Kwstas7345
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2024
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Είναι από τις φάσεις που θέλω να κάνω με εχεμύθεια και υγεία πάνω απ' όλα. Αν ψήνεται κανένα φιλαράκι.
Γεια χαρα. Γουσταρω να δοκιμασω με σωστο εχεμυθο φιλο. Στειλε να τα πουμε.Είναι από τις φάσεις που θέλω να κάνω με εχεμύθεια και υγεία πάνω απ' όλα. Αν ψήνεται κανένα φιλαράκι.
Μαεστρία!!
Είναι από τις φάσεις που θέλω να κάνω με εχεμύθεια και υγεία πάνω απ' όλα. Αν ψήνεται κανένα φιλαράκι.
Θα υπάρχει κ γκομενα ?? Ή οι 2 σας θα είστε?Γεια χαρα. Γουσταρω να δοκιμασω με σωστο εχεμυθο φιλο. Στειλε να τα πουμε.
Φίλε είμαι ο pirkavlos.Όποιος θέλει να κάνουμε φάση με τρίο σε μπουρδελο ή στούντιο να μου στείλει pm.
Ultimate φάση!!! Ιδανικα αν ψήνεται και η γυναίκα, που σίγουρα ψήνονται οι περισσότερες αλλά δεν το λένε ευθέως… κι το ερώτημα κρίσεως είναι πως το κανονίζεις!!! Η δικια μου κι εγώ ψηνόμαστε αλλά θελουμε άλλους δυο γιατί το μουνι της το έχουμε κάνει πηγάδι!! Μετά τις σφήνες στη κωλαρα της φτάσαμε τώρα στο fisting με πόδι στο μουνι… και τη σφηνα στο κωλο… ακούω προτάσεις…
εεεε… για εκεί το πάει!!! Footing, fisting..Πες το όπως θες, όταν χώνεις το πόδι στο μουνι της μέχρι τη πατούσα θέλει απο δυο και πάνω μέσα, για να γίνει δουλειά… οσο γουστάρει και χύνει πάντως με καυλωνει κι εμένα!Τύπε fisting με πόδι δεν υπάρχει ... footing ναι και το επόμενο στάδιο σας πάει σ αυτό
εεεε… για εκεί το πάει!!! Footing, fisting..Πες το όπως θες, όταν χώνεις το πόδι στο μουνι της μέχρι τη πατούσα θέλει απο δυο και πάνω μέσα, για να γίνει δουλειά… οσο γουστάρει και χύνει πάντως με καυλωνει κι εμένα!