celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.098
- Πόντοι
- 6.056
Περιμενω την επιστροφη του πολυτονικουΑ-τονικό σύστημα?
Περιμενω την επιστροφη του πολυτονικουΑ-τονικό σύστημα?
Καλά κάνει το κοριτσι,ας μαζεύει εφόδια γιατί μπορεί να της χρειαστούν αν μεινει άνεργη
Ναι το σου λέει;ότι τελείωσει ένα δύσκολο business program του Harvard.Δεν σου είπε ότι πήρε πτυχίο του Harvard.Promotion του εαυτού της κάνει αλλά δεν λέει ψέμματα.
Δεν νομίζω να είπε κανείς ότι λέει ψέματα. Απλά το όλο στυλ είναι πολύ δήθεν. Έχω σπουδές, έχω πτυχία, φωτογραφίες και κλπΝαι το σου λέει;ότι τελείωσει ένα δύσκολο business program του Harvard.Δεν σου είπε ότι πήρε πτυχίο του Harvard.Promotion του εαυτού της κάνει αλλά δεν λέει ψέμματα.
Κάνει κάτι καλύτερο η Τούνη μήπως;απλά κάνει story τη ζωή της.Αντιγράφει ελαφρώς τους άλλους instagramers.Το παίζει δήθεν σοβαρή;μπορεί.Πάντως από διάφορα προφίλ που παρακολουθώ από γυναίκες δημιογράφους,ινστγραμερς,πουτανάκια κάνει κάτι απόλα τα στυλ.Από εκει και πέρα μακάρι να την είχα γκόμενα.Δεν πρόκειται οπότε χαζεύω καμιά φώτο της που και που και μέχρι εκεί.Στα @@ μου η δικιά μου η ζωή με νοιάζει.Δεν νομίζω να είπε κανείς ότι λέει ψέματα. Απλά το όλο στυλ είναι πολύ δήθεν. Έχω σπουδές, έχω πτυχία, φωτογραφίες και κλπ
Ε καλα,εδω τοσοι πολιτικοι-κομματικοι παραγοντες τσιμπανε θεσεις και μετα θυμουνται οτι λειπει τελικα το μαστερ,διδακτορικο κλπ απο τα πανεπιστημια.Σε λιγο θα διαφημιζουν και απολυτηρια δημοτικου(τα λεγα εγω οτι δεν επρεπε να τα παρατησω στην β' δημοτικου)πολυ καημό εχει να διαφημίσει την "επιτυχια" της ..
Σαν να λεει στις αλλες εγω γαμηθηκα αλλα είχα καλυτερες "επιστροφές " απο εσας τις ψωλες
Αλλο αν μας εχει φλομώσει σεμινάρια οτι "και καλά" και κερδισε με τις γνωσεις της
Δυστυχώς περιεγραψες ακριβώς την πραγματική εικοναπολυ καημό εχει να διαφημίσει την "επιτυχια" της ..
Σαν να λεει στις αλλες εγω γαμηθηκα αλλα είχα καλυτερες "επιστροφές " απο εσας τις ψωλες
Αλλο αν μας εχει φλομώσει σεμινάρια οτι "και καλά" και κερδισε με τις γνωσεις της
καθε φωτό η στόρυ πάντα "καταλαθος" δειχνει η ρολοι η τσαντα , καλα οταν ειχε το μερσεντακι μονο αν φαινοταν ψηφιακο κοντερ εκανε στορυ ,Δυστυχώς περιεγραψες ακριβώς την πραγματική εικονα
Τυπε την φαντάζεσαι καθηγήτρια σε Λύκειο; Με 10 λεπτα μαθημα οι μισοι μαθητες θα ειχαν φύγει τουαλέτα για και οι αλλοι μισοι θα τον κατω απο τα θρανίαΑνοίξανε κ τα σχολεία σήμερα...
Παπάρια γνωριζει ούτε αυτή έχει παίξει κανονικό μπάσκετ ρε τυπε,γυναικείο έχει παιξει,σαν να λέμε μήλαΓιατί η Παντελή το γνωρίζει, κάτι συρίγοι και παπαδογιάννηδες είναι άσχετοι στην ανάλυση μπροστά της αφού ούτε έχουν παίξει ποτέ ούτε έχουν σπουδάσει το άθλημα
Με θυμίζει λίγο τον πρώτο μου έρωτα...την δασκάλα μου στην Β'Δημοτικου..(δεν μου εκατσε...χι χι )χεσμένες τις είχα τις συμμαθήτριες μου..λάτρης των ώριμων από τότε και υποψήφιο μέλος πριν γίνει ακόμα το σαη...συγκινήθηκα...Ανοίξανε κ τα σχολεία σήμερα...
Ήδη στάζουν τα γυαλιά της στην φαντασία μ χαχαΜε θυμίζει λίγο τον πρώτο μου έρωτα...την δασκάλα μου στην Β'Δημοτικου..(δεν μου εκατσε...χι χι )χεσμένες τις είχα τις συμμαθήτριες μου..λάτρης των ώριμων από τότε και υποψήφιο μέλος πριν γίνει ακόμα το σαη...συγκινήθηκα...
Ε για γυναίκα μεγαλύτερο επίπεδο δεν υπάρχει, Α1 και Εθνική έπαιζε, ο μπουχεσας ο παπαδογιαννης ας πούμε τι τεχνικές γνώσεις έχει παραπάνω και στα 5 που λέει τα 10 είναι λάθος και εμφανίζεται στα μέσα ως εξπέρ;Παπάρια γνωριζει ούτε αυτή έχει παίξει κανονικό μπάσκετ ρε τυπε,γυναικείο έχει παιξει,σαν να λέμε μήλα
Το έχω κάνει αυτό...πιτσιλισμα μια στα γυαλιά της ...έτσι,για να μην έχω απωθημένο!Ήδη στάζουν τα γυαλιά της στην φαντασία μ χαχα