Kkostas611
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2023
- Like
- 3.113
- Πόντοι
- 441
Κουβάδες ολόκληροι...
Ρίχνεις το επίπεδο....Φαντασιωση.. Να πας δηθεν στα ακριτικα μπου στην ιωαννινων και να την βρεις ως γκεστ εκει και να τρωει ετσι το καρπουζι στο κουζινακι. Και μετα το φρουτο να περασει μεσα στο δωματιο για σερβις
Ελληνίδα μαμα έχει
αφου εχει μαμα αγγλιδα
εγω χυνω τρελα φίλες για διάσημες.. Και η Δουκισσα ειναι μακραν η νουμερο 1Όποιος χύνει για δουκισα να στείλει μήνυμα
χυνω ποταμια για Δούκισσα...Όποιος χύνει για δουκισα να στείλει μήνυμα
στειλε μου insta, skype ή discord να τα πουμεχυνω ποταμια για Δούκισσα...
Ξεπουλήθηκε οπως σχεδόν ολες, αλλα ξεπουλήθηκε σε μια απο της ποιο πλούσιες οικογένειες της Ελλαδος και καποτε και απο της πιο ισχυρές.απ τις τοπ και δεν εκανε την εξαιρεση ,ξεπουληθηκε οπως σχεδον ολες ενω πουλαγε αλλο προφιλ
ναι γιατι λιγες εχουν το επιπεδο της...μουναρα που πλασαρεται παραλληλα για καλο κοριτσιΞεπουλήθηκε οπως σχεδόν ολες, αλλα ξεπουλήθηκε σε μια απο της ποιο πλούσιες οικογένειες της Ελλαδος και καποτε και απο της πιο ισχυρές.
Λιγες εχουν κανει deal τέτοιου επιπέδου.
απ τις τοπ και δεν εκανε την εξαιρεση ,ξεπουληθηκε οπως σχεδον ολες ενω πουλαγε αλλο προφιλ
Δεν φτανει να εισαι μονο μουναρα για να τυλίξεις κάποιον φραγκατο και να τον παντρευτείς αλλα να εχεις και μυαλο.Όταν βλέπεις ναυάγια σαν την Τζούλια ή άλλες που έμειναν στα ράφια Παπαβασιλείου,Κουλιανού κλπ ,μια χαρά το πήγε το έργο η Δούκισσα
Δεν φτανει να εισαι μονο μουναρα για να τυλίξεις κάποιον φραγκατο και να τον παντρευτείς αλλα να εχεις και μυαλο.
η τζουλια ειναι αλλη φαση. παπαβασιλειου την εχουμε βρεξει ολοι μας στον υπνο μας, ηταν λιγα χρονια στο προσκηνιο και απ τις αγαπημενες μουΌταν βλέπεις ναυάγια σαν την Τζούλια ή άλλες που έμειναν στα ράφια Παπαβασιλείου,Κουλιανού κλπ ,μια χαρά το πήγε το έργο η Δούκισσα
Χάθηκε δυστυχώς αυτή η Παπαβασιλείουη τζουλια ειναι αλλη φαση. παπαβασιλειου την εχουμε βρεξει ολοι μας στον υπνο μας, ηταν λιγα χρονια στο προσκηνιο και απ τις αγαπημενες μου
Όταν βλέπεις ναυάγια σαν την Τζούλια ή άλλες που έμειναν στα ράφια Παπαβασιλείου,Κουλιανού κλπ ,μια χαρά το πήγε το έργο η Δούκισσα