hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
γίνε παπάς τύπε
και εκει θελει ιερατικη σχολη τυπε και διαβασμα και εξιδεικευση
γίνε παπάς τύπε
απλός παπάς τύπε όχι για αρχιμανδρίτηςκαι εκει θελει ιερατικη σχολη τυπε και διαβασμα και εξιδεικευση
απλός παπάς τύπε όχι για αρχιμανδρίτης
τύπε αυτοί έχουν και τα τυχερά τους με τις ενορήτισεςτώρα που είπες παπάς..Έχω δεί παπά στην βριλησού,να πηγαίνει σε μια γωνία(να μην τον δουν) και σε ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ να πετάει το ράσο(απο μέσα ρούχα πολιτικά-κανονικά),να το βάζει ΑΣΤΑΠΙΑΙΑ μάσα σε ένα χαρτοφύλακα..Μέτα κύριος μπήκε μέσα στο STUDIO![]()
![]()
..Κανουν την ζωαρα τους και οι παπαδες μην νομιζετε..
τύπε αυτοί έχουν και τα τυχερά τους με τις ενορήτισες
τώρα που είπες παπάς..
απλός παπάς τύπε όχι για αρχιμανδρίτης
είναι βαριά η καλογερική τύπεαπλος παπας πρεπεινα χει τελειωσει καποια ιερτικη σχολη για αρχιμανδριτης και πανω πρεπεινα χεις τελειωσεις θεολογια αμα ηταν ετσι απλα τα πραγματακαι γω που μαι ανεργος και εχω και μουσι θα το μακραινα και θα πηγαινα για παπας
Ε φανταζομαι βεβαια οτι θα τον κατηγγειλες στην Ιερα Συνοδο.
Όχι ρε, γιατί να τον καταγγείλω τον άνθρωπο? Από μένα τα 'παιρνε?
Άλλωστε δεν τα ξέρεις καλά:
Η εκκλησία της Κρήτης είναι αυτοκέφαλη, δεν υπάγεται στην ιερά σύνοδο της εκκλησίας της ελλάδος. Υπάγεται κατ' ευθείαν στο πατριαρχείο Κωσταντινουπόλεως.
Όχι ρε, γιατί να τον καταγγείλω τον άνθρωπο? Από μένα τα 'παιρνε?
Άλλωστε δεν τα ξέρεις καλά:
Η εκκλησία της Κρήτης είναι αυτοκέφαλη, δεν υπάγεται στην ιερά σύνοδο της εκκλησίας της ελλάδος. Υπάγεται κατ' ευθείαν στο πατριαρχείο Κωσταντινουπόλεως.
Και μη μου πεις....?τώρα που είπες παπάς..Έχω δεί παπά στην βριλησού,να πηγαίνει σε μια γωνία(να μην τον δουν) και σε ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ να πετάει το ράσο(απο μέσα ρούχα πολιτικά-κανονικά),να το βάζει ΑΣΤΑΠΙΑΙΑ μάσα σε ένα χαρτοφύλακα..Μέτα κύριος μπήκε μέσα στο STUDIO![]()
![]()
..Κανουν την ζωαρα τους και οι παπαδες μην νομιζετε..
Λοιπόν φίλε μη γελάσεις αλλά υπάρχει επάγγελμα έτσι όπως το περιγράφεις αρκεί να είσαι λίιιιγο λαμόγιο:Ελα ρε!
Τι έγινε ρε βασιλικέ?
ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί το Αρχιεπίσκοπο τον προσφωνούν και πάσης Ελλάδος...
οι κλαρινογαμπροί έχουν περισσότερα τύπεΚαι μη μου πεις....?
Πρόλαβε ξύρισε και τη γενειάδα του και μόλις βγήκε του ξαναφύτρωσε!!!![]()
Πελοπόννησος, η μισή Στερεά και Εύβοια, και λίγα νησιά.
Λοιπόν φίλε μη γελάσεις αλλά υπάρχει επάγγελμα έτσι όπως το περιγράφεις αρκεί να είσαι λίιιιγο λαμόγιο:
Πολιτικός.
Άλλωστε ούτε η Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Καβάλα κλπ) υπάγονται στην ιερά σύνοδο.
Είναι οι λεγόμενες "Νέες χώρες"!!!
![]()