Νέα

Δώστε πράσινη κάρτα σε όλες τις ρωσίδες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Να έρθουν να τις φιλοξενήσουμε στην Ελλάδα να δούνε τον ήλιο, την θάλασσα και όταν κουραστούμε να τις ρίξουμε και 1,2,3 πούτσους για να καταλάβουν τι σημαίνει Έλληνας!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
bordelman όσο πάει τόσο πιστεύω ότι είσαι 25 - 27 χρονών χαζοελληνίδα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και για αυτό να στο εξηγήσω απευθείας ότι οι Ρωσσίδες είναι κατά πολύ καλύτερές σας, μοιάζουν με ανθρώπους στην κατατομή του προσώπου τους, μπορείς να τις πλησιάσεις με την προσωπικότητά σου και όχι σαν κάτι που δεν είσαι, έχουν υπερήφανο παράστημα και στις περισσότερες περιπτώσεις - πράγμα πολύ σημαντικό αν θες να υπάρξεις αρμονικά με έναν άνθρωπο έστω και για 15' - ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΗ

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
πεστα ρε leonoro  ;)
αντε μην αρχισω να λεω και για τα τσοντιστικα γαμησια που κανουν οι ΤΣΕΧΕΣ  :smitten:
στο θεμα γυναικα....το μονο που δεν υπαρχει και δεν στεκει με τιποτα,
ειναι η παροιμια...
παπουτσι απ τον τοπο σου και ας ειναι μπαλωμενο :2funny:

Ελπίζω να μη πέσει λιθοβολισμός και ανάθεμα απο τις δεσποινίδες εδώ μέσα....

:2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως τη βοϊδομάτα Ελληνίδα δε τη φτάνει καμία, αντικειμενικά....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σε τι πράγμα δε τη φτάνει; Γιατί το καταφέρνω να αποκτήσω εξαρτημένο ανακλαστικό άμα είναι Ελληνίδα να μην δίνω σημασία

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Σε τι πράγμα δε τη φτάνει; Γιατί το καταφέρνω να αποκτήσω εξαρτημένο ανακλαστικό άμα είναι Ελληνίδα να μην δίνω σημασία

Αυτό το βοϊδίσιο βλέμμα που έχει η Ελληνίς (  :2funny: :2funny: )..... Αυτό το απλανές βλέμμα....

Για θυμηθείτε το του Ομήρου: "Βοϊδομάτα Αθηνά".....

:2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως το κύριο χαρακτηριστικό της Ελληνίδος εμφανισιακά είναι το γεγονός οτι είναι ΚΩΛΟΥΔΕΣ....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι αλλο καρβουνοοοοοοοοοοο :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Noμίζεις ότι είμαστε κομπλεξικοί ε?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι μωρε........απλα λιγο υπερβολικοι και απολυτοι ισως :P

vampiromouna

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οι ελληνιδες ειναι πουτανες απο τη γεννα τους

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Πάντως το κύριο χαρακτηριστικό της Ελληνίδος εμφανισιακά είναι το γεγονός οτι είναι ΚΩΛΟΥΔΕΣ...

ΚΩΛΟΥΔΕΣ και μυστακοφοροι ενιοτε θα τολμουσα να προσθεσω / θυμαμαι με μια μουναρα στις Μουσες απο Τσεχια που γλιστραγε το χερι μου στις χρυσαφενιες γαμπες της τη ρωταω καποια στιγμη : πως ξυριζεσαι γλυκια μου ???? - με κερι,χαλαουα κ.τ.λ. - πως και τα ποδια σου ειναι τοσο λεια σαν μεταξι ....  / και μου λεει : δε ξυριζομαι ποτε  :crazy: :crazy: :crazy: / αυτα ειναι οχι σαν τις Ελληνιδες που ξυριζονται και στο προσωπο ....

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
ΚΩΛΟΥΔΕΣ και μυστακοφοροι ενιοτε θα τολμουσα να προσθεσω / θυμαμαι με μια μουναρα στις Μουσες απο Τσεχια που γλιστραγε το χερι μου στις χρυσαφενιες γαμπες της τη ρωταω καποια στιγμη : πως ξυριζεσαι γλυκια μου ???? - με κερι,χαλαουα κ.τ.λ. - πως και τα ποδια σου ειναι τοσο λεια σαν μεταξι ....  / και μου λεει : δε ξυριζομαι ποτε  :crazy: :crazy: :crazy: / αυτα ειναι οχι σαν τις Ελληνιδες που ξυριζονται και στο προσωπο ....

Είσαι αχάριστος... Μιλάμε θά'χεις και παρέα στο ξύρισμα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σκέψου το...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δε νομίζω. Η Νίτσα είναι υπεράνω..( υποθέτω )

Δεν ξερω αν ειμαι υπερανω σιγουρα παντως δεν ειμαι σε θεση να πω κανεναν κομπλεξικο........νομιζω οτι ολοι ειμαστε λιγο πολυ οποτε δε βγαζω τον εαυτο μου εξω :P το θεμα ειναι να εισαι σε λογικα πλαισια παντα..... ;)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Είσαι αχάριστος... Μιλάμε θά'χεις και παρέα στο ξύρισμα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σκέψου το...

Ναι Ναι / θα κανω και αγωνα / ποιος θα τελειωσει πιο γρηγορα ... / αν βρουμε γυναικα που κανει κοντρα ξυρισμα χαθηκαμε συντροφοι / προτιμω τραβελια ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom