Καλησπέρα,επίσκεψη χτες το βράδυ με μέτριες εντυπώσεις,αν και πάντοτε υπάρχει το μίνι ελαφρυντικό της Δευτέρας,όπου συχνά τα εκάστοτε ρόστερ είναι ισχνά!
Λίγος κόσμος,αραιές εμφανίσεις στην πίστα,λίγες σχετικά κοπέλες,οι οποίες είχαν μέτρια διάθεση και εκινούντο,κυρίως,στα "σίγουρα" όσον αφορά τους πελάτες!
Συνεκράτησα στην μνήμη μου τις ακόλουθες:
1.)Ρομπέρτα!Η καστανόξανθη,πληθωρική,ψιλοτσουπωτή Ρουμάνα.Ευχάριστη παρουσία,συμπαθητικό πρόσωπο και σώμα για τους λάτρεις των νταρτνανοειδών!Έχω ακόυσει καλά λόγια για τα ενδότερα.
2.)Φλόρι!Μελαγχρινή,μπαμπάτσικη,Ρουμάνα με υπέροχη,τσουπωτή κ..λάρα!
Είναι φίλη της προαναφερθείσας.Έχει δοκιμασθεί με θετικές εντυπώσεις και στο χορό αλλά και στο σόσιαλ! ;)
3.)Μαργαρίτα!Μελαγχρινή πλέον,ψηλή,γύρω στα 30,Ουκρανή!Ωραίο κορμί,ψηλό,αλλά όχι στυλιάρη!Επίσης πολλή καλή επιλογή για τα....ενδότερα!
4.)Λεϋλα!You've got me on my knees,Layla....όπως είπε και ο τεράστιος Έρικ Κλάπτον!Βέβαια,για την εν λόγω,δε γνωρίζω αν μπορεί να "γονατίσει" οικονομικά,αλλά,απ'ότι μου είπε,δεν κάνει κάτι παραπάνω στα ενδότερα.Θαρρώ πως είναι Μολδαβέζα,και,μάλλον,με κάτι το γυφτοειδές!
5.)Τζίνα!Ξανθιά,με κοντό μαλλί πλέον,σκίννυ Ρουμάνα!Κλασσική τυχοδιώκτρια της Ρουμανικής σχολής,αλλά σε "τίμια" πλαίσια.Θέλει-και φαίνεται-να στα "φάει",αλλά τουλάχιστον ανταποδίδει(και στο σόσιαλ αλλά και στα ενδότερα).
6.)Αντζελίνα!Η πετίτ,μελαγχρινή,ψιλόμορφη,Ρουμάνα με το πεταχτό κ..λαράκι!
Καλός χαρακτήρας και τίμια επιλογή,δεν πάει να σε μαδήσει.Επίσης καλή επιλογή,για τα ενδότερα,έχει δοκιμαστεί παλαιότερα! ;)
7.)Iρίνα!Ξανθιά Ουκρανέζα,ωραίο,λεπτό σώμα και μέτριο πρόσωπο.Είναι φίλη μαζί με μια άλλη Ουκρανή,καινούργιες μάλλον,πετίτ και κοκκαλιάρα!Φαίνονται παιχνιδιάρες,φιλότιμες,αλλά μάλλον άνθρακας ο θησαυρός!Μέχρι και στον απλό χορό,ξεπέτες ,στα γρήγορα.
+ ένα-δυο ακόμα Ουκρανάκια(είναι λίγο καιρό στο μαγαζί),το ένα μελαγχρινό,αρκετά ερωτεύσιμο!
+ η σκουρόχρωμα,μελαγχρινή,Βραζιλιάνα με τα μεγάλα στήθη(το όνομα μου διαφέυγει αυτή τη στιγμή,αν και είναι πολύ γνωστή)
Αυτά από εμένα!
Η επίσκεψη ήταν σύντομη και δε πρόλαβα να δοκιμάσω και να δω πολλά πράγματα.Εις το επανιδείν!