Νέα

Δούκισα Νομικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 736K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Με το συμπάθιο τυπε.  Και εγώ κράζω κάτι διάσημες βιζιτες αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί την λες  αυτην καμένο χαρτί?

Ναι ίσως υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στην εύρεση του επιχειρήματια αλλά δεν την λες και καμένο χαρτί.

Μουναρα είναι μόνη δηλώνει στην τηλεόραση φιγουράρει κάθε μέρα .... μια χαρά τα πάει.
εδω θα ειμαστε φιλε.εχει καψει το χαρτι της,εχει εκτεθει πολυ με τους πρωην,με τους ετσι κλπ
θα το ξανασυζητησουμε σε 1-2 χρονακια,καλα να ειμαστε

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Με ποιους πρώην της έχει εκτεθεί πολύ και έχει καεί ??

Η Νομικού το καλοκαίρι έκανε διακοπές με παιδιά μεγάλων εφοπλιστικών οικογενειών. Δεν με παίρνει να πω ονόματα, υπάρχουν πάντως φώτος σε προφίλ τους στο φβ που είναι μαζί σε παραλίες. Από αυτούς σίγουρα κάποιος θα κάνει σχέση μαζί της...

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.656
Πόντοι
31.558
Τίποτα δεν ειναι τυχαίο, όλα για κάποιο λόγο γίνονται

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Με ποιους πρώην της έχει εκτεθεί πολύ και έχει καεί ??

Η Νομικού το καλοκαίρι έκανε διακοπές με παιδιά μεγάλων εφοπλιστικών οικογενειών. Δεν με παίρνει να πω ονόματα, υπάρχουν πάντως φώτος σε προφίλ τους στο φβ που είναι μαζί σε παραλίες. Από αυτούς σίγουρα κάποιος θα κάνει σχέση μαζί της...
ενταξει φιλε.ετσι λεγαμε και για αλλες και ειδαμε την καταληξη τους.
ας περιμενουμε να δουμε λοιπον εαν καβατζωσει καποιον απο αυτους ή αν θα εχει πορεια αναλογη αλλων πρωην σουπερ ντουπερ μουναρων που κατεληξαν στα αζητητα.

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
εδω θα ειμαστε φιλε.εχει καψει το χαρτι της,εχει εκτεθει πολυ με τους πρωην,με τους ετσι κλπ
θα το ξανασυζητησουμε σε 1-2 χρονακια,καλα να ειμαστε
..εσένα τι σε κόπτει ρε βλάκα ? σαν γεροντοκόρη κάνεις !!!
κάνε μας τη χάρη και τράβα να παίξεις σε κανα άλλο σάιτ..

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.917
Πόντοι
9.931
Πιες σχέσεις;;; Μονο μια σχέση έχει βγάλει προς τα έξω αυτή με το Χολιδη, σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται καμένο χαρτί, η επομένη σχέση της σίγουρα θα είναι με κάποιο πραγματικά πλούσιο και όχι με κανα "επιχειρηματία" του κώλου που κάνουν τα περισσότερα μοντέλα.

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
@jstar
Για πες με ποιους πρώην της έχει εκτεθεί πολύ και έχει καεί. Έχει ενδιαφέρον να μάθουμε.

Για τις άλλες που λες κατέληξαν στα αζήτητα δεν πιστεύω να εννοείς τις Τζίνα Αλιμόνου, Μαριέτα Χρουσαλά, Ειρήνη Σκλήβα κ.α.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
ενταξει φιλε.ετσι λεγαμε και για αλλες και ειδαμε την καταληξη τους.
ας περιμενουμε να δουμε λοιπον εαν καβατζωσει καποιον απο αυτους ή αν θα εχει πορεια αναλογη αλλων πρωην σουπερ ντουπερ μουναρων που κατεληξαν στα αζητητα.

μια χαρα είναι η κριτικες σου τυπε, δεν βριζεις, δεν προσβαλεις κανεναν, δεν ξερω γιατι στην πέφτουνε μερικοι :think:

Ξεραμε για αγαπουληδες των CG, δεν γνωρίζαμε και για αγαπουληδες των τηλε-μοντελων στο site  :think:

Επισκέπτης
μια χαρα είναι η κριτικες σου τυπε, δεν βριζεις, δεν προσβαλεις κανεναν, δεν ξερω γιατι στην πέφτουνε μερικοι :think:

Ξεραμε για αγαπουληδες των CG, δεν γνωρίζαμε και για αγαπουληδες των τηλε-μοντελων στο site  :think:

:2funny: :2funny: :2funny:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Όντως εάν πούμε ότι παίζει μπάλα στην κατηγορία χρουσαλα αλιμονου που εκεί είναι ..... Αυτά που λες δεν εχουν βάση.  Στα καλητέρα της είναι από καριέρα και τίποτα δεν δείχνει αυτά που λες.

Τώρα εάν πραγματικά ξέρεις κάτι που δεν θέλεις να το μοιραστείς για κάποιους λόγους. ...το σέβομαι αλλά αυτό που κάνεις είναι λάσπη χωρίς έστω ένα επιχείρημα. το ότι τα είχε με χολιδη δεν το λες κάψιμο.  Να μου έλεγες τον Ρέμο να σε καταλάβω. Σαν να έχεις απωθημένα μου ακουγεσε. 

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16

Πιες σχέσεις;;; Μονο μια σχέση έχει βγάλει προς τα έξω αυτή με το Χολιδη, σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται καμένο χαρτί, η επομένη σχέση της σίγουρα θα είναι με κάποιο πραγματικά πλούσιο και όχι με κανα "επιχειρηματία" του κώλου που κάνουν τα περισσότερα μοντέλα.

ο Νινο τι ηταν?ο Κριθαριωτης?Οι τοσοι αλλοι πλουσιοι που κατα καιρους εχουν βγει σαν αμορε τους στα ΜΜΕ?καντε απλα μια αναζητηση στον γκουγκλη.

Ωραια,ας πουμε πως ειμαι εμπαθης ρε μαγκες.Ας περιμενουμε να δουμε λοιπον...

paixnidinaginete τοσα ξερεις τοσα λες φιλε.Τελοσπαντων,εδω μεσα ειμαστε ανωνυμοι και γραφουμε την παρλαπιπα μας.Μπορει για παραδειγμα να ειμαι σαν ασβος και να ειμαι εμπαθης.Μπορει ομως και να ξερω και 2 πραγματα παραπανω και να γραφω την προσωπικη μου αποψη.
Θα δειξει λοιπον εαν η κριση μου πως θα κακοπεσει ηταν ελεω εμπαθειας ή ελεω σωστης σκεψης και πληροφοριων.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
IMG_6980.JPG

URL]]

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Υπαρχει καμία φωτο της καυλας με καλσόν ;

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
jstar ... μπαζο ρε συ !!

Συνημμένα

• nomikou.jpg
    nomikou.jpg
    28,5 KB · Εμφανίσεις: 77

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ρε μαλακες αλλο το ΜΠΑΖΟ αλλο το ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ.
ξεκολληστε το κεφαλι σας!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
c_string_Irida_01a.jpg

Η Χρησιμότητα … του c-string   :tooth:

Είναι η λύση για όσες γυναίκες δεν θέλουν να φαίνεται καθόλου το εσώρουχο που φορούν. Το c-string είναι το στρινγκάκι το οποίο στέκεται χωρίς κορδονάκια στο πλάι και αυτό το καταφέρνει με το ελαστικό πλαίσιο που διαθέτει το οποίο «αγκαλιάζει» την περιοχή. Το πότε ακριβώς εφευρέθηκε δεν είναι γνωστό, πάντως στη δεκαετία του ’80 κυκλοφόρησε ως μαγιό

c_string_00.jpg

[URL unfurl="true"]http://okokoras.gr/2014/11/06/%CE%B7-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-c-string/#more-79873[/url]

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Αφού τα είχε με τον αρχηγό της μαφίας και έναν κατά συρροή δολοφόνο, ε συγνώμη με έναν τραγουδιστή και κάποιον Κριθαριώτη ήθελα να γράψω ε ,,ναι,, είναι ,,καμμένο χαρτί,,. Ποιος να την θέλει μετά τον Νίνο και τον Κριθαριώτη ??

Το πολύ πολύ να καβατζώσει κάνα εφοπλιστή.... ,,καμμένο χαρτί,, η κοπέλα... Είναι για λύπηση...

basi2009lis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
με τον κριθαριωτη δεν ειχε σχεση μονο πηδηχτηκε το καλοκαιρι με τις πλατες της κορομηλας  :pipa1: ..... για αυτο την χωρισε ο χολιδης!!! εγκυρη πηγη..... δεν ειναι τοσο αθωα οσο δειχνειι ;) ;) ;)

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ρε δεν ειπαμε οτι ειναι αγνη και και παρθενα.

Σε αυτον τον χωρο αμα δεν γαμηθεις και δεν κανεις πιπες δεν πας μπροστα ακομα και σκυλος να εισαι οχι αντρας η γυναικα.... αυτη θα ξεφυγει?

Και το οτι γαμιετε απο εδω και απο εκει δεν την διαφοροποιει απο τις αλλες που προαναφερθηκαν...

Αυτο που λεμε ειναι οτι απλα δεν μας μοιαζει με τοσο καμενο χαρτι που λεει ο συναγωνηστης ο jstar που να μην βρεθει βαρβατος ματσωμενος να την αποκαταστησει.

Εκτος πια και αν στον κυκλο αυτο (που εγω δεν ανοικω) ειναι γνωστα πραγματα που δεν μπορουμε να γνωριζουμε και αυτος ειναι ο λογος που δεν ακυρωσα τα λεγομενα κανενος απλα τον αντιμετωπισα με απλη λογικη τιποτα αλλο.

:tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom