Νέα

Δούκισα Νομικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 733K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.833
Πόντοι
3.656
Διάβασα κάπου ότι υποψήφιες είναι η Αραβανή και η Μαλέσκου

Ας φέρουν τη Μαλέσκου να το κλείσουν εντελώς το μαγαζί

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Εσυ κολλησες στο εφοπλιστης;Ωραια,μεγαλοεπιχειρηματιας.Και τι θα πει που κολλαει;Στην ουσια πατερας του ειναι αυτη τη στιγμη,και ο Κοκκαλης ειναι απ τους πιο ισχυρους Ελληνες οικονομικα.Αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι λεμε και τα περνας για θεωριες τοτε λυπαμαι δεν μπορω να βοηθησω...
Όπως έγραψα η Δούκισσα είναι επιλογή πάνω από το Λιάγκα. Κυκλοφορεί πως είναι προσωπική επιλογή του Κυριακού, ο οποίος την πιστεύει και τη θέλει στη θέση της Σκορδά να τρέχει μόνη της το πρωινό. Και όπως ο πατέρας του με τη Μελέτη, έτσι κι αυτός είναι αποφασισμένος να τη στηρίξει. Γι'αυτό της έκανε τριετές συμβόλαιο μονοσήμαντο υπέρ της. Το ποιός είναι ο πατέρας και ποιός ο πατριός του άντρα της δεν έχει καμία σημασία. Ο Κυριακού δεν εμπλέκεται επαγγελματικά με τον Κόκκαλη, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος ανταπόδοσης ή συναλλαγης. Είναι και ο ίδιος ισχυρότατος επιχειρηματιας.
Η ίδια η Δούκισσα είναι το asset και αυτό εξαργυρώνει. Και υπήρξε πριν τη σχέση και το γάμο της.
Θα σου απαντήσω με τον ίδιο τρόπο. Αν δε μπορείς να καταλάβεις τι λέω, λυπαμαι αλλά δε μπορώ να βοηθήσω.

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
51
Like
5.187
Πόντοι
7.636
Διάβασα κάπου ότι υποψήφιες είναι η Αραβανή και η Μαλέσκου

Ας φέρουν τη Μαλέσκου να το κλείσουν εντελώς το μαγαζί
Μαλεσκου δεν νομίζω ρε παιδιά...Πάλι θα φύγει ..

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.003
Πόντοι
6.256
Όπως έγραψα η Δούκισσα είναι επιλογή πάνω από το Λιάγκα. Κυκλοφορεί πως είναι προσωπική επιλογή του Κυριακού, ο οποίος την πιστεύει και τη θέλει στη θέση της Σκορδά να τρέχει μόνη της το πρωινό. Και όπως ο πατέρας του με τη Μελέτη, έτσι κι αυτός είναι αποφασισμένος να τη στηρίξει. Γι'αυτό της έκανε τριετές συμβόλαιο μονοσήμαντο υπέρ της. Το ποιός είναι ο πατέρας και ποιός ο πατριός του άντρα της δεν έχει καμία σημασία. Ο Κυριακού δεν εμπλέκεται επαγγελματικά με τον Κόκκαλη, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος ανταπόδοσης ή συναλλαγης. Είναι και ο ίδιος ισχυρότατος επιχειρηματιας.
Η ίδια η Δούκισσα είναι το asset και αυτό εξαργυρώνει. Και υπήρξε πριν τη σχέση και το γάμο της.
Θα σου απαντήσω με τον ίδιο τρόπο. Αν δε μπορείς να καταλάβεις τι λέω, λυπαμαι αλλά δε μπορώ να βοηθήσω.
Και τι πετυχημενο εχει ο σταθμος αντ1?.
Η δούκισα δεν το χει.-

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Ποιο asset ρε φίλε;Τι έχει κάνει επι ουσίας μόνης της;Έχει καταφέρει και έχει κρατήσει εκπομπή με τις δικές της ικανότητες;Σοβαρά ο ΑΝΤ1 μετά την αποτυχία της εκπομπής My Style Rocks που φάνηκε πόσο κρυόκωλη είναι παίζει να μπορεί να παρουσιάσει πρωινάδικο της έκανες 3τές συμβόλαιο;Εδώ σε εκπομπή styling και δεν σε έπειθε ότι δείχνει να την ενδιαφέρει αυτό που γίνεται θα κρατήσει πρωινάδικό που για να γεμίσει ο χρόνος λένε ότι μαλακία τους κατέβει;Ας πάει να κάνει παρέα στην Χρουσαλά καλύτερα.

• Like
Αντιδράσεις: kk1980

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
5.132
Πόντοι
1.046
Ποιο asset ρε φίλε;Τι έχει κάνει επι ουσίας μόνης της;Έχει καταφέρει και έχει κρατήσει εκπομπή με τις δικές της ικανότητες;Σοβαρά ο ΑΝΤ1 μετά την αποτυχία της εκπομπής My Style Rocks που φάνηκε πόσο κρυόκωλη είναι παίζει να μπορεί να παρουσιάσει πρωινάδικο της έκανες 3τές συμβόλαιο;Εδώ σε εκπομπή styling και δεν σε έπειθε ότι δείχνει να την ενδιαφέρει αυτό που γίνεται θα κρατήσει πρωινάδικό που για να γεμίσει ο χρόνος λένε ότι μαλακία τους κατέβει;Ας πάει να κάνει παρέα στην Χρουσαλά καλύτερα.
Πότε έκανε my style rocks η Νομικού ?
:think:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Ειδες που δεν καταλαβες τι ειπα εξαρχης;Αλλο το νοημα αυτων που εγραψα εγω αλλα μου λες εσυ...Αστο,δεν προκειται να συννενοηθουμε...

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Ειδες που δεν καταλαβες τι ειπα εξαρχης;Αλλο το νοημα αυτων που εγραψα εγω αλλα μου λες εσυ...Αστο,δεν προκειται να συννενοηθουμε...
Αυτό σου γράφω κι εγώ. Ούτε κατάλαβες τι έγραψα εξαρχής.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Η Χρουσαλά, για μένα, η πιο έξυπνη όλων. Και αποδείχθηκε και η πλέον ικανή. Κυρία εφοπλιστού με τα όλα της.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Και τι πετυχημενο εχει ο σταθμος αντ1?.
Η δούκισα δεν το χει.-
Πέρα απο ομορφιά και ευγενική παρουσία κι εγώ δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει πρώτο όνομα στα πρωιναδικα. Δεν είναι ότι έχει και κανένα σοβαρό ανταγωνισμό. Μπάρκα και Καινούριου είναι μεταξύ του ανταγωνισμού. Απλά δεν έχει το στυλ των εκπομπών αυτών. Πιθανώς να γίνει μια Μελέτη, που ξεκίνησε ως νέα Μενεγακη, με τρελή στήριξη από τον παππού Κυριακού, αλλά Μενεγάκη δεν ήταν. Έμεινε όμως στο χώρο με μακροχρονη παρουσία.
Θα δούμε τώρα που θα της δώσουν εκπομπή με τους δικούς της όρους τι ψάρια θα πιάσει. Γενικά ο Αντένα στηρίζει τις επιλογές του. Το χαζολιάγκα τον κρατούσε πεισματικά ένα χρόνο και τον πλήρωνε να κάθεται. Ώσπου να τον αξιοποιήσει ξανά.

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Αυτό σου γράφω κι εγώ. Ούτε κατάλαβες τι έγραψα εξαρχής.
Επειδη πας να μου το παιξεις εξυπνος και ξερολας σου ξαναπαραθετω τι εγραψα στο πρωτο ποστ μου
Γιατι να μη το παιξει τυπε μου;Εχει βιοποριστικη αναγκη;Το κοριτσι παντρευτηκε γονο εφοπλιστικης οικογενειας απο λεφτα αισθηματα,και καβαλησε οχι μονο καλαμι,ολοκληρες καλαμιες...
Θα συμφωνησω βεβαια σ αυτο που λες,οτι ηξερε πολυ καλα που πηγαινε.Απλα αυτο δεν μπορει να το υπηρετησει.Οσο κουκλα και να ειναι (απ τις ωραιοτερες στην Ελλαδα αδιαμφισβητητα),ταυτοχρονα ειναι πιο κρυα κι απ τα παγοβουνα της Αρκτικης.Γι αυτο θα πηγαινει απατη σε κατι τετοια...
Ειπα δυο πραγματα ξεκαθαρα.Παμε να στα ξαναεξηγησω...Πρωτον οτι δεν εχει αναγκη απο δουλεια διοτι εχει εξασφαλισει το μελλον της με τον πλουσιο γαμο της και οτι ψωνιστηκε.Οκ μεχρι εδω;Το δευτερο που εγραψα ειναι οτι δεν μπορει να κανει εκπομπη μονη της η με συμπαρουσιαστη διοτι οσο ομορφη και να ειναι την θεωρω αρκετα κρυα...Προσωπικη αποψη,ειμαστε ενταξει;
Εσυ αρχισες να μου αναλυεις τι συμβολαιο εκανε με τον ΑΝΤ1,και αν ο Κυριακου εμπλεκεται επαγγελματικα με τον Κοκκαλη.Αλλα νταλλα δηλαδη,τι με νοιαζει εμενα τι συμφωνια εκανε...Διαβαζετε ρε πρωτα τι γραφει ο αλλος πριν απαντησετε...

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Επειδη πας να μου το παιξεις εξυπνος και ξερολας σου ξαναπαραθετω τι εγραψα στο πρωτο ποστ μου

Ειπα δυο πραγματα ξεκαθαρα.Παμε να στα ξαναεξηγησω...Πρωτον οτι δεν εχει αναγκη απο δουλεια διοτι εχει εξασφαλισει το μελλον της με τον πλουσιο γαμο της και οτι ψωνιστηκε.Οκ μεχρι εδω;Το δευτερο που εγραψα ειναι οτι δεν μπορει να κανει εκπομπη μονη της η με συμπαρουσιαστη διοτι οσο ομορφη και να ειναι την θεωρω αρκετα κρυα...Προσωπικη αποψη,ειμαστε ενταξει;
Εσυ αρχισες να μου αναλυεις τι συμβολαιο εκανε με τον ΑΝΤ1,και αν ο Κυριακου εμπλεκεται επαγγελματικα με τον Κοκκαλη.Αλλα νταλλα δηλαδη,τι με νοιαζει εμενα τι συμφωνια εκανε...Διαβαζετε ρε πρωτα τι γραφει ο αλλος πριν απαντησετε...
Α, μάλιστα. Εγώ εγραψα για τον Κόκκαλη και την εμπλοκη του ή μη με τον Κυριακού. Κι αυτός που εγραψε το παρακάτω, στο οποίο απάντησα, δεν είσαι εσύ, είναι κάποιος αλλος.
Εσυ κολλησες στο εφοπλιστης;Ωραια,μεγαλοεπιχειρηματιας.Και τι θα πει που κολλαει;Στην ουσια πατερας του ειναι αυτη τη στιγμη,και ο Κοκκαλης ειναι απ τους πιο ισχυρους Ελληνες οικονομικα.Αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι λεμε και τα περνας για θεωριες τοτε λυπαμαι δεν μπορω να βοηθησω...
Κι αυτός που το παίζει έξυπνος και ξερολας είμαι εγώ.
Μάλιστα.
Γάμα το ρε φίλε. Δεν έχει νόημα η κουβέντα.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Η Χρουσαλά, για μένα, η πιο έξυπνη όλων. Και αποδείχθηκε και η πλέον ικανή. Κυρία εφοπλιστού με τα όλα της.
Φίλε μου μαζί σου.Ξέρει τα όρια της και ξέρει μέχρι που την παίρνει.Τους έχω πετύχει Πάσχα στο Κόστα Ναβαρίνο.Προ 8ετίας μια χαρά κυρία ήταν.Χωρίς ψωνίλα κοίταγε τη δουλειά της.Καλά δεν έκανε και τίποτα, παρέα με 2 φιλιππινέζες βοηθούς ήταν που ουσιαστικά αυτές ασχολιόντουσαν με τα παιδιά.Αλλά χωρίς υπεροπτικό στυλ.Την έβλεπες δεν είχε έπαρση, έτσι είναι στην πραγματικότητα , έτσι παίζει τον ρόλο της δεν με ενδιαφέρει.Απλά συγκρίνω με άλλο κόσμο που το παίζει ιστορία.

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Α, μάλιστα. Εγώ εγραψα για τον Κόκκαλη και την εμπλοκη του ή μη με τον Κυριακού. Κι αυτός που εγραψε το παρακάτω, στο οποίο απάντησα, δεν είσαι εσύ, είναι κάποιος αλλος.

Κι αυτός που το παίζει έξυπνος και ξερολας είμαι εγώ.
Μάλιστα.
Γάμα το ρε φίλε. Δεν έχει νόημα η κουβέντα.
Το παιζω εξυπνος και ξερολας επειδη ειπα πραγματα που αποδεδειγμενα ισχυουν; :confused:
Δεν ειναι ο Κοκκαλης απ τους ισχυροτερους επιχειρηματιες στην Ελλαδα;Η δεν ειναι ο αντρας της Δουκισας επι της ουσιας γιος του;
Πραγματικα θα μας στειλετε για ζαναξ ορισμενοι εδω μεσα,φταιω εγω που προσπαθω να αποδειξω οτι η Γη ειναι στρογγυλη.Γαμα το οπως ειπες,δεν εχει νοημα η κουβεντα... :confused:

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Φίλε μου μαζί σου.Ξέρει τα όρια της και ξέρει μέχρι που την παίρνει.Τους έχω πετύχει Πάσχα στο Κόστα Ναβαρίνο.Προ 8ετίας μια χαρά κυρία ήταν.Χωρίς ψωνίλα κοίταγε τη δουλειά της.Καλά δεν έκανε και τίποτα, παρέα με 2 φιλιππινέζες βοηθούς ήταν που ουσιαστικά αυτές ασχολιόντουσαν με τα παιδιά.Αλλά χωρίς υπεροπτικό στυλ.Την έβλεπες δεν είχε έπαρση, έτσι είναι στην πραγματικότητα , έτσι παίζει τον ρόλο της δεν με ενδιαφέρει.Απλά συγκρίνω με άλλο κόσμο που το παίζει ιστορία.
Έχει και κάποιες μικρές προσωπικές εταιρείες για να γεμίζει το χρόνο της, καλλυντικά και υπόδηση νομίζω και όλα οκ.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Έχει και κάποιες μικρές προσωπικές εταιρείες για να γεμίζει το χρόνο της, καλλυντικά και υπόδηση νομίζω και όλα οκ.
Κυρίως αν δεν κάνω λάθος σχεδιάζει σανδάλια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom