bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 456
περσυ ακουσαν 1% και τρομαξαν με το νουμερο .... φετος τι επαθαν και θελανε και οι 3 να μπουνε στην εταιρια με 1%?
Tυπος στο τελος του βιντεο"Ρουλ ναμπερ ουαν:Νεβερ γκετ χαι ον γιορ οουν σαπλαϊ" πρεπει να εχει μεγαλη μορφωση
που ειναι ο νιπλης?
Τυπε κι εγώ καμία φορά, για πλάκα πονταρω σε κάτι καμένες ομάδες στο στοίχημα 1€, μπας και κάτσει. Μου περισσεύει για αυτό.Πραγματικά, τι σόι επενδυτές είναι αυτοί οι Δράκοι, που μπαίνουν σε εταιρείες με μόλις 1% ποσοστό; Στγην ουσία, όσοι πάνε εκεί και τους προσφέρουν μόνο 1% της εταιρείας, τους χρησιμοποιούν 100% για προώθηση και διαφήμιση. Καλά είπε η Μαρία ότι για 1% δεν σηκώνεται ούτε από το κρεβάτι της.
τιμες ?? στο μοναστηρακι που ακριβως ?Παιδιά πήγα Μοναστηράκι και πήρα ένα παγωτό από αυτούς που θα μπούν στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης μόνο για την περιέργεια να δω πόσο τέλειο είναι αυτό το παγωτό.
Δεν τρελάθηκα καθόλου, έχω φάει και καλύτερα.
Σε όλη την Αμερική, περιμένουν το βίγκαν παγωτό με την συνταγή των Βριλ και Νεφελίμ, να γλείφεις και τα δάχτυλά σου.Παιδιά πήγα Μοναστηράκι και πήρα ένα παγωτό από αυτούς που θα μπούν στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης μόνο για την περιέργεια να δω πόσο τέλειο είναι αυτό το παγωτό.
Δεν τρελάθηκα καθόλου, έχω φάει και καλύτερα.
Απέναντι από τον Μουστάκα νούμερο 86. 3,20 η απλή μπαλα.τιμες ?? στο μοναστηρακι που ακριβως ?
Δεν έχει αλλά ρουχα αυτή?
Εδώ και δύο χρόνια με τα ίδια τύπεΔεν έχει αλλά ρουχα αυτή?
Mη βρίζεις ρε κωλομπαραΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
ΠΟΥΣΤΡΕΣ