championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Κρίμα, αν ισχύει. Μιλάμε και γαμώ τις μπουτάρες! Βασικά, είναι και γαμώ γενικότερα η κα. Κόκκαλη
Χα χαΠρόσεχε, ήταν σαν να θέλει να κλάψει το κορίτσι, ήθελα να μπω στο στούντιο να την αγκαλιάσω
Βγήκε είδηση ότι θα πάρει το μπούλο από το πρωινό.Λογικά θα πουν ότι δεν άντεχε μακριά από τα παιδιά της,αλλά βρήκε βρώμα ότι πλακώθηκε με Λιάγκα.
Οπότε ότι είδατε-είδατε σε μπούτια.....
Θα το δειχνει η φωτεινη λιγο μπουτακι λιγο ντεκολτε φαινεται πιο..απλα άλλα ονειρευοταν η ψωνισμενη και άλλα ειδε
Της ειπαν εκει δειξε λιγο μπουτι να ανεβουν τα νουμερα και ξίνυσε .
Στο καλο
Γιατι να μη το παιξει τυπε μου;Εχει βιοποριστικη αναγκη;Το κοριτσι παντρευτηκε γονο εφοπλιστικης οικογενειας απο λεφτα αισθηματα,και καβαλησε οχι μονο καλαμι,ολοκληρες καλαμιες...Λείπει 13 χρόνια από την τηλεόραση
Βρήκε ξαφνικά μια δουλίτσα και το παιζει και ο Λάρυ Λιγκ. αδυνατώ να δεχθω πως δεν ήξερε πως θα βγαίνει στο Β μέρος.
Ο Γυμνοσάλιαγκας καλώς η κακώς από πέρυσι αυτό το στυλ εκπομπής κανει ήξερε που πηγαινε
Ισχύει κανονικάΓιατι να μη το παιξει τυπε μου;Εχει βιοποριστικη αναγκη;Το κοριτσι παντρευτηκε γονο εφοπλιστικης οικογενειας απο λεφτα αισθηματα,και καβαλησε οχι μονο καλαμι,ολοκληρες καλαμιες...
Θα συμφωνησω βεβαια σ αυτο που λες,οτι ηξερε πολυ καλα που πηγαινε.Απλα αυτο δεν μπορει να το υπηρετησει.Οσο κουκλα και να ειναι (απ τις ωραιοτερες στην Ελλαδα αδιαμφισβητητα),ταυτοχρονα ειναι πιο κρυα κι απ τα παγοβουνα της Αρκτικης.Γι αυτο θα πηγαινει απατη σε κατι τετοια...
Ρε τυπε δεν την πηρε ο Λιαγκας, η παραγωγή την εβαλε για να εξισορροπήσει την απώλεια της Φαιης.Και ο λιαγκας κακως την πηρε,ας παρει μια μουναρα διπλα του να πεταει εξω τα ποδια και τα βυζια της και να ειναι συνηδιτοποιημενη πως αυτος θα ειναι ο ρολος της καθε μερα και ας μιλαει αυτος ,δε νομιζω οτι χαλαει κανεναν,πηγε τωρα η δουκισσα να ανταγωνιστει τα τοπ ξεκωλα της τηλεορασης απεναντι ,σκορδά τσιμτσιλή ,γελαμε
Καλα Αρναούτογλου, Παπαδάκης, Αυτιας θα επρεπε να έχουν φυγει οχι χθες αλλά προχθές!!!Εγώ πάλι ρωτάω μήπως ο κόσμος δεν γουστάρει άλλο τον γυμνοσάλιαγκα γι'αυτό και δεν τους έβλεπε;
Είναι κάποια πρόσωπα που τους τρώμε στη μάπα τόσα χρόνια και δε λένε να ξεκουμπιστούν απ'την τηλεόραση,Λιάγκας,Αρναούτογλου,Παπαδάκης κλπ,λες και αν δεν υπάρχουν αυτοί στην τηλεόραση θα πεθάνουμε.
Καλα Αρναούτογλου, Παπαδάκης, Αυτιας θα επρεπε να έχουν φυγει οχι χθες αλλά προχθές!!!
Τυπε ουτε εγω τους βλέπω, αντε να σταματήσω 2-3 λεπτα στην εκπομπή του Αρναούτογλου αμα εχει κανα καλο νιμου ξεβράκωτο, μεχρι εκει, τηλεόραση μονο ταινίες κανα ντοκιμαντέρ στην ΕΤ-2 και NETFLIΧ, DISNEY+.Πού να φύγουν,αυτοί μέχρι να πεθάνουν θα τους τρώτε στη μάπα
Και λέω τρώτε γιατί εγώ έχω πάψει να βλέπω τηλεόραση εδώ και χρόνια,εκτός απο μπάλα ή καμια ταινία
Να γιατί πήγε να κλάψειΠρόσεχε, ήταν σαν να θέλει να κλάψει το κορίτσι, ήθελα να μπω στο στούντιο να την αγκαλιάσω