Νέα

Δουλειες χωρις εξειδικευση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
απλός παπάς τύπε όχι για αρχιμανδρίτης

τώρα που είπες παπάς..Έχω δεί παπά στην βριλησού,να πηγαίνει σε μια γωνία(να μην τον δουν) και σε ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ να πετάει το ράσο(απο μέσα ρούχα πολιτικά-κανονικά),να το βάζει ΑΣΤΑΠΙΑΙΑ μάσα σε ένα χαρτοφύλακα..Μέτα κύριος μπήκε μέσα στο STUDIO  :2funny: :2funny: :2funny:..Κανουν την ζωαρα τους και οι παπαδες μην νομιζετε..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τώρα που είπες παπάς..Έχω δεί παπά στην βριλησού,να πηγαίνει σε μια γωνία(να μην τον δουν) και σε ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ να πετάει το ράσο(απο μέσα ρούχα πολιτικά-κανονικά),να το βάζει ΑΣΤΑΠΙΑΙΑ μάσα σε ένα χαρτοφύλακα..Μέτα κύριος μπήκε μέσα στο STUDIO  :2funny: :2funny: :2funny:..Κανουν την ζωαρα τους και οι παπαδες μην νομιζετε..
τύπε αυτοί έχουν και τα τυχερά τους με τις ενορήτισες

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τελικά όλες οι δουλειές χρειάζονται ειδίκευση,πάνε τα παλιά τα χρόνια..τώρα και κρεοπώλης να θες να γίνεις πρέπει να κάνεις σεμινάρια πάνω στο πως θα κόβεις το κρέας..

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
τώρα που είπες παπάς..

Εγώ ήξερα περίπτωση σε επαρχία του νομού Χανίων:
Υπήρχε παπάς γέρος, που κάλυπτε 6-7 χωριά.
Πέθανε. Κανείς δεν πήγαινε να τον αντικαταστήσει.
Ο Μητροπολίτης είχε "ένα γνωστό του παιδί" (δεν εννοώ κάτι πονηρό) που δούλευε πόρτα στα bar της περιοχής τα καλοκαίρια. (Γενικώς άχρηστος τύπος).
Του είπε: "Θες ρε να σε κάνω παπά ρε, να γίνεις άνθρωπος, να μην είσαι όλη σου τη ζωή χαραμοφάης?"
Ο τύπος τα σκέφτηκε και δέχτηκε.
Χειροτονήθηκε.
Ανέλαβε την περιοχή.
Εγώ τον γνώρισα κάτι καλοκαίρια σε πανηγύρια, όπου τα οργάνωνε και κονόμαγε.
Έβαζε τις γυναίκες του χωριού να ετοιμάζουν ταψιά με φαϊ "για το πανηγύρι του αγίου", μαζευόταν ο κόσμος από τα χωριά, έτρωγε,έ πινε, χόρευε κλπ, και μετά έβγαινε ο παπάς με το δίσκο και έλεγε: "Η εκκλησία έχει ανάγκες, καλά φάγατε και ήπιατε, αφήστε κάτι για την εκκλησία τώρα". Και βέβαια τα έβαζε στην τσέπη του. Ετών 40-45 όταν τον γνώρισα εγώ. Και τετράπαχος, 140 κιλά έπρεπε να ήταν.

Κυκλοφορούσε με μια παλιά μεγάλη Mercedes:

Mercedes-Benz_W111_Ilmenau.jpg

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
απλός παπάς τύπε όχι για αρχιμανδρίτης

απλος παπας πρεπεινα χει τελειωσει καποια ιερτικη σχολη για αρχιμανδριτης και πανω πρεπεινα χεις τελειωσεις θεολογια αμα ηταν ετσι απλα τα πραγματακαι γω που μαι ανεργος και εχω και μουσι θα το μακραινα και θα πηγαινα για παπας

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
απλος παπας πρεπεινα χει τελειωσει καποια ιερτικη σχολη για αρχιμανδριτης και πανω πρεπεινα χεις τελειωσεις θεολογια αμα ηταν ετσι απλα τα πραγματακαι γω που μαι ανεργος και εχω και μουσι θα το μακραινα και θα πηγαινα για παπας
είναι βαριά η καλογερική τύπε

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ε φανταζομαι βεβαια οτι θα τον κατηγγειλες στην Ιερα Συνοδο.

Όχι ρε, γιατί να τον καταγγείλω τον άνθρωπο? Από μένα τα 'παιρνε?
Άλλωστε δεν τα ξέρεις καλά:
Η εκκλησία της Κρήτης είναι αυτοκέφαλη, δεν υπάγεται στην ιερά σύνοδο της εκκλησίας της ελλάδος. Υπάγεται κατ' ευθείαν στο πατριαρχείο Κωσταντινουπόλεως.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Η εκκλησία της Κρήτης είναι αυτοκέφαλη, δεν υπάγεται στην ιερά σύνοδο της εκκλησίας της ελλάδος. Υπάγεται κατ' ευθείαν στο πατριαρχείο Κωσταντινουπόλεως.

Ελα ρε!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί το Αρχιεπίσκοπο τον προσφωνούν και πάσης Ελλάδος...

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Και μη μου πεις....?
Πρόλαβε ξύρισε και τη γενειάδα του και μόλις βγήκε του ξαναφύτρωσε!!!  :2funny:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Τι έγινε ρε βασιλικέ?
Εϊδες ότι τα ξέρω και συγκινήθηκες?

ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί το Αρχιεπίσκοπο τον προσφωνούν και πάσης Ελλάδος...

Γιατί όταν αυτοί λένε "Ελλάδος", εννοούν αυτό που ήταν η Ελλάδα όταν ιδρύθηκε η αρχιεπισκοπή. Δηλαδή Πελοπόννησος, η μισή Στερεά και Εύβοια, και λίγα νησιά.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Πελοπόννησος, η μισή Στερεά και Εύβοια, και λίγα νησιά.

Άλλωστε ούτε η Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Καβάλα κλπ) υπάγονται στην ιερά σύνοδο.
Είναι οι λεγόμενες "Νέες χώρες"!!!

:headbang:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Λοιπόν φίλε μη γελάσεις αλλά υπάρχει επάγγελμα έτσι όπως το περιγράφεις αρκεί να είσαι λίιιιγο λαμόγιο:
Πολιτικός.

Μα εγω πολιτικος θα ηθελα να γινω. Ή δημοσιογραφος (συχνοτατα συγκλινουν).
Και θα τα εκανα, και τα δυο, ΠΑΡΑ πολυ καλα...

Αλλα δυστυχως δεν εχω κανενα κονε, γτ οι γονεις μου ειναι αυτο που λεμε "του λαου".

Ωστοσο, αλλα αναλογα επαγγελματα δεν νομιζω πως υπαρχουν (δηλ. επαγγελματα γενικων γνωσεων).

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Άλλωστε ούτε η Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Καβάλα κλπ) υπάγονται στην ιερά σύνοδο.
Είναι οι λεγόμενες "Νέες χώρες"!!!

:headbang:

Μαλακα, εχω παθει πλακα μ' αυτα που μαθαινω στις 5 τα ξημερωματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom