Kwstas7345
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2024
- Like
- 518
- Πόντοι
- 81
Γκωσσοφιλο στον σύζυγο μετάΑυτό είναι χύσιμοhttps://el.phncdn.com/gif/47173821.gif
Απ' τις ωραιότερες εν ενεργεία κωλάρες.Μύστη τρομερή η πρώτη φωτό αριστερά. Μας έγινε η πουτσα καγκελο
Julia AnnTέχνη!
![]()
Είναι τοπ φαντασίωση και δεν κκαταλαβαίνω γιατί αν το ζητήσει άντρας σημαίνει ότι είναι bi. Μιλάμε για ξέσκισμα και φουλ οργασμους από την κυρία. Άνετα γίνεται σε str8 επίπεδο. Εγώ το ψάχνω αλλά νομίζω είναι καλύτερα με φίλο - γνωστό και η κοπέλα να είναι του χώρου. Αν και πιστεύω ότι μια γειτόνισσα της διπλανής πόρτας θα βγάζει περισσότερη Καυλα να φάει δύο καυλιά από μια κοπέλα του χώρου.![]()
Η γυναίκα που με μύησε στον δρόμο του συνεργατικού ξεπατώματος.
![]()
Και τι δεν θα έδινα για να με κοιτάξει με αυτό το βλέμμα και να με προσκαλέσει να μπω στο υγρό μουνί της...
![]()
Το DP πιστεύω πρέπει να γίνει normalized στην Ελλάδα. Αν το ζητήσει άντρας είναι gay, αν το ζητήσει γυναίκα τσούλα, αν το προτείνει κάποιος φίλος μας πιάνουν ανασφάλειες (και αν ακουμπήσω τον άλλο ή τον έχω μικρότερο κλπ). Ως ένα σημείο, όλα εύλογα να τα σκεφτεί κανείς, ΑΛΛΑ κοιτώντας το παρακάτω αναρωτιέμαι...
![]()
Τυχαίο που συγκριτικά με τον υπόλοιπο κόσμο βλέπουμε 76% περισσότερο double penetration πορνό;
![]()
Οι συγγενείς κατηγορίες anal, gangbang και threesome έχουν στην Ελλάδα εξίσου υψηλότερα ποσοστά συγκριτικά με τον παγκόσμιο μέσο όρο. Επιβεβαιώνοντας έτσι το απωθημένο που έχουμε για σκληρά αλλά και ομαδικά γαμήσια.
![]()
Όσοι συνάδελφοι στην λατρεία της διπλής διείσδυσης δεν το έχετε δοκιμάσει, ποιος ήταν ο βασικός λόγος;
![]()
Απαντάω πρώτος. Οι κοπέλες που το μοιράστηκα μαζί τους γούσταραν μόνο να το βλέπουν και να το κάνουμε με την βοήθεια ομοιώματος. Δεν ήθελαν τρίτο άτομο. Η μία γιατί μετά δεν θα την έβλεπα σοβαρά (εν τω μεταξύ ούτε σχέση δεν είχαμε) και η άλλη γιατί δεν ήθελε να έχω το δικαίωμα στο μέλλον να της ζητήσω τρίο με δύο γυναίκες.
![]()
Από την άλλη με όσους άντρες το μοιράστηκα είτε γούσταραν bi φάσεις, είτε ήταν αρκετά μεγαλύτεροι (που παίζει και αυτό τον ρόλο του για να γίνει αυτό το σχεδόν ακροβατικό γαμήσι σωστά).
![]()
Καταλήγω λοιπόν πως αν δεν έχεις φίλο που γουστάρει DP δεν πρόκειται να γίνει εύκολα.
Εσείς τι λέτε;
Φίλε έχεις δει φαντάζομαι τα casting X του Woodman. Όσες λένε (στην συνέντευξη που προηγείται) πως δεν έχουν κάνει τρίο ή DP και ο αθεόφοβος τους παίρνει την "παρθενιά" βγάζουν κάτι φωνές ηδονής... και πολλά υγρά. Από τις λίγες φορές που η δυσπιστία μου για τον γυναικείο οργασμό στις τσόντες πάει περίπατο και φτιαχνομαι πια στο 100% όπως όταν ήμουν έφηβος. Άρα ναι συμφωνώ η καλύτερη περίπτωση είναι να πηδάς έτσι πρωταρες στο θέμα και ας μην είναι νεαρές.Είναι τοπ φαντασίωση και δεν κκαταλαβαίνω γιατί αν το ζητήσει άντρας σημαίνει ότι είναι bi. Μιλάμε για ξέσκισμα και φουλ οργασμους από την κυρία. Άνετα γίνεται σε str8 επίπεδο. Εγώ το ψάχνω αλλά νομίζω είναι καλύτερα με φίλο - γνωστό και η κοπέλα να είναι του χώρου. Αν και πιστεύω ότι μια γειτόνισσα της διπλανής πόρτας θα βγάζει περισσότερη Καυλα να φάει δύο καυλιά από μια κοπέλα του χώρου.
Το θέμα είναι να τις βρούμε... ΧαχαχχαΦίλε έχεις δει φαντάζομαι τα casting X του Woodman. Όσες λένε (στην συνέντευξη που προηγείται) πως δεν έχουν κάνει τρίο ή DP και ο αθεόφοβος τους παίρνει την "παρθενιά" βγάζουν κάτι φωνές ηδονής... και πολλά υγρά. Από τις λίγες φορές που η δυσπιστία μου για τον γυναικείο οργασμό στις τσόντες πάει περίπατο και φτιαχνομαι πια στο 100% όπως όταν ήμουν έφηβος. Άρα ναι συμφωνώ η καλύτερη περίπτωση είναι να πηδάς έτσι πρωταρες στο θέμα και ας μην είναι νεαρές.
Γουστάρεις ακροβατικά Ε;Βεβαίως
Προφανώς η ερώτηση δεν αφορά το DP. Ο οποιοσδήποτε καυλωμένος άνδρας που σέβεται τον εαυτό πάνω στην φάση θα το κάνει αν του το ζητήσει η κυρία. Η ανασφάλεια του αν υπάρχει θα είναι μέχρι να γδυθεί.Έχω ψηθεί με την δικιά μου να κάνουμε ένα τρίο και θέλει και dp...πώς βρίσκουμε έναν αξιόπιστο να κάνουμε, μιας και είμαστε εκτός Αθηνών και λίγο πιο κλειστή κοινωνία;;;
@dimigoall αποψούλα;Έχω ψηθεί με την δικιά μου να κάνουμε ένα τρίο και θέλει και dp...πώς βρίσκουμε έναν αξιόπιστο να κάνουμε, μιας και είμαστε εκτός Αθηνών και λίγο πιο κλειστή κοινωνία;;;