geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 6.515
Μόνο για καμιά πίπα εισαι μόνο. Πώς δεν της είπαν.
Της είπαν εσυ εισαι για τα λουριά των σκυλιών
Για τα κότερα θέλουμε αντρα
Μόνο για καμιά πίπα εισαι μόνο. Πώς δεν της είπαν.
Μαρακι εχει κριση αυτοπεποιθησης μετα την πορδη που εφαγε απο κυριο SteliosΜόνο για καμιά πίπα εισαι μόνο. Πώς δεν της είπαν.
Αλλά είναι μαλακες. Δεν πρέπει να κλείνουν πόρτα από πουθενά. Αυτοί πήγαν στύλ καφενείου.
Τανιμανιδης αυτοφορακιας, εχει ετοιμη τσαντουλα με τα αναγκαια τωρα που κυριος stelios θα μαθει οτι χρησιμοποιουν το brand τουΤανιμανιδης το παίζει συριζαιος. Χωρίς γραβάτα και ζώνη και ανοικτό λουκάνικο.
Κολάν φορούσε ο τύπος, να φαίνονται καλά οι μπουτάρες του; Δροσερός και έτσι;Τι φακούς επαφής φοράει ο χοντρούλης;
Αυτοι θελανε το Βαφεια για να δειχνουν δυο επενδυτες απο τη ναυτιλια και να πουλησουν εκατομμυρια μετοχες παπατζα στο κοσμακη , λυκοι της wall street…θα την πεσουν τωρα οι μυτουδες στον Stelios που χρηματοδοτησε ρατσιστες
τυπε εχεις και συ συνεταιρο τον κυριο στελιο?Μαράκι έρχομαι να σε παρηγορήσω όποτε θες, μην στενοχωριέσαι πουλάκι μου....
Το πιο πιθανο ο Στέλιος να μην τους θυμάται καν τους τυπουςθα την πεσουν τωρα οι μυτουδες στον Stelios που χρηματοδοτησε ρατσιστες
Ευτυχώς που κρατήθηκαν και δεν την είπαν να πλένει κάνα πιάτο....Της είπαν εσυ εισαι για τα λουριά των σκυλιών
Για τα κότερα θέλουμε αντρα
και κωλο καλο έχεικριθαργια στους εκατο με μαυριδη.
βαμμενη τρωγεται αβαφη στο ασια εξπρες παναγια μου βοηθα αλλα βυζαρες.
τελικα χωρισαν η τον σερνει τον γιωργαρο ακομα?και κωλο καλο έχει
χωρισαν , τελοςτελικα χωρισαν η τον σερνει τον γιωργαρο ακομα?
Οι λύκοι γαμουσαν καλά θυμάμαι στην ταινία.. Αυτοί εδώ ούτε γάτα δεν πηδαγαν έχω την εντύπωση.Αυτοι θελανε το Βαφεια για να δειχνουν δυο επενδυτες απο τη ναυτιλια και να πουλησουν εκατομμυρια μετοχες παπατζα στο κοσμακη , λυκοι της wall street…