Kkostas611
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2023
- Like
- 3.113
- Πόντοι
- 441
Γυναικάρα...
Ατέλειωτη γυναίκαΓυναικάρα...
Ήμουν στο ίδιο τραπέζι μαζί της και με Περρή Παπαβασιλείου ακριβώς πριν 10 χρόνια όχι Αθήνα σε νησί πολύ ωραία γυναίκα ..... φάγαμε ήπιαμε και κουβεντιάσαμε.γαμησι που θελει η καριολα
και τοτε ηταν που καταλαβες οριστικα και αμετακλητα, πως ο σκληρα εργαζομενος κατοικος γλυφαδος που οδηγαει σαξο ,ειναι το πεπρωμενο σου.....Ήμουν στο ίδιο τραπέζι μαζί της και με Περρή Παπαβασιλείου ακριβώς πριν 10 χρόνια όχι Αθήνα σε νησί πολύ ωραία γυναίκα ..... φάγαμε ήπιαμε και κουβεντιάσαμε.
δεν τον ήξερα τότε.και τοτε ηταν που καταλαβες οριστικα και αμετακλητα, πως ο σκληρα εργαζομενος κατοικος γλυφαδος που οδηγαει σαξο ,ειναι το πεπρωμενο σου.....
Για πες κανά ντεσού.Ήμουν στο ίδιο τραπέζι μαζί της και με Περρή Παπαβασιλείου ακριβώς πριν 10 χρόνια όχι Αθήνα σε νησί πολύ ωραία γυναίκα ..... φάγαμε ήπιαμε και κουβεντιάσαμε.
Ήμουν στο ίδιο τραπέζι μαζί της και με Περρή Παπαβασιλείου ακριβώς πριν 10 χρόνια όχι Αθήνα σε νησί πολύ ωραία γυναίκα ..... φάγαμε ήπιαμε και κουβεντιάσαμε.
Συνοδεύομουν ,το μαγαζί ήταν 50% δικό μου παραθαλάσσιο ο συνιδιοκτήτης ήξερε τον Βαγγέλη Περρή που ήταν μαζί με τα κορίτσια.Για πες κανά ντεσού.
Έκανες καμμια κίνηση ή συνοδευόσουν?
Δεν υπάρχει πλέον αυτό ,δύο σεζόν έκατσα , ήταν μαλακας ο άλλος ευτυχώς που δεν έχασα τα χρήματα μου.Ωπααααα. να και η προικα για τον μισθωτο
Ήμουν στο ίδιο τραπέζι μαζί της και με Περρή Παπαβασιλείου ακριβώς πριν 10 χρόνια όχι Αθήνα σε νησί πολύ ωραία γυναίκα ..... φάγαμε ήπιαμε και κουβεντιάσαμε.
Μουναρα ,το θυμάμαι σαν τώρα φόραγε ένα κοντό φόρεμα ,μπουταρες και βυζάρεςΠαπαβασιλείου απο κοντά τι έλεγε;
Για πες κανά ντεσού.
Έκανες καμμια κίνηση ή συνοδευόσουν?
Ωπααααα. να και η προικα για τον μισθωτο
Παπαβασιλειου ,το απολυτο θηλυκο .Ειναι περιπου 10 χρονια σε νησι ηταν σε μια παρεα ,μπροστα σε ξαπλωστρες στη παραλια ,και την ακουγα πως μιλουσε ,τη καβλα εβγαινε ,σηκωθηγκε με το μαγιο με τις μπουταρες της πηγε στη θαλασσα εσκυβε να δοκιμασει το νερο ,μου σηκωθηκε πετρα και φοραγα μαγιω σλιπ τυπου , που να κρυφτεις ,ερωτας για σεξ μεχρι τελικης πτωσηςΜουναρα ,το θυμάμαι σαν τώρα φόραγε ένα κοντό φόρεμα ,μπουταρες και βυζάρες
Παπαβασιλειου ,το απολυτο θηλυκο .Ειναι περιπου 10 χρονια σε νησι ηταν σε μια παρεα ,μπροστα σε ξαπλωστρες στη παραλια ,και την ακουγα πως μιλουσε ,τη καβλα εβγαινε ,σηκωθηγκε με το μαγιο με τις μπουταρες της πηγε στη θαλασσα εσκυβε να δοκιμασει το νερο ,μου σηκωθηκε πετρα και φοραγα μαγιω σλιπ τυπου , που να κρυφτεις ,ερωτας για σεξ μεχρι τελικης πτωσης
ηταν παρεα 6-7 ατομα, αλλα δεν ειδα τιποτα που να ειδειχνε καποια σχεση ,τι να πω , τυχαια συναντηση ηταν δεν την ηξερα ασχετη παρεα με τη δικη μουΑυτή πάντα μόνη της ή με παρέα ήτανε;Κανα γκόμενο είχε ποτέ;
ηταν παρεα 6-7 ατομα, αλλα δεν ειδα τιποτα που να ειδειχνε καποια σχεση ,τι να πω , τυχαια συναντηση ηταν δεν την ηξερα ασχετη παρεα με τη δικη μου
Είναι με έναν τύπο αρκετό καιρό. Τι καπνό φουμαρει αυτός δεν ξέρω.Γενικά λέω,ότι φώτο της βλέπαμε τοσα χρόνια απο παραλίες,ή μόνη της ή με την Πασχάλη ήταν