hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
δεν εχεις την παραμικρη πιστοποιηση σε οτιδηποτε "και παει λεγοντας",δεν εισαι προθυμος για χειρονακτικη εργασια και εχεις μηδενικη προυπηρεσια..το βιογραφικο σου θα γραφει απλα ονομα,διευθυνση και facebook.Υπαρχει η οποιαδηποτε δουλεια (περα απο χειρωνακτικες ή σερβιτορικες), που μπορεις να αξιοποιεις το ΜΥΑΛΟ σου χωρις εξειδικευση, πτυχια και προϋπηρεσια?
Εννοω, δηλαδη, να μπορεις να προσληφθεις και να αναδειχθεις επι τω εργω, βασει των ικανοτητων σου, παρακαμπτοντας ολη τη διαδικασια της επιλογης βιογραφικων κλπ/ Γιατι, μην τρελαθουμε, ουτε στο 5% των εργασιων δεν γινεται πληρης αξιοποιηση ΟΛΟΥ του γνωστικου υποβαθρου μιας συγκεκριμενης σχολης (οικονομικα, μαθηματικα, πολυτεχνεια και παει λεγοντας...)
Η ερωτηση ισχυει τοσο για Ελλαδα οσο και για εξωτερικο.
ακουγεσαι αρκετα ελκυστικη περιπτωση.
δεδομενων δε και των επαγγελματων που θεωρεις πως σου ταιριαζουν,Μα εγω πολιτικος θα ηθελα να γινω. Ή δημοσιογραφος (συχνοτατα συγκλινουν).
Και θα τα εκανα, και τα δυο, ΠΑΡΑ πολυ καλα...
Αλλα δυστυχως δεν εχω κανενα κονε, γτ οι γονεις μου ειναι αυτο που λεμε "του λαου".
Ωστοσο, αλλα αναλογα επαγγελματα δεν νομιζω πως υπαρχουν (δηλ. επαγγελματα γενικων γνωσεων).
καταληγω στο συμπερασμα πως εισαι ενα τεμπελοσκυλο με μηδενικα προσοντα και κ μηδενικη ορεξη για μαθηση,
που θεωρει για καποιον ανεξηγητο λογο τον ευατο του καλυτερο απο τους αλλους..
το πιθανοτερο ειναι να βριζεις τους πολιτικους που μας εφεραν σε αυτη τη μοιρα,ενω παραλληλα θελεις να γινεις πολιτικος και λυπασαι που δεν εχεις μεσο για να το πετυχεις αυτο.
με λιγα λογια παιχτη μου,θελεις να προσληφθεις σε θεση που να πληρωνει,με μηδενικα αντικειμενικα προσοντα κ μηδενικη ορεξη για φυσικο καματο..δεδομενου οτι δεν εχεις κονε,και πως υπαρχουν πτυχιουχοι(δηλαδη ατομα με πιστοποιημενες δεξιοτητες σε ενα αντικειμενο) που εργαζονται 10ωρα για 4-5 κατοσταρικα ή ειναι ακομη και ανεργοι,ειναι πιθανοτερο να σε παρει αποψε τηλεφωνο η σκαρλετ γιοχανσον να περασεις απο το σπιτι της για να τη ξεκωλιασεις,παρα να βρεις δουλεια γενικα με τα μυαλα που κουβαλας και τις απαιτησεις που εχεις.
παρολαυτα,απο εμενα καλη τυχη!