HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.419
- Πόντοι
- 456
νημα Ντραγκον'ς Ντεν κυριοι ολα τα λεφτα τις Παρασκευες κουμαντο ο Σερ Νιπλης
@Νίπλης παμε να επενδύσουμε στο gay γαμο ?????
Σκουπιδιασμα στο Μαρακι με το κούτελο για να κολλας 5χίλιαρα είδες ;;Μονο που δεν τους ειπε ομοφοβικους τους δρακους που δεν επένδυσαν... το εχουν το δημοκρατικό αυτοι η κοινότητα
Μουνα το μαρακι ... αλλα το φεμινοναζιστικα το χαλαειΣκουπιδιασμα στο Μαρακι με το κούτελο για να κολλας 5χίλιαρα είδες ;;
Εκεις να δεις τι θα γινει με τις φεμιναζι τωρα , θα μας πρηξουν τ αρχίδια
Και μας εχει πρηξει και λιγο τ αρχιδια με τον αντρα της που τον αναφέρει σε κάθε εκπομπη ..( αυτην γλυτωσαμε τουλαχιστον )Μουνα το μαρακι ... αλλα το φεμινοναζιστικα το χαλαει
Δεν ξερω... γουστάρει εξουσια το μαρακι εγω αυτο εχω καταλάβειΚαι μας εχει πρηξει και λιγο τ αρχιδια με τον αντρα της που τον αναφέρει σε κάθε εκπομπη ..( αυτην γλυτωσαμε τουλαχιστον )
Το Μαρακι μου κανει φουλ υποτακτικό, τι λες και εσυ ; πρεπει να της αρεσει δυνατο καρφωμα, ξεφτίλισμα με φτυσιματα μουρη και το χερι σου στο λαιμο της να την πνίγεις ..
γνώμη σου ;
Δεν μ αρεσουν οι μαύρες τυπε , ειμαι για πιο ανοιχτοχρωμεςΠαμε να φτιάξουμε μια ξύλινη γκόμενά απο τα καμμένα της Εύβοιας
Γουσταρει να εχει αυτη εξουσία ή καποιον με εξουσία ; εχει διαφορά μεγάληΔεν ξερω... γουστάρει εξουσια το μαρακι εγω αυτο εχω καταλάβει
Και εγω το ιδιο ξανθές γαλανομάτες ... αλλα το μαρακι μου βγάζει κατιΔεν μ αρεσουν οι μαύρες τυπε , ειμαι για πιο ανοιχτοχρωμες
Οχι ρε μαν .. σαν κακομοιρα που έπιασε λεφτα ειναι ..Και εγω το ιδιο ξανθές γαλανομάτες ... αλλα το μαρακι μου βγάζει κατι
Δεν το κοβω το μαρακι να ειναι γυναικα που θα κανει πιπες για να εχει θέσει καπου ... μονο ο τροπος που μιλάει ... βαλε μια γκομενα γλάστρα να μιλήσει ετσι όπως μιλάει αυτή... πιστεύω οτι ειναι γυναίκα που θα σταθεί στα ποδια της χωρίς πιπες και ανοιχτα ποδιαΟχι ρε μαν .. σαν κακομοιρα που έπιασε λεφτα ειναι ..
εχει μουρη ταλαιπωρημένης οχι καλοζωισμένης ..
Ηταν σε επενδυτικη τραπεζα Λονδινο , καταλαβες τι θα εχει περάσει και τι τσιμπουκια θα έχει παρει σε τουαλετες κυριλε γραφειων.
Εκει ειναι 99% ανδρικο μέρος , επενδυσεις τραπεζικα κτλ , τις γκομενες τις περνουν μαζι οι τραπεζίτες οταν πανε σε κανα πελάτη για επιπλο να καυλωσει ο πελατης
απο την καταπιεση εγινε ετσι ..Δεν το κοβω το μαρακι να ειναι γυναικα που θα κανει πιπες για να εχει θέσει καπου ... μονο ο τροπος που μιλάει ... βαλε μια γκομενα γλάστρα να μιλήσει ετσι όπως μιλάει αυτή... πιστεύω οτι ειναι γυναίκα που θα σταθεί στα ποδια της χωρίς πιπες και ανοιχτα ποδια
Ποτε μην δωσεις εξουσία σε γυναίκα ειναι νομος ... Τώρα τα κόμπλεξ τα εχουμε ολοι ... απλα το μαρακι ειναι στη κοινωτητα ΝΤΠ βιγκαν φεμινίστριααπο την καταπιεση εγινε ετσι ..
δεν την βλεπεις τι ξεσπασματα έχει
φουλ στα κομπλεξ ειναι
(κοιτα τις κινησεις των χεριών της και θα καταλαβεις πολλα)
...και μιλφαρα!κριθαργια στους εκατο με μαυριδη.
βαμμενη τρωγεται αβαφη στο ασια εξπρες παναγια μου βοηθα αλλα βυζαρες.
Είναι θέμα χαρακτήρα της κάθε γυναίκας πως θα λειτουργήσει έχοντας εξουσία ..οι πιο πολλές όμως επειδή είναι χαλασμενες εσωτερικά είτε απογοητεύουν είτε προκαλούν αντιπαραθέσεις .Ποτε μην δωσεις εξουσία σε γυναίκα ειναι νομος ... Τώρα τα κόμπλεξ τα εχουμε ολοι ... απλα το μαρακι ειναι στη κοινωτητα ΝΤΠ βιγκαν φεμινίστρια
Έτσι.χωρισαν , τελος
εχει ξαναβαλει στο εργοστασιο που ειχε στην ξανθη για να παρει τα λεφτα της ασφαλειαςΚοιτα να δεις που ο Πωλ την έβαλε την φωτιά στην Εύβοια για να πάρει φτηνή πρώτη ύλη …