Νέα

Dragons' Den - Επενδύουμε σε εσένα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Νίπλης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τί πιστεύετε θα απογίνει ο νικητής;

• Ο Έλληνας Elon Musk

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Άλλος ένα Κοκλώνης

Ψήφοι: 24 11,7%
  • Θα μπει φυλακή

Ψήφοι: 25 12,1%
  • Θα τον κάνει ο Κούλης Υπουργό Ανάπτυξης

Ψήφοι: 14 6,8%
  • Θα κοιμάται σε χαρτόκουτα στην Σταδίου

Ψήφοι: 31 15,0%
  • Πωλητής τηλεμάρκετινγκ

Ψήφοι: 25 12,1%
  • Θα τον απαγάγουν οι Αμερικάνοι

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Τον ξεχάσαμε κιόλας

Ψήφοι: 77 37,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.767
Πόντοι
2.306
Και μας εχει πρηξει και λιγο τ αρχιδια με τον αντρα της που τον αναφέρει σε κάθε εκπομπη ..( αυτην γλυτωσαμε τουλαχιστον )

Το Μαρακι μου κανει φουλ υποτακτικό, τι λες και εσυ ; πρεπει να της αρεσει δυνατο καρφωμα, ξεφτίλισμα με φτυσιματα μουρη και το χερι σου στο λαιμο της να την πνίγεις ..
γνώμη σου ;
η ξερεις την κλασσικη σταση που αυτη στα 4 σκιζεις κωλο δυνατα και με το ποδι σου της πατάς κεφάλι στο στρωμα
Με το χτεσινο πατατρακ, το Μαρακι εφαγε deja vu απο το ταπεινο της παρελθον που ψωνιζε βρακια απο πανερι στην Αιολου. Να την περιμενετε σκληρη και αδιστακτη απο δω και περα. Ο Λοατκι εντερπρενερ με τη γραβατα ως κακιασμενη λουλου φχαριστηθηκε το σκουπιδιασμα στα παρασκηνια, ως μισογυνης εκ πεποιθησεως και γεννετησιας ζηλιας.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.767
Πόντοι
2.306
εχει ξαναβαλει στο εργοστασιο που ειχε στην ξανθη για να παρει τα λεφτα της ασφαλειας
Ατυχημα ηταν τυπε, του επεσε το μπουκαλι με τη βενζινη στα στρωματα κι εσπασε, να μην δειτε καποιον να προοδευει στην Ελλαδα, ελεος!!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.838
Πόντοι
12.056
Ατυχημα ηταν τυπε, του επεσε το μπουκαλι με τη βενζινη στα στρωματα κι εσπασε, να μην δειτε καποιον να προοδευει στην Ελλαδα, ελεος!!
eγω ξερω οτι απο το 2007 ειναι εξω με εγγυηση και αυτος και ο αδελφος του για διαφορα ποινικα αδικηματα

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.767
Πόντοι
2.306
νημα Ντραγκον'ς Ντεν κυριοι ολα τα λεφτα τις Παρασκευες κουμαντο ο Σερ Νιπλης
Τυπε δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα, ολη την εβδομαδα πτήσεις με private jet, κοτερα, συναντησεις σε ουρανοξυστες, γευματα σε θαλαμηγους, deals δισεκατομμυριων και ερχεται Παρασκευη βραδυ οπου καθεσαι μπροστα στη TV για να παρεις μια ανασα με τους αγαπημενους σου περιπτεριουχους, βενζινοπωλες, κλπ. εντρεπρενεδες

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.767
Πόντοι
2.306

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.838
Πόντοι
12.056
Οι τυποι δεν ειναι εξω με εγγυηση, ειναι οι ιδιοι εγγυηση:confused:
ετσι και μολις τελειωσαν οι επιδοτησεις για βιομηχανικη αναπτυξη μπηκε στις επιδοτησεις για τον τουρισμο... κλασσικοι απατεωνες που εχουν φαει πολλα εκατομμυρια ευρω

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.239
Πόντοι
3.846
Χατζηστεφανη μου κανει για τη γκομενα που θα βαλει τα πιο ακριβα εσωρουχα που υπαρχουν, αρωματα, χαμος, αλλά δε θα λεει τιποτα στο κρεβατι γιατι θα σκεφτεται συνεχεια τη δουλεια.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.965
Πόντοι
6.946
Για τους τελευταίους τύπους με την εφαρμογή για σκάφη: κάτι δεν μου άρεσε, μου φάνηκε παράξενο, από την στιγμή που ο Βαφειάς τους απέρριψε με την αστεία δικαιολογία ότι δεν ξέρει από εφαρμογές... Είναι ο τομέας του, η ειδικότητά του, και απέρριψε έτσι εύκολα κάτι που θα μπορούσε να του αποφέρει κέρδη; Ή κατάλαβε ότι δεν θα τραβήξει η συγκεκριμένη ιδέα όπως δεν τράβηξαν άλλες παρόμοιες ή κάτι άλλο; Όπως και να έχει, δεν νομίζω ότι είπε τον πραγματικό λόγο που δεν έδειξε ενδιαφέρον.

Μου έκανε επίσης εντύπωση που το Μαράκι, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ την αποχώρηση Βαφειά, ένδειξε ενδιαφέρον... Προσωπικά, αν έβλεπα κάποιον στο αντικείμενο εργασίας του να μην ενδιαφέρεται για κάτι σχετικό, θα με έβαζε σε υποψία... ότι άλλος είναι ο λόγος. Θεώρησε μάλλον ότι, ήταν αρκετά τυχερή (; ) που είχε μπροστά της ελεύθερο πεδίο και οι ο Βαφειάς δεν κατάλαβε τι ακριβώς έχασε;;;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.767
Πόντοι
2.306
Για τους τελευταίους τύπους με την εφαρμογή για σκάφη: κάτι δεν μου άρεσε, μου φάνηκε παράξενο, από την στιγμή που ο Βαφειάς τους απέρριψε με την αστεία δικαιολογία ότι δεν ξέρει από εφαρμογές... Είναι ο τομέας του, η ειδικότητά του, και απέρριψε έτσι εύκολα κάτι που θα μπορούσε να του αποφέρει κέρδη; Ή κατάλαβε ότι δεν θα τραβήξει η συγκεκριμένη ιδέα όπως δεν τράβηξαν άλλες παρόμοιες ή κάτι άλλο; Όπως και να έχει, δεν νομίζω ότι είπε τον πραγματικό λόγο που δεν έδειξε ενδιαφέρον.

Μου έκανε επίσης εντύπωση που το Μαράκι, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ την αποχώρηση Βαφειά, ένδειξε ενδιαφέρον... Προσωπικά, αν έβλεπα κάποιον στο αντικείμενο εργασίας του να μην ενδιαφέρεται για κάτι σχετικό, θα με έβαζε σε υποψία... ότι άλλος είναι ο λόγος. Θεώρησε μάλλον ότι, ήταν αρκετά τυχερή (; ) που είχε μπροστά της ελεύθερο πεδίο και οι ο Βαφειάς δεν κατάλαβε τι ακριβώς έχασε;;;
θελει να τη καλέσει ο sir stelios στο Μονακο γι’ αυτο χωθηκε, δεν της πηγε καλα ομως.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.377
Πόντοι
22.266
Τα λόγια περισσεύουν :confused::confused:
maria_stratis_chatzistefanis.jpg

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.572
Πόντοι
746

Ο βαφειας κατάλαβε ότι ήταν απλυτοι και πονηροί. Η άλλη με το "ενδιαφέρον" της απλά έκανε ρεαλιτι, πληρώνεται και για αυτό. Δεν ξέρεις τι edit έγινε και πως ειπώθηκε.

OP
OP
Νίπλης

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.478
Πόντοι
12.756

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.965
Πόντοι
6.946
η κυρα Μαρια με τον αντρα της ειναι αυτοι Ηφαιστειε?
Ανάμενουμε κριτικές αμφότερων εμπλεκομένων παντρεμένων, και πλήρη στοιχεία υπηρεσιών, για τις μεταξύ τους συναντήσεις.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
εκπομπη που ο βρωμερος τανιμανιδης, που απο μηδενικο εγλυψε την πορεια του στο high society, βγαζει τρελο χρημα καθοτι εχει αγορασει τα δικαιωματα του φραντσαιζ και τακιμιασε με τον αντεννα λογω γνωριμιων.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.239
Πόντοι
3.846
ρε φιλε χωρις πλακα αν δεν την ξεραμε απο την τηλεοραση η Χατζηστεφανη θα περνουσε απαρατηρητη σαν γκομενα. Ενα Σαββατο βραδυ στα μπαρ του Ψυχικου βλέπεις δεκα φορες καλυτερες σε αντιστοιχη ηλικια και αισθητική.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.767
Πόντοι
2.306
ρε φιλε χωρις πλακα αν δεν την ξεραμε απο την τηλεοραση η Χατζηστεφανη θα περνουσε απαρατηρητη σαν γκομενα. Ενα Σαββατο βραδυ στα μπαρ του Ψυχικου βλέπεις δεκα φορες καλυτερες σε αντιστοιχη ηλικια και αισθητική.
ναι αλλα εχει πολλες γνωριμιες στην Αγγλια και στην Αμερικη, θα σ’ εκανε μάγκα, μην εισαι αχαριστος:confused:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.767
Πόντοι
2.306
η κυρα Μαρια με τον αντρα της ειναι αυτοι Ηφαιστειε?
Ο καραφλας χαμογελαει με νοημα παντως, η φωτογραφια κρυβει πολλα υπονοόυμενα, το Μαρακι ειναι περισσοτερα απο αυτα που συναντα το ματι.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.239
Πόντοι
3.846
καλα δεν ειπα οτι δεν ειναι καλη στη δουλεια της, οτι δε μου αρεσει σαν γυναικα ειπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom