hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Βίζιτα γάμου.
Αν δεν ήταν γιός της Κόκκαλη ούτε χειραψία δε θα του έδινε.
νταξει για μενα ειναι απολυτως λογικο και θεμιτο αυτο...Βίζιτα γάμου.
ρε τυποι σας παρακολουθω και δεν μπορω να καταλαβω κατι
γιατι καποια πρεπει να παντρευτει εναν μπατιρη για να την πουμε " καλη κοπελα " ?
γιατι καποια πρεπει να παντρευτει εναν μπατιρη για να την πουμε " καλη κοπελα " ?
δεν σε ξερω προσωπικα και ισχυριζεσαι οτι εισαι 5 φορες πιο ωραιος απο τον Θεοδωριδη , αυτο ειναι υποκειμενικοΚάνεις λάθος. δεν είπαμε να παντρευτεί μπατίρη για να είναι καλή.
Απλά τα κριτήρια να μην είναι μόνο τα λεφτά.
Θες να μου πείς δηλαδή ότι η Σπυροπούλου τον γουστάρει πραγματικά τον χοντρό γέρο και άσχημο κοντομηνά??????
Ένα πακέτο πρέπει να έχει κάποιος. Μην είναι όμως μόνο τα λεφτά.
Προσωπικά με θεωρώ πολύ πιο εμφανίσιμο από τον Κόκκαλη. Σε χρήματα είμαι σε ικανοποιητικότατο επίπεδο. Έναν τύπο όμως σαν εμένα του δικού μου μπάτζετ δε θα κοίταζε ποτέ η Δούκισσα. Και ας ρίχνω και 5 καντάρια ομορφιές στον Κόκκαλη. Γιατί????? Γιατί δεν έχω την τόοοοοσο μεγάλη τσέπη του. Γιαυτό και μόνο τη λέμε πουτάνα.
τα λεφτα ειναι ενα προσον...δεν ειναι κακο να τα λαμβανει υποψη μια γκομενα....η ξεφτιλα ειναι οταν γινονται ακραια πραγματα,οπως στην μεριπτωση του χοντρομηνα....εκει η γκομενα ειναι ο,τι χειροτερο κυκλοφορει επι γης....Κάνεις λάθος. δεν είπαμε να παντρευτεί μπατίρη για να είναι καλή.
Απλά τα κριτήρια να μην είναι μόνο τα λεφτά.
Θες να μου πείς δηλαδή ότι η Σπυροπούλου τον γουστάρει πραγματικά τον χοντρό γέρο και άσχημο κοντομηνά??????
Ένα πακέτο πρέπει να έχει κάποιος. Μην είναι όμως μόνο τα λεφτά.
Προσωπικά με θεωρώ πολύ πιο εμφανίσιμο από τον Κόκκαλη. Σε χρήματα είμαι σε ικανοποιητικότατο επίπεδο. Έναν τύπο όμως σαν εμένα του δικού μου μπάτζετ δε θα κοίταζε ποτέ η Δούκισσα. Και ας ρίχνω και 5 καντάρια ομορφιές στον Κόκκαλη. Γιατί????? Γιατί δεν έχω την τόοοοοσο μεγάλη τσέπη του. Γιαυτό και μόνο τη λέμε πουτάνα.
δεν σε ξερω προσωπικα και ισχυριζεσαι οτι εισαι 5 φορες πιο ωραιος απο τον Θεοδωριδη , αυτο ειναι υποκειμενικο
απο την αλλη δεν ειναι και κανας γερος αυτος ο τυπος
δεν ξερω ποσα λεφτα βγαζεις αλλα θα παντρευοσουν ποτε μια τελειως φτωχη ?
τα λεφτα ειναι ενα προσον...δεν ειναι κακο να τα λαμβανει υποψη μια γκομενα....η ξεφτιλα ειναι οταν γινονται ακραια πραγματα,οπως στην μεριπτωση του χοντρομηνα....εκει η γκομενα ειναι ο,τι χειροτερο κυκλοφορει επι γης....
αλλα στην περιπτωση του γιου της κοκκαλη ή τον εφοπλιστη που παντρευτηκε η χρουσαλα, εκει ειναι αλλο το θεμα...δεν ειναι βιζιτες για μενα αυτες, γιατι και οι δυο οι τυποι ειναι νορμαλ εμφανισιακα...μπορει να μην ειναι κατι ιδιαιτερο,αλλ δεν ειναι ουτε παχυσαρκοι,ουτε 100 χρονων....σιγουρα θα μπορουσαν να βρουν πολυ καλυτερους εμφανισιακα,αλλ δεν λεει κατι αυτο...
αν μπορει να βρει , να εχει το κατι παραπανω απο οτι εναν υπαλληλο με 700 ευρω κτλ , αυτο την κανει πουτανα ?Σίγουρα είναι υποκειμενικό. Μιλάω προφανώς σύμφωνα με το τι εισπράττω από γυναίκες. Αλλά όπως και να έχει παραμένει υποκειμενικό.
Όντως ο τύπος δε λέω ότι είναι άσχημος ή ότι δε βλέπεται, αλλά ειλικρινά ρε παιδιά, πιστεύει κανείς σας ότι αν ο ίδιος ήταν ένας υπάλληλος των 700 ευρώ με ένα 3άρι στο Παγκράτι δικό του και ένα αμάξι και ένα εξοχικό στον Κάλαμο, (μια νορμάλ ζωή Έλληνα) θα τον κοίταζε η Δούκισσα?
Όσον αφορά την ερώτησή σου, όντως δε θα παντρευόμουν μια πάμπτωχη που δεν έχει ούτε βρακί να αλλάξει. Αλλά δε θα κυνήγαγα και τα λεφτά. Μια νορμάλ κατάσταση μου αρκεί. Και σπίτι δικό της να μην είχε δε με νοιάζει. Μια δουλειά μπορεί να έχει και κάτι ψιλά για να τα φέρνουμε άνετα βόλτα και να μη γίνει το σκατό μας παξιμάδι? Αυτό αρκεί. Δίνω προτεραιότητα όμως στον χαρακτήρα.
δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι ιδιοιΙσχύει ότι δεν είναι ακραία φαινόμενα.
Δεν είπε κανείς καταρχάς ότι η Δούκισσα και η κάθε Δούκισσα θα πρέπει να βρεί έναν ισάξιο εμφανισιακά. Αλλά είναι αυτό που είπε και ο φίλος. Δε μπορώ να καταλάβω πως όλα τ αμοντέλα παντρέυτηκαν επιχειρηματίες...... Τους κυνηγούν !
και γιαυτές είναι λαχείο επιχειρηματίας σε νεαρή ηλικία. Και ας μην είναι και Ο κούκλος.
Αλλά ρε μάγκες το παν στη ζωή και στην ευτυχία είναι τα λεφτά? Για ορισμένες γυναίκες ναι. Εγώ δε θα έπαιρνα την κόρη της Λάτση για τα λεφτά της. Στον πούτσο μου τον καμπυλωτό τη γράφω !
παντως και εγω θα επαιρνα την κορη της λατση....
δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι ιδιοι
για μενα τα λεφτα μετα απο την υγεια ειναι η βαση της ευτυχιας
και σιγουρα θα επαιρνα την κορη της Λατση απλα δεν νομιζω να με θελει αυτη
αν μπορει να βρει , να εχει το κατι παραπανω απο οτι εναν υπαλληλο με 700 ευρω κτλ , αυτο την κανει πουτανα ?
παντως και εγω θα επαιρνα την κορη της λατση....