Νέα

Δούκισα Νομικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 734K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Βίζιτα γάμου.

Αν δεν ήταν γιός της Κόκκαλη ούτε χειραψία δε θα του έδινε.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
Βίζιτα γάμου.

Αν δεν ήταν γιός της Κόκκαλη ούτε χειραψία δε θα του έδινε.
νταξει για μενα ειναι απολυτως λογικο και θεμιτο αυτο...
εδω η αλλη η καμπια απο τον αλφα γαμιεται με τον υπεραιωνοβιο γεροπλατανο.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.856
Πόντοι
9.931
Αυτή διατηρεί χαμηλό προφίλ...πάει για το μεγάλο κόλπο, να βρει ένα πολύ πλούσιο γαμπρό και όχι κάποιον επιχειρηματία της σειράς, δεν έχει κάνει γυμνές φωτογραφίσεις ούτε και αλλάζει τους γκόμενους σαν τα πουκάμισα.

Επισκέπτης
ρε τυποι σας παρακολουθω και δεν μπορω να καταλαβω κατι
γιατι καποια πρεπει να παντρευτει εναν μπατιρη για να την πουμε " καλη κοπελα " ?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Καλά τους αλλάζει απλά δεν τα μαθαίνουμε ή τα ξεχνάμε. Θυμάστε Νίνο???

Αν και για μένα η μεγαλύτερη βίζιτα της Ελλάδος είναι η Ζέτα Μακρυπούλια.

Θυμηθείτε ρε μάγκες πόσα χρόνια τα είχε δήθεν με τον Ρέμο τον πούστη?

Θυμηθείτε τώρα που τα έχει με τον Χατζηγιάννη.

Αν οι άλλες είναι βύζιτες γάμου, αυτή είναι βίζιτα σχέσης. Όλη της τη ζωή την καίει για ένα καλό μεροκάματο απλά για να παρουσιάζεται ως γκόμενα του εκάστοτε πούστη.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
γιατι καποια πρεπει να παντρευτει εναν μπατιρη για να την πουμε " καλη κοπελα " ?

Κάνεις λάθος. δεν είπαμε να παντρευτεί μπατίρη για να είναι καλή.

Απλά τα κριτήρια να μην είναι μόνο τα λεφτά.

Θες να μου πείς δηλαδή ότι η Σπυροπούλου τον γουστάρει πραγματικά τον χοντρό γέρο και άσχημο κοντομηνά??????

Ένα πακέτο πρέπει να έχει κάποιος. Μην είναι όμως μόνο τα λεφτά.

Προσωπικά με θεωρώ πολύ πιο εμφανίσιμο από τον Κόκκαλη. Σε χρήματα είμαι σε ικανοποιητικότατο επίπεδο. Έναν τύπο όμως σαν εμένα του δικού μου μπάτζετ δε θα κοίταζε ποτέ η Δούκισσα. Και ας ρίχνω και 5 καντάρια ομορφιές στον Κόκκαλη. Γιατί????? Γιατί δεν έχω την τόοοοοσο μεγάλη τσέπη του. Γιαυτό και μόνο τη λέμε πουτάνα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Μια τυπισσα των μεσαιων ή κατωτερων ταξεων που καταληγει με εφοπλιστη, παει να πει πως το επιδιωξε (δεν ηταν εφοπλιστες οι φιλοι της, οι συμμαθητες της, ο περιγυρός της... ωστε να ειναι "αναμενομενο"!)

Φυσικα, υπαρχουν και καραμπολες/συμπτωσεις στη ζωη, αλλα δεν το δεχομαι για τα 9/10 των μοντελων!!!

Αρα, ΝΑΙ, κυνηγουν τα λεφτα. ΝΑΙ, ειναι πουταναρια.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Σημειωνω οτι τον κανονα τον εσπασε μονο η Δουνια (απο τις γνωστες).

Και προς τιμην της.

Επισκέπτης

Θες να μου πείς δηλαδή ότι η Σπυροπούλου τον γουστάρει πραγματικά τον χοντρό γέρο και άσχημο κοντομηνά??????

Προσωπικά με θεωρώ πολύ πιο εμφανίσιμο από τον Κόκκαλη. Σε χρήματα είμαι σε ικανοποιητικότατο επίπεδο. Έναν τύπο όμως σαν εμένα του δικού μου μπάτζετ δε θα κοίταζε ποτέ η Δούκισσα. Και ας ρίχνω και 5 καντάρια ομορφιές στον Κόκκαλη. Γιατί????? Γιατί δεν έχω την τόοοοοσο μεγάλη τσέπη του. Γιαυτό και μόνο τη λέμε πουτάνα.
δεν σε ξερω προσωπικα και ισχυριζεσαι οτι εισαι 5 φορες πιο ωραιος απο τον Θεοδωριδη , αυτο ειναι υποκειμενικο
απο την αλλη δεν ειναι και κανας γερος αυτος ο τυπος
δεν ξερω ποσα λεφτα βγαζεις αλλα θα παντρευοσουν ποτε μια τελειως φτωχη ?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006

τα λεφτα ειναι ενα προσον...δεν ειναι κακο να τα λαμβανει υποψη μια γκομενα....η ξεφτιλα ειναι οταν γινονται ακραια πραγματα,οπως στην μεριπτωση του χοντρομηνα....εκει η γκομενα ειναι ο,τι χειροτερο κυκλοφορει επι γης....
αλλα στην περιπτωση του γιου της κοκκαλη ή τον εφοπλιστη που παντρευτηκε η χρουσαλα, εκει ειναι αλλο το θεμα...δεν ειναι βιζιτες για μενα αυτες, γιατι και οι δυο οι τυποι ειναι νορμαλ εμφανισιακα...μπορει να μην ειναι κατι ιδιαιτερο,αλλ δεν ειναι ουτε παχυσαρκοι,ουτε 100 χρονων....σιγουρα θα μπορουσαν να βρουν πολυ καλυτερους εμφανισιακα,αλλ δεν λεει κατι αυτο...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
δεν σε ξερω προσωπικα και ισχυριζεσαι οτι εισαι 5 φορες πιο ωραιος απο τον Θεοδωριδη , αυτο ειναι υποκειμενικο
απο την αλλη δεν ειναι και κανας γερος αυτος ο τυπος
δεν ξερω ποσα λεφτα βγαζεις αλλα θα παντρευοσουν ποτε μια τελειως φτωχη ?

Σίγουρα είναι υποκειμενικό. Μιλάω προφανώς σύμφωνα με το τι εισπράττω από γυναίκες. Αλλά όπως και να έχει παραμένει υποκειμενικό.

Όντως ο τύπος δε λέω ότι είναι άσχημος ή ότι δε βλέπεται, αλλά ειλικρινά ρε παιδιά, πιστεύει κανείς σας ότι αν ο ίδιος ήταν ένας υπάλληλος των 700 ευρώ με ένα 3άρι στο Παγκράτι δικό του και ένα αμάξι και ένα εξοχικό στον Κάλαμο, (μια νορμάλ ζωή Έλληνα) θα τον κοίταζε η Δούκισσα?

Όσον αφορά την ερώτησή σου, όντως δε θα παντρευόμουν μια πάμπτωχη που δεν έχει ούτε βρακί να αλλάξει. Αλλά δε θα κυνήγαγα και τα λεφτά. Μια νορμάλ κατάσταση μου αρκεί. Και σπίτι δικό της να μην είχε δε με νοιάζει. Μια δουλειά μπορεί να έχει και κάτι ψιλά για να τα φέρνουμε άνετα βόλτα και να μη γίνει το σκατό μας παξιμάδι? Αυτό αρκεί. Δίνω προτεραιότητα όμως στον χαρακτήρα.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
τα λεφτα ειναι ενα προσον...δεν ειναι κακο να τα λαμβανει υποψη μια γκομενα....η ξεφτιλα ειναι οταν γινονται ακραια πραγματα,οπως στην μεριπτωση του χοντρομηνα....εκει η γκομενα ειναι ο,τι χειροτερο κυκλοφορει επι γης....
αλλα στην περιπτωση του γιου της κοκκαλη ή τον εφοπλιστη που παντρευτηκε η χρουσαλα, εκει ειναι αλλο το θεμα...δεν ειναι βιζιτες για μενα αυτες, γιατι και οι δυο οι τυποι ειναι νορμαλ εμφανισιακα...μπορει να μην ειναι κατι ιδιαιτερο,αλλ δεν ειναι ουτε παχυσαρκοι,ουτε 100 χρονων....σιγουρα θα μπορουσαν να βρουν πολυ καλυτερους εμφανισιακα,αλλ δεν λεει κατι αυτο...

Ισχύει ότι δεν είναι ακραία φαινόμενα.

Δεν είπε κανείς καταρχάς ότι η Δούκισσα και η κάθε Δούκισσα θα πρέπει να βρεί έναν ισάξιο εμφανισιακά. Αλλά είναι αυτό που είπε και ο φίλος. Δε μπορώ να καταλάβω πως όλα τ αμοντέλα παντρέυτηκαν επιχειρηματίες...... Τους κυνηγούν !

και γιαυτές είναι λαχείο επιχειρηματίας σε νεαρή ηλικία. Και ας μην είναι και Ο κούκλος.

Αλλά ρε μάγκες το παν στη ζωή και στην ευτυχία είναι τα λεφτά? Για ορισμένες γυναίκες ναι. Εγώ δε θα έπαιρνα την κόρη της Λάτση για τα λεφτά της. Στον πούτσο μου τον καμπυλωτό τη γράφω !

Επισκέπτης
Σίγουρα είναι υποκειμενικό. Μιλάω προφανώς σύμφωνα με το τι εισπράττω από γυναίκες. Αλλά όπως και να έχει παραμένει υποκειμενικό.

Όντως ο τύπος δε λέω ότι είναι άσχημος ή ότι δε βλέπεται, αλλά ειλικρινά ρε παιδιά, πιστεύει κανείς σας ότι αν ο ίδιος ήταν ένας υπάλληλος των 700 ευρώ με ένα 3άρι στο Παγκράτι δικό του και ένα αμάξι και ένα εξοχικό στον Κάλαμο, (μια νορμάλ ζωή Έλληνα) θα τον κοίταζε η Δούκισσα?

Όσον αφορά την ερώτησή σου, όντως δε θα παντρευόμουν μια πάμπτωχη που δεν έχει ούτε βρακί να αλλάξει. Αλλά δε θα κυνήγαγα και τα λεφτά. Μια νορμάλ κατάσταση μου αρκεί. Και σπίτι δικό της να μην είχε δε με νοιάζει. Μια δουλειά μπορεί να έχει και κάτι ψιλά για να τα φέρνουμε άνετα βόλτα και να μη γίνει το σκατό μας παξιμάδι? Αυτό αρκεί. Δίνω προτεραιότητα όμως στον χαρακτήρα.
αν μπορει να βρει , να εχει το κατι παραπανω απο οτι εναν υπαλληλο με 700 ευρω κτλ , αυτο την κανει πουτανα ?

Επισκέπτης
Ισχύει ότι δεν είναι ακραία φαινόμενα.

Δεν είπε κανείς καταρχάς ότι η Δούκισσα και η κάθε Δούκισσα θα πρέπει να βρεί έναν ισάξιο εμφανισιακά. Αλλά είναι αυτό που είπε και ο φίλος. Δε μπορώ να καταλάβω πως όλα τ αμοντέλα παντρέυτηκαν επιχειρηματίες...... Τους κυνηγούν !

και γιαυτές είναι λαχείο επιχειρηματίας σε νεαρή ηλικία. Και ας μην είναι και Ο κούκλος.

Αλλά ρε μάγκες το παν στη ζωή και στην ευτυχία είναι τα λεφτά? Για ορισμένες γυναίκες ναι. Εγώ δε θα έπαιρνα την κόρη της Λάτση για τα λεφτά της. Στον πούτσο μου τον καμπυλωτό τη γράφω !
δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι ιδιοι
για μενα τα λεφτα μετα απο την υγεια ειναι η βαση της ευτυχιας
και σιγουρα θα επαιρνα την κορη της Λατση απλα δεν νομιζω να με θελει αυτη

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
παντως και εγω θα επαιρνα την κορη της λατση.... :grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι ιδιοι
για μενα τα λεφτα μετα απο την υγεια ειναι η βαση της ευτυχιας
και σιγουρα θα επαιρνα την κορη της Λατση απλα δεν νομιζω να με θελει αυτη

Εγω, παντως, δεν θα αισθανομουν ανετα στον κυκλο της Λατση.

Μονο αν ειχα 10-20 εκατ. στην τσεπη ΜΟΥ θα τολμουσα να κανω παρεα με τετοιους. Αλλιως, θα 'νιωθα πουτανακι τους.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
αν μπορει να βρει , να εχει το κατι παραπανω απο οτι εναν υπαλληλο με 700 ευρω κτλ , αυτο την κανει πουτανα ?

Κάτι μου λέει πως έχεις τρελλά φράγκα και σε πονάει. Πέφτω μέσα?

Πάντως για να σου απαντήσω, δεν την κάνει πουτάνα να θέλει περισσότερες ανέσεις στη ζωή της. Γιατί με το ίδιο σκεπτικό μπορεί και κάποιος να πεί το ίδιο για μένα που απλά ζητάω να έχει η γυναίκα μου απλά έναν μισθό. Δεν υπάρχει νόμος για το που βάζουμε τη γραμμή ορίου.

Για μένα απλά θεωρώ άσχημο, πουτανιά η πες το όπως θέλεις το να είναι το μεγαλύτερο κριτήριο τα λεφτά για την επιλογή του ανθρώπου που θα κάνεις οικογένεια, γάμο ΠΑΙΔΙΑ...

Κανένας λεφτάς δεν προτειμάει να τον θέλουν για τα χρήματά του. Προτειμάει να τον θέλουν για την προσωπικότητα του, την ομορφιά του αλλά και αυτά που μπορεί να προσφέρει όπως τις ανέσεις. Σου περιγράφω ολόκληρο το πακέτο.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
παντως και εγω θα επαιρνα την κορη της λατση.... :grin:

Όταν ήμουν πιτσιρικάς γνώριζα τη Μαριάννα Λάτση... Τρελό μουνί τότε !

Απλά τόσο πιτσιρικάς που δε σε παίρνει να κάνεις καν κίνηση.. Τι να κλάσεις στα 13? Απλά λιώνεις στη μαλακία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom