Νέα

Δωρεά σπέρματος στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TasterGuy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχεις κάνει δωρεά το σπέρμα σου;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    25

TasterGuy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
5
Like
335
Πόντοι
280
Ενδιαφέρομαι για δωρεά σπέρματος και βρίσκομαι εντός του ηλικιακού ορίου (είμαι νεαρός φοιτητής), ωστόσο άνοιξα το παρόν νήμα ώστε να μοιραστούμε εμπειρίες και απόψεις και έτσι όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έχουμε ενημέρωση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Δυστυχώς όμως κατοικώ εκτός Αθηνών και δεν γνωρίζω αν μπορώ λόγω της διαμονής μου να δωρίσω.

Γνωρίζω ότι πρέπει να περάσω και από τις απαιτούμενες εξετάσεις, αλλά δεν με ενοχλεί κάτι τέτοιο και συμφωνώ με αυτό.

Μπορείτε να γράψετε ελεύθερα και τις δικές σας απόψεις ή έμπειρες!

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.036
Πόντοι
206
Τι εννοείται ότι θέλετε βοήθεια κύριε;

Να, εχθές που πήγα να δώσω αίμα, με βοήθησε η γιατρός..

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
12.160
Πόντοι
2.256
522368207.gif

OP
OP
T

TasterGuy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
5
Like
335
Πόντοι
280
Χαχαχα που πληρωνομαι να πηγαινω να βοηθω τις γυναικαρες μας?
Από μικρό ψάξιμο που έχω κάνει, μερικά κέντρα δεν δίνουν αμοιβή από την λήψη επειδή το θεωρούν εθελοντική προσφορά. Απλά σου έχω καλυμμένα τα έξοδα μετακίνησης, εξετάσεων και λοιπά (που είναι μια μεγάλη βοήθεια και αυτή)

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.735
Πόντοι
206
Τι εννοείται ότι θέλετε βοήθεια κύριε;

Να, εχθές που πήγα να δώσω αίμα, με βοήθησε η γιατρός..
Χαχαχα, θυμάμαι μια φωτογραφία παλιά από Κίνα υποτίθεται, που ήταν σε μια σειρά από ανακλιντρα ξαπλωμένοι άνδρες και από πάνω τους από μία νεαρή κοπέλα σαν νοσοκόμες και με μάσκες και ιατρικά γάντια να τους τα παίζουν με το ένα χέρι και στο άλλο να κρατούν το πλαστικό συλλέκτη.

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.398
Πόντοι
3.796
Από μικρό ψάξιμο που έχω κάνει, μερικά κέντρα δεν δίνουν αμοιβή από την λήψη επειδή το θεωρούν εθελοντική προσφορά. Απλά σου έχω καλυμμένα τα έξοδα μετακίνησης, εξετάσεων και λοιπά (που είναι μια μεγάλη βοήθεια και αυτή)
Οταν λες μερικα εννοεις οτι τα αλλα δινουν αμοιβη?Παλαιοτερα ηταν στανταρ οι αμοιβες?

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.735
Πόντοι
206
Πέρα από την πλάκα υπάρχει ηθικό ζήτημα. Σύμφωνα με ένα άρθρο που είχα διαβάσει, το πρόβλημα μετακυλείται στα παιδιά που γέννηθηκαν από δωρεά σπέρματος, επειδή θα μπορούσαν έξω να υπάρχουν πολλά αδέρφια τους. Μάλιστα μία είχε δηλώσει ότι έβγαινε μόνο με ξανθούς άνδρες, για να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα να βγει ραντεβού με αδερφό της που δεν γνωρίζει. Και εκτός αυτού κάποια από αυτά τα παιδιά θα θέλουν σίγουρα να βρουν τον πατέρα τους

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.398
Πόντοι
3.796
Πέρα από την πλάκα υπάρχει ηθικό ζήτημα. Σύμφωνα με ένα άρθρο που είχα διαβάσει, το πρόβλημα μετακυλείται στα παιδιά που γέννηθηκαν από δωρεά σπέρματος, επειδή θα μπορούσαν έξω να υπάρχουν πολλά αδέρφια τους. Μάλιστα μία είχε δηλώσει ότι έβγαινε μόνο με ξανθούς άνδρες, για να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα να βγει ραντεβού με αδερφό της που δεν γνωρίζει. Και εκτός αυτού κάποια από αυτά τα παιδιά θα θέλουν σίγουρα να βρουν τον πατέρα τους
Αυτο να λεγεται!

OP
OP
T

TasterGuy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
5
Like
335
Πόντοι
280
Μπορείς και να μην κάνεις ανώνυμη δωρεά αλλά η αποκάλυψη στο παιδί θα γίνει αφού συμπληρώσει τα 18 χρόνια και μετά. Τώρα με τους γονείς ή την μάνα του δεν γνωρίζω. Αυτή μπορεί άμα έχει την συγκατάθεση σου να σε γνωρίσει και πιο πριν λογικά.

OP
OP
T

TasterGuy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
5
Like
335
Πόντοι
280
Οταν λες μερικα εννοεις οτι τα αλλα δινουν αμοιβη?Παλαιοτερα ηταν στανταρ οι αμοιβες?
Δεν έχω καλή ενημέρωση πάνω σε αυτό επειδή αν το κάνω δεν θέλω να το κάνω για την αμοιβή αλλά όντως για να βοηθήσω ζευγάρια ή γυναίκες που δεν μπορούν. Το θέμα της αμοιβής μπορεί να έχει να κάνει και με το κέντρο αλλά νομίζω πως υπάρχει σχετικός νόμος πλέον που δεν το υποχρεώνει να δίνει αμοιβή.

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.398
Πόντοι
3.796
Δεν έχω καλή ενημέρωση πάνω σε αυτό επειδή αν το κάνω δεν θέλω να το κάνω για την αμοιβή αλλά όντως για να βοηθήσω ζευγάρια ή γυναίκες που δεν μπορούν. Το θέμα της αμοιβής μπορεί να έχει να κάνει και με το κέντρο αλλά νομίζω πως υπάρχει σχετικός νόμος πλέον που δεν το υποχρεώνει να δίνει αμοιβή.
Α μαλιστα

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.082
Πόντοι
216
Τύπε θα σε καταλάβουν ότι είσαι καθυστερημένος και θα σε κόψουν

xHUNTERx

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2024
Like
183
Πόντοι
0
Άσχετο αλλά για κάποιο λόγο μόλις είδα για τράπεζα σπέρματος θυμήθηκα το επεισόδιο στο οικογένειά βλαπτει με τον ασημακη και τον μπουλα

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
3.828
Πόντοι
7.195
Χαχαχα, θυμάμαι μια φωτογραφία παλιά από Κίνα υποτίθεται, που ήταν σε μια σειρά από ανακλιντρα ξαπλωμένοι άνδρες και από πάνω τους από μία νεαρή κοπέλα σαν νοσοκόμες και με μάσκες και ιατρικά γάντια να τους τα παίζουν με το ένα χέρι και στο άλλο να κρατούν το πλαστικό συλλέκτη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συνημμένα

• FB_IMG_1741524750992.jpg
    FB_IMG_1741524750992.jpg
    19,4 KB · Εμφανίσεις: 12
  • 5-Sperm-bank-workers-in-China.jpg
    5-Sperm-bank-workers-in-China.jpg
    57,6 KB · Εμφανίσεις: 12

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.389
Πόντοι
3.846
Αν ήταν τόσα πολλά τα παιδιά που έχουν γεννηθεί με πατέρα δότη σπέρματος θα είχε κάποια λογική αυτό.
Εδώ υπάρχουν γυναίκες και ζευγάρια που αναζητούν γονίδια επωνύμων ,εκεί είναι το πρόβλημα. Φαντάσου ο Μπραντ Πιτ ή ο Τζόρνταν ή ο Μπιλ Γκέιτς να έδιναν δωρεάν το σπέρμα τους. Τότε μπορεί όντως να υπήρχε ζήτημα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom