 40ντα σιγά σιγά) αλλά από σέρβις μάπα....δεν το έχει το κομμάτι του σεξ σε καμία περίπτωση όπως θα έπρεπε!!!!! εμείς οι παλαιοί ξέρουμε πολύ καλά τί σημαίνει σέρβις σεξ σε στρίπ. Οπότε η κρυστάλ δεν μας λέει κάτι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι είναι πολύ καλή. Το μόνο μειονέκτημα οτι βάζει και λίγο χέρι η πονηρή.
δεν δίνεται!!!!!! και αυτό κάνει μπάμ...το κάνει σαν αγγαρεία. Καμία σχέση με σέρβις κίττυς ας πούμε στο ίδιο μαγαζί για όποιον θυμάται ή έστω και ντιάνας(από πρώην λολίτα)

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
9
Like
712
Πόντοι
301
δεν δίνεται!!!!!! και αυτό κάνει μπάμ...το κάνει σαν αγγαρεία
Καλά ναι, δεν είναι και η ιέρια του σεξ. Ετσι όπως κατάντησαν τα στριπ, με την Λατινοκρατία που υπάρχει, η εκάστοτε Κρίσταλ φαίνεται όαση. 35άρα πρέπει νάναι λογικά.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.645
Πόντοι
5.916

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom