Gademosavros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 1.120
- Πόντοι
- 201
Ήθελε να δείξει τη Goyard , σχεδόν 4000 τσάντα , τώρα θα μου πεις αυτή την πλήρωσε ?Έφτιαχνα καφέ με τον ιδρώτα της
Ήθελε να δείξει τη Goyard , σχεδόν 4000 τσάντα , τώρα θα μου πεις αυτή την πλήρωσε ?Έφτιαχνα καφέ με τον ιδρώτα της
μπροστα στη Παντελη και την καθε Παντελη κ εγω κ εσυ ακομα ειμαστε Ιβκοβιτς και ΟμπραντοβιτςΕ για γυναίκα μεγαλύτερο επίπεδο δεν υπάρχει, Α1 και Εθνική έπαιζε, ο μπουχεσας ο παπαδογιαννης ας πούμε τι τεχνικές γνώσεις έχει παραπάνω και στα 5 που λέει τα 10 είναι λάθος και εμφανίζεται στα μέσα ως εξπέρ;
δεν θα έχανα μάθημα μαζί της...Ανοίξανε κ τα σχολεία σήμερα...
Και έχει παίξει και μάλιστα Εθνική ......αν η τύπισσα έχει όντως παίξει μπάσκετ ακόμα και α2 ξέρει πολύ περισσότερο από τους πιο πολλούς που την θάβουν και δεν ξέρουν καν τι χρώμα έχει το τόπι..
Απόλυτα συμφωνοςΚαι έχει παίξει και μάλιστα Εθνική .
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει οτι όποιος έχει παίξει μπασκετ ξέρει να κρίνει καλύτερα απο άλλους (όπως γράφεται εδώ π.χ. Παπαδογιαννάκη) .
Άλλο ξέρω να παίζω και άλλο ξέρω να κρίνω.
Όπως άλλο παίκτης και άλλο προπονητής....
Αν της έπαιρνες την τσάντα δώρο , θα είχες και τις βυζάρες , αλλά που μυαλόΤο ότι πρόσεξες την τσάντα και ξέρεις και τι μάρκα είναι αντί τις βυζάρες της πρέπει να το κοιτάξεις
Αυτό δεν σημαίνει ότι η συγκεκριμένη δεν ξέρει, πολλοί απλά είναι κομπλεξικοί που μια μουνάρα ξέρει κιόλας και δεν είναι γλάστρα που δεν έχω ακούσει κιόλας ποτέ συγκεκριμένα τι τεχνική μαλακία έχει πει αφού οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν καν τι ακούνε όταν μιλάει τεχνικά αφού είναι άσχετοι. Ο Παπαδογιάννης δε είναι το ιδανικό παράγοντα ΑΣΧΕΤΟΥ που στις 200 μπασκετικές απόψεις που λέει για όλες τις ομάδες λέει 350 μαλακίεςΚαι έχει παίξει και μάλιστα Εθνική .
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει οτι όποιος έχει παίξει μπασκετ ξέρει να κρίνει καλύτερα απο άλλους (όπως γράφεται εδώ π.χ. Παπαδογιαννάκη) .
Άλλο ξέρω να παίζω και άλλο ξέρω να κρίνω.
Όπως άλλο παίκτης και άλλο προπονητής....
Ξέχασα να πω ότι για να μην πέσουν τα φλοκια μου στα μαλλιά της έβαλα στα μαλλιά της ενα μαξιλάρι...Το έχω κάνει αυτό...πιτσιλισμα μια στα γυαλιά της ...έτσι,για να μην έχω απωθημένο!
Τα έβλεπε όλα άσπρα!
Ξέρει να μαγειρεύει τίποτα αυτή η μόνο με ρυζογκοφρεττες την βγάζει ΚΑΙ ΑΥΤΗ;
Ένα βήμα πριν το OF
Κάνει καλές πιτ(π)εςΞέρει να μαγειρεύει τίποτα αυτή η μόνο με ρυζογκοφρεττες την βγάζει ΚΑΙ ΑΥΤΗ;
Κάνει και φύλλο με τον πλάστη σε ξύλινο σοφρα;Κάνει καλές πιτ(π)ες
ανεβηκε πολλη στην εκτιμηση μου.
Ένα βήμα πριν το OF