Νέα

Δούκισα Νομικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 734K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
ελα ντε , πολυ ξανθοπουλο βλεπανε καποιοι  :grin:

Ετσι.......

Εγω σας εκανα και ολοκληρη αναλυση και σας απεδειξα γιατι οσοι ειστε σχεσακηδες και κανετε γαμους και λοιπες αρχιδιες ειστε διανοητικα καθυστερημενοι χωρις αρχιδια!

Ο αλλος ειναι διπλα καθστερυμενος,μιλαει για αγαπη κλπ........
Η γυναικεια ηλιθιοτητα ειναι πταισμα μπροστα σας.
Αν και ηλιθιες ομως εσας σας πιανουν κοροιδα.

Επισκέπτης
Ετσι.......

Εγω σας εκανα και ολοκληρη αναλυση και σας απεδειξα γιατι οσοι ειστε σχεσακηδες και κανετε γαμους και λοιπες αρχιδιες ειστε διανοητικα καθυστερημενοι χωρις αρχιδια!

και ο ωνασης παντρευτηκε  ;)

" Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ "
      ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ  /  1906-1975

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.474
Πόντοι
506
Οι γυναικες ειναι πουτανες και οι πουτανες ειναι γυναικες.

Φραγκα ψαχνουν και καλα κανουν.

Αυτοι οι μαλακες ομως που ασχολουνται με σχεσεις και γαμους και τσιμπανε σε αυτα ειναι να τους κλαινει οι ρεγγες.
Τα απολυτα μηδενικα ως αντρες.

Γιατι ειναι και διανοητικα καθυστερημενοι και δεν καταλαβαινουν τιποτα,νομιζουν οτι θα τους αγαπησει η αλλη.......

Αυτοι εχουν ξεπερασει και τη γυναικεια ηλιθιοτητα!
Φιλε η ζωη ειναι φουλ στις επιλογες. Οι μοντελες που θα ψαξουν τα φραγκα δεν ειναι απαραιτητο να ναι πουταναρια. Σε "σπρωχνουν" σ αυτο τον τροπο ζωης και αναγκαστικά θα βρεθει μπροστα σου ο λεφτας. Η ανακυκλωση της εικονας στις μερες μας εχει κι αυτο ως παρελκομενο. Το πραγματικο προβλημα δεν ειναι ποσες ή ποιες ειναι πουτανες.Αυτο ειναι δεδομενο και γνωστο. Το θεμα ειναι ποσες εχουν και τι προσωπικοτητα.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Γι'αυτο ο σωστος αντρας προτιμαει ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ κανονικες πουτανες που ειναι και πιο τιμιες και πιο ομορφες και πιο φθηνες και τα κανουν και ολα!

Ο σωστος αντρας δεν ασχολειται ουτε με σχεσεις ουτε με γαμους οσα λεφτα και να εχει.......οσα δισεκατομμυρια και να εχει.

Ισα ισα οσα πιο πολλα λεφτα εχεις τοσες πιο πολλες πουτανες πρεπει να γαμας.......

Aribas,εγραψα στην προηγουμενη σελιδα,οτι οι γυναικες απο μονες τους επιβεβαιωνουν οτι ειναι πουτανες γιατι απο μονες τους προσπαθουν να ενοικιασουν το σωμα τους οσο πιο ακριβα μπορουν υπο τον μανδυα του γαμου και των σχεσεων κλπ..........
Εκει ειναι το θεμα και οχι τι μπορει να κανει......

nacho vidaaaaaaaaaal  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

panas82

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2014
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
0
Γι'αυτο ο σωστος αντρας προτιμαει ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ κανονικες πουτανες που ειναι και πιο τιμιες και πιο ομορφες και πιο φθηνες και τα κανουν και ολα!

Ο σωστος αντρας δεν ασχολειται ουτε με σχεσεις ουτε με γαμους οσα λεφτα και να εχει.......οσα δισεκατομμυρια και να εχει.

Ισα ισα οσα πιο πολλα λεφτα εχεις τοσες πιο πολλες πουτανες πρεπει να γαμας.......

Aribas,εγραψα στην προηγουμενη σελιδα,οτι οι γυναικες απο μονες τους επιβεβαιωνουν οτι ειναι πουτανες γιατι απο μονες τους προσπαθουν να ενοικιασουν το σωμα τους οσο πιο ακριβα μπορουν υπο τον μανδυα του γαμου και των σχεσεων κλπ..........
Εκει ειναι το θεμα και οχι τι μπορει να κανει......
Παντα ευστοχα οσα γραφεις φιλε χωρις υπερβολες

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ετσι.......

Καταρχάς οι μεγαλύτεροι σε iQ άντρες της ιστορίας ήταν παντρεμένοι. Αλλά ας μην το πιάσουμε απο'κει. Δηλαδή απαγορεύεται ρητά άμα είσαι άντρας να βρεις μια που να μην την ενδιαφέρουν τα φράγκα σου κ.τ.λ που να τα βρίσκετε σαν άνθρωποι να περνάτε καλά μαζι και να γαμιέστε και ωραία και ως εκ τουτου να κάνετε μια οικογένεια; Αν ήταν όλοι σαν και εσένα και την λογική σου, όλοι οι άντρες θα'ταν μπακούρηδες που γαμάνε σε μπουρδέλα και όλες οι γυναίκες πουτάνες σε μπουρδέλα ε και φυσικά νορμαλ παιδιά δεν θα υπήρχαν θα'ταν μπάσταρδα με πουτάνα μάνα και πατέρα που την βγάζει σε μπουρδέλα.  :jerking:

Και όχι δεν σου μιλάει σχεσάκιας αγαπούλης.. Σου μιλάει ένας άνθρωπος που σέβεται τον θεσμό της οικογένειας και αυτά είναι δυο πράγματα διαφορετικά.

Επισκέπτης
Καταρχάς οι μεγαλύτεροι σε iQ άντρες της ιστορίας ήταν παντρεμένοι. Αλλά ας μην το πιάσουμε απο'κει. Δηλαδή απαγορεύεται ρητά άμα είσαι άντρας να βρεις μια που να μην την ενδιαφέρουν τα φράγκα σου κ.τ.λ που να τα βρίσκετε σαν άνθρωποι να περνάτε καλά μαζι και να γαμιέστε και ωραία και ως εκ τουτου να κάνετε μια οικογένεια; Αν ήταν όλοι σαν και εσένα και την λογική σου, όλοι οι άντρες θα'ταν μπακούρηδες που γαμάνε σε μπουρδέλα και όλες οι γυναίκες πουτάνες σε μπουρδέλα ε και φυσικά νορμαλ παιδιά δεν θα υπήρχαν θα'ταν μπάσταρδα με πουτάνα μάνα και πατέρα που την βγάζει σε μπουρδέλα.  :jerking:

Και όχι δεν σου μιλάει σχεσάκιας αγαπούλης.. Σου μιλάει ένας άνθρωπος που σέβεται τον θεσμό της οικογένειας και αυτά είναι δυο πράγματα διαφορετικά.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

μην απαντας στα ΑΜΕΑ του σαιτ τυπε...ειναι και πολλα :S

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
μην απαντας στα ΑΜΕΑ του σαιτ τυπε...ειναι και πολλα :S

Ναι έχω αρχίσει να το παίρνω χαμπάρι ότι δεν πρέπει... Και έχω σταματήσει αν απαντάω σε κάτι tramountanes, alex και jonhy είναι και αυτό μια αρχή.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
και συ σωστος φιλε . μονο που εγω θα επαιρνα μια παμφτωχη χωρις βρακι . εχω φαει αρκετες φολες που το μονο που με νοιαζει ειναι η αλλη να ναι νορμαλ κοπελα -οσο γινεται - κ δε κοιταω τα αλλα του πακετου

τοσο ομορφος εισαι ? με γεια κ χαρα σου ! :grin:

Η ομορφιά είναι υποκειμενική βέβαια. Εγώ απλά μετέφερα το τι μου λένε και τα νούμερα ;)

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Όσα δε πιάνει η αλεπού , τα κάνει κρεμαστάρια  :sunglasses:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Η ομορφιά είναι υποκειμενική βέβαια. Εγώ απλά μετέφερα το τι μου λένε και τα νούμερα ;)
συμφωνω  ! επειδη βλεπω οτι παιζεις σε αυτους τους κυκλους  θα θελα να  ρωτησω  μια απορια που εχω καιρο

ο ρεμος οντως ειναι γκει κ τα ειχε με τον πηλαδακη  :think:
στην αρχη δε το πολυπιστευα αλλα ποτε δε ξερεις ....
αν γνωριζεις τι παιζει

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
συμφωνω  ! επειδη βλεπω οτι παιζεις σε αυτους τους κυκλους  θα θελα να  ρωτησω  μια απορια που εχω καιρο

ο ρεμος οντως ειναι γκει κ τα ειχε με τον πηλαδακη  :think:
στην αρχη δε το πολυπιστευα αλλα ποτε δε ξερεις ....
αν γνωριζεις τι παιζει

Όχι δεν παίζω σε αυτούς τους κύκλους μπάλα. Έχω κάποιες γνωριμίες μεν και κάποια κονέ αλλα δε θα το έλεγα ότι αυτό είναι το γήπεδό μου.

Όσον αφορά τα γκόσιπ που ρώτησες ήξερα ότι ο ρέμος τα έχει με τον μπεγνή.

Η μακρυπούλια είναι λεσβία και δεν τα είχε ποτέ με τον Χατζηγιάννη και τον Ρέμο εννοείται.  Φήμες λένε ότι τα έχει - είχε με τη Ζουμπουλία από το πάρα 5

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Όχι δεν παίζω σε αυτούς τους κύκλους μπάλα. Έχω κάποιες γνωριμίες μεν και κάποια κονέ αλλα δε θα το έλεγα ότι αυτό είναι το γήπεδό μου.

Όσον αφορά τα γκόσιπ που ρώτησες ήξερα ότι ο ρέμος τα έχει με τον μπεγνή.

Η μακρυπούλια είναι λεσβία και δεν τα είχε ποτέ με τον Χατζηγιάννη και τον Ρέμο εννοείται.  Φήμες λένε ότι τα έχει - είχε με τη Ζουμπουλία από το πάρα 5
πρωτον ευχαριστω για την απαντηση . ηξερα οτι ο μπεγνης ειναι γκευς αλλα οχι οτι τα χε με τον ρεμο
οσο για την μακρυπουλια σοβαρα  :idiot: μα τι βρηκε στη γρια ? :uglystupid:  :uglystupid:
τεσπα . σεβαστος ο καθενας  :rockon:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Το ξανάπαμε, αλλά πόσο όμορφη είναι αυτή η Δούκισα επιτέλους;  :headbang: (τώρα στον αντ1-Θέμο)

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
τελειως ξενερωτη και iq υπο το μηδεν

Stories