dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
πουλοΘα ήθελα τη γνώμη σας για ένα θέμα που με έχει κάνει να χάσω τον ύπνο μου
κ φυσικα δεν την ξαναπερνεις στην δουλεια....
πουλοΘα ήθελα τη γνώμη σας για ένα θέμα που με έχει κάνει να χάσω τον ύπνο μου
Nα σκεφτεις οτι της εχω γραψει στο ονομα της και το μαγαζι και το σπιτι, και απο τοτε κανω συνεχεια μαλακιες μπας και με διωξει αυτη, αφου δεν καταφερα να τη διωξω εγω, αλλα δεν καταφερα τιποτα.Τυπε, ξεφορτωσου την τωρα που ειναι νωρις. Και εγω εκανα την ιδια μαλακια και μου εχει κατσικωθει εδω και 35 χρονια και στο μαγαζι και στο σπιτι και δεν μπορω να τη ξεφορτωθω.
Nα σκεφτεις οτι της εχω γραψει στο ονομα της και το μαγαζι και το σπιτι, και απο τοτε κανω συνεχεια μαλακιες μπας και με διωξει αυτη, αφου δεν καταφερα να τη διωξω εγω, αλλα δεν καταφερα τιποτα.
παντρεψου την μια και την αλλη εχε την γκομεναΘα ήθελα τη γνώμη σας για ένα θέμα που με έχει κάνει να χάσω τον ύπνο μου και πρέπει να το έχω λύσει μέχρι τη Δευτέρα.
Δεν θα κουράσω με λεπτομέρειες και θα είμαι περιεκτικός.
Πριν κάμποσο καιρό πήρα για δουλειά μια κοπέλα και τελικά καταλήξαμε να έχουμε πιο στενή σχέση. Από τη μια σε προσωπικό επίπεδο περνούσα σούπερ στη δουλειά όμως είχα βρει το μπελά μου. Εκτός του ότι ήθελα ένα δεύτερο μισθό σε δώρα,είχα καταντήσει υπάλληλος της υπαλλήλου.
Για κάποιο προσωπικό της λόγο αναγκάστηκε να παραιτηθεί και σαν συνέπεια αυτό είχε να μην βρισκώμαστε μεν,να μιλάμε τακτικά δε.
Στη θέση της προσέλαβα κάποια άλλη η οποία στη δουλειά της είναι συνεπέστατη και δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ θέμα. Φυσικά η σχέση μας είναι καθαρά επαγγελματική.
Πριν λίγες μέρες η πρώην ζήτησε να βρεθούμε για να θυμηθούμε τα παλιά.
Εννοείται πως έτρεξα,ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του,αλλά είδα το τυρί χωρίς να δω τη φάκα!
Μου ζήτησε να την ξαναπάρω στη δουλειά αφού ξεπέρασε το προβλημά της και η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο της το είχα υποσχεθεί όταν έφυγε.
Το προβλημά μου είναι πως δεν την θέλω στη δουλειά ούτε θέλω να διώξω την καινούρια από τη στιγμή που κάνει άψογα τη δουλειά της χωρίς να μου κοστίζει και ένα σωρό λεφτά.
Όμως αν δεν την πάρω είναι σίγουρο πως θα στραβώσει τόσο που δεν θα ξαναβρεθούμε.
Μάγκες μπορεί να σας φαίνεται γελοίο το θέμα,εγώ όμως τραβάω μεγάλο ζόρι. Έπρεπε ήδη να είχα αποφασίσει και το έχω τρενάρει όσο γινώταν. Τη Δευτέρα το αργότερο πρέπει να δώσω απάντηση κι ακόμα δεν έχω ιδέα τι να κάνω.
Γνώμες...;
κάτι τέτοιο της το είχα υποσχεθεί όταν έφυγε.
Με κάθε κόστος...;;;αφου το υποσχεθηκες.. πρεπει να το τηρησεις φιλε μου..
Καλά,εσύ το παράκανες!Τυπε, ξεφορτωσου την τωρα που ειναι νωρις. Και εγω εκανα την ιδια μαλακια και μου εχει κατσικωθει εδω και 35 χρονια και στο μαγαζι και στο σπιτι και δεν μπορω να τη ξεφορτωθω.
Δεν παίζει αυτό. Ξέρει ποια έχω προσλάβει και μάλιστα ήταν γνωστές από πριν και τώρα έχουν ψυχραθεί.Πες της ότι έχεις προσλάβει άτομο από το συγγενικό σου περιβάλλον και δεν μπορείς να τη διώξεις τώρα. Αν σε θέλει μόνο για τον αδαμάντινο χαρακτήρα σου και τη χρυσή καρδιά σου, ας σε έχει μόνο γκόμενο.
Θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα θέμα που με έχει κάνει να χάσω τον ύπνο μου και πρέπει να το έχω λύσει μέχρι τη Δευτέρα.
Δεν θα κουράσω με λεπτομέρειες και θα είμαι περιεκτικός.
Πριν κάμποσο καιρό πήρα για δουλειά μια κοπέλα και τελικά καταλήξαμε να έχουμε πιο στενή σχέση. Από τη μια σε προσωπικό επίπεδο περνούσα σούπερ στη δουλειά όμως είχα βρει το μπελά μου. Εκτός του ότι ήθελα ένα δεύτερο μισθό σε δώρα,είχα καταντήσει υπάλληλος της υπαλλήλου.
Για κάποιο προσωπικό της λόγο αναγκάστηκε να παραιτηθεί και σαν συνέπεια αυτό είχε να μην βρισκώμαστε μεν,να μιλάμε τακτικά δε.
Στη θέση της προσέλαβα κάποια άλλη η οποία στη δουλειά της είναι συνεπέστατη και δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ θέμα. Φυσικά η σχέση μας είναι καθαρά επαγγελματική.
Πριν λίγες μέρες η πρώην ζήτησε να βρεθούμε για να θυμηθούμε τα παλιά.
Εννοείται πως έτρεξα,ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του,αλλά είδα το τυρί χωρίς να δω τη φάκα!
Μου ζήτησε να την ξαναπάρω στη δουλειά αφού ξεπέρασε το προβλημά της και η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο της το είχα υποσχεθεί όταν έφυγε.
Το προβλημά μου είναι πως δεν την θέλω στη δουλειά ούτε θέλω να διώξω την καινούρια από τη στιγμή που κάνει άψογα τη δουλειά της χωρίς να μου κοστίζει και ένα σωρό λεφτά.
Όμως αν δεν την πάρω είναι σίγουρο πως θα στραβώσει τόσο που δεν θα ξαναβρεθούμε.
Μάγκες μπορεί να σας φαίνεται γελοίο το θέμα,εγώ όμως τραβάω μεγάλο ζόρι. Έπρεπε ήδη να είχα αποφασίσει και το έχω τρενάρει όσο γινώταν. Τη Δευτέρα το αργότερο πρέπει να δώσω απάντηση κι ακόμα δεν έχω ιδέα τι να κάνω.
Γνώμες...;
Εισαι μεγαλος μαλακας και στο τελος θα παρεις αυτο που σου αξιζει.
Εισαι special περιπτωση καραγκιοζη.
Στη σειρά σου κι εσύ!θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες! Μη χεσεις εκει που τρως!! δικαιολογησου οτι η νεα υπαλληλος εχει συμβαση κλπ κ ειναι κ ξαδερφη του ξαδερφου σ κ ειναι κ σωστη στη δουλεια οποτε δε μπορεις να τη διωξεις κ πες της οτι αν ανοιξει θεση καποια στιγμη θα τη προτιμησεις...
παρολα αυτα πες της οτι τη γουσταρεις πολυ και τη θες στη ζωη σου, παρτης κ ενα τριανταφυλλο καιη γκομενα αν σε θελει θα μεινει αλλιως αν ηθελε το πορτοφολι σου θα το καταλαβεις! ειναι ενα crust test φιλε!
παντως κ εγω προσφερομαι για δουλεια αν θες ;) λολλ