Νέα

Dragon’s Den II - το δάκρυ του νιπλή

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.095
Πόντοι
10.411
J0XrTJt.gif

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.387
Πόντοι
7.046
Μόλις το είδα τύποι μου, δεν μπόρεσα εχθές.

1) Δημήτρης με εφαρμογή διαβάσματος: όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα.
2) Γιώργος & Δώρα: Πάνελ θέρμανσης από λάβα. Θα μπορούσαν να το πουλήσουν στα δέλα και στούντιο για εξοικονόμιση χρημάτων, ώστε να ΡΙΞΟΥΝ επιτέλους τις τιμές (και να κάνουμε έρωτα περισσότερες φορές) .
3) Τύπος Γιώργος με ρακέτες: ποιό μέλος είναι; Φαίνεται μύστης.
4) Φοίβη: στρώματα γιόγκα οικολογικά: Πωλ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; Λείπεις. (δεν θα έμπαινε βέβαια επενδυτής, άντε να έπαιρνε τζάμπα κάτι).
5) Κωνσταντίνος: συσκευή σημειώσεων για ψώνια. Αχρείαστο.
6) Συσκευή καταγραφής με κλειδιά για εισαγγελέα, αλλαγές νόμου και λοιπά. Παπατζής.

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
484
Πόντοι
36
Μόλις το είδα τύποι μου, δεν μπόρεσα εχθές.

1) Δημήτρης με εφαρμογή διαβάσματος: όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα.
2) Γιώργος & Δώρα: Πάνελ θέρμανσης από λάβα. Θα μπορούσαν να το πουλήσουν στα δέλα και στούντιο για εξοικονόμιση χρημάτων, ώστε να ΡΙΞΟΥΝ επιτέλους τις τιμές (και να κάνουμε έρωτα περισσότερες φορές) .
3) Τύπος Γιώργος με ρακέτες: ποιό μέλος είναι; Φαίνεται μύστης.
4) Φοίβη: στρώματα γιόγκα οικολογικά: Πωλ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; Λείπεις. (δεν θα έμπαινε βέβαια επενδυτής, άντε να έπαιρνε τζάμπα κάτι).
5) Κωνσταντίνος: συσκευή σημειώσεων για ψώνια. Αχρείαστο.
6) Συσκευή καταγραφής με κλειδιά για εισαγγελέα, αλλαγές νόμου και λοιπά. Παπατζής.
ολα για τα μπάζα ..... άχρηστα αχρείαστα και αντιαισθητικά .... ολα για μετα-καστροφικές κοινωνίες .... ποιος να ασχοληθεί ποιος θα έχει όρεξη για αυτες τις μπαρούφες ? μονο ατομα απο δραματικά αυτοκαταστροφικές κοινωνίες όπως οι σύγχρονες ευρωπαϊκές.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.387
Πόντοι
7.046
Ο Λεων και ο Έλληνοαμερικανος ημιδροσερος, θα πάνε λέει στις Σέρρες να μετρήσουν με όργανα αν ισχύουν οι ισχυρισμοι του τύπου με τα θερμαντικά πάνελ.

Εγώ θα ήμουν ΠΟΛΥ προσεκτικός να ΜΗΝ πω απολύτως τίποτα για τον τρόπο λειτουργίας, απλώς να κάνουν τις μετρήσεις τους. Οι Δράκοι μπορεί να σου κλέψουν την πατέντα στο πιτς φιτιλι.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.387
Πόντοι
7.046
8 ωρίτσες ακόμα...

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Y13

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.843
Πόντοι
6.515
Ο Λεων και ο Έλληνοαμερικανος ημιδροσερος, θα πάνε λέει στις Σέρρες να μετρήσουν με όργανα αν ισχύουν οι ισχυρισμοι του τύπου με τα θερμαντικά πάνελ.

Εγώ θα ήμουν ΠΟΛΥ προσεκτικός να ΜΗΝ πω απολύτως τίποτα για τον τρόπο λειτουργίας, απλώς να κάνουν τις μετρήσεις τους. Οι Δράκοι μπορεί να σου κλέψουν την πατέντα στο πιτς φιτιλι.
Μια μικρή επισημανση, τα θερμαντικα μάρμαρα ήδη υπάρχουν στην αγορα από μια τουλάχιστον εταιρεία

Καίνε ρευμα, προφανως λιγότερο από τις κουμτελες, αλλά παντως ρευμα

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.387
Πόντοι
7.046
Πάντα ενδιαφέρον και απολαυστικός.