μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.223
- Πόντοι
- 2.646
Είχε τίποτα καλο εδώ; Παλι έξω θα είμαι και θα το χάσω και σήμερα
Είχαμε πει πέρσι για το κινητό μπουρδέλο σε τροχόσπιτο που θα γυρνάει την πόλη και θα παίρνει τους πελάτεςΜύστες μου, πείτε τις καλύτερες επιχειρηματικές σας ιδέες, να δείξουμε τι λαμπρά μυαλά διαθέτουμε...
Μύστες μου, πείτε τις καλύτερες επιχειρηματικές σας ιδέες, να δείξουμε τι λαμπρά μυαλά διαθέτουμε...
Μύστες μου, πείτε τις καλύτερες επιχειρηματικές σας ιδέες, να δείξουμε τι λαμπρά μυαλά διαθέτουμε...
Τα έχουμε πιάσει τα πόστα τύπε άργησες και έχουμε όλες της γεύσεις για προστασία μπλέ για ακαποτο εξοτικ για μουνογλυψιμο ακτινίδιο για γλειφωκολιΤυπε το νημα για το εξωτερικο εχει γινει διεθνες φορουμ επιχειρηματικοτητας, δεν το πηρες ακομα χαμπαρι; Γυροι, γιαουρτια, λουκουμαδες, ολα τα χει ο μπαξες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγω κανω εναρξη τωρα, απο Μαρτιο θα πουλαω μπλε Φαντα στο Μεταξι. Μεχρι τοτε δεν το λεω σε κανεναν ομως
Εγω κανω εναρξη τωρα, απο Μαρτιο θα πουλαω μπλε Φαντα στο Μεταξι. Μεχρι τοτε δεν το λεω σε κανεναν ομως
Πωλ λείπεις, γύρνα πίσω! Ποιός θα τρώει και θα πίνει τώρα ότι υπάρχει στο στούντιο; Ποιός θα είναι ο οικΩλόγος των Δράκων; Ποιός θα είναι αρχηγός της πονηράδας και λαμογιάς;
Τα έχουμε πιάσει τα πόστα τύπε άργησες και έχουμε όλες της γεύσεις για προστασία μπλέ για ακαποτο εξοτικ για μουνογλυψιμο ακτινίδιο για γλειφωκολι
πεταξου να φερεις κανα μυγδαλο.
πεταξου να φερεις κανα μυγδαλο.
Κάτι σαντουιτσακια με κοτόπουλο από Jackaroo ωραία ήταν αλλά λίγο καυτερα και βαριάΤι καλό χτύπησες;
Εννοειται.Μπαίνατε χατζηστεφανη;
Μόνο ο @argyrotoxosΜπαίνατε χατζηστεφανη;
Αξίζει το jakaroo ή είναι σαπίλα;Κάτι σαντουιτσακια με κοτόπουλο από Jackaroo ωραία ήταν αλλά λίγο καυτερα και βαριά
Σαπιλα μαν αλλά η ουρά δεν τελειώνει ποτέΑξίζει το jakaroo ή είναι σαπίλα;
Θα πω εγω τι ιδεες εχουν οι ελληνες.Μύστες μου, πείτε τις καλύτερες επιχειρηματικές σας ιδέες, να δείξουμε τι λαμπρά μυαλά διαθέτουμε...
Σαπιλα μαν αλλά η ουρά δεν τελειώνει ποτέ