kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
σε ολα μεσα επεσε ο πουστης
σε ολα μεσα επεσε ο πουστης
οτι θα βγει ο τσιπρας απο τα μνημονια τοπε?με τον κουλη παρεα??σε ολα μεσα επεσε ο πουστης
οτι θα βγει ο τσιπρας απο τα μνημονια τοπε?με τον κουλη παρεα??
δεν πήρε και καμμια 10ρια αφγανούς μαζί του έτσι γα συμπαράσταση να τους ποτίσει να τους κοιμήσει για παράδειγμα .....να τους φιλοξενήσει σπιτακι του στο λευκο οικο[facebook]]
Πολύ καλο που εφτιαξε αυτό το βιντεο ο Ομπαμα καθως τον ακολουθουν πολλοι παγκοσμίως και σιγουρα θα παρακινησει επιπλέον τουρίστες να επισκεφτουν την Ελλαδα.Αλλα τον Παρθενωνα 100 χρονια με σκαλωσιες και γερανο,τι πραμα είναι αυτό;Και εγω είμαι υπερ της πληρους αναστηλωσης στην αρχικη του μορφη.Πεντελικο μαρμαρο υπαρχει,σχεδια ψηφιακα υπαρχουν στη παραμ ικρη λεπτομερεια,αποφαση χρειαζεται.Ειναι κριμα να είναι ημιερειπωμενος.Τι,μη βλαφτει η ιεροτητα του χωρου;Αμα ηταν ετσι η ιστορικη γεφυρα του Μοσταρ που καταστραφηκε ολοσχερως στο πολεμο δεν επρεπε να τη ξαναφτιαξουν.Στην Ακροπολη τα Προπύλαια και το Ερεχθειο εχουν αποκατασταθεί και οπου υπαρχει παρεμβαση ξεχωριζει από το αρχαιο κομματι.Βλεπεις όμως ένα συνολο,οχι χαλασματα.Γιατι να μη γινει και για το αριστούργημα και συμβολο του Ελληνισμού Παρθενωνα;[facebook]]
Γιατί είμαστε μικρόνοες κωλοέλληνες, γι αυτό!Πολύ καλο που εφτιαξε αυτό το βιντεο ο Ομπαμα καθως τον ακολουθουν πολλοι παγκοσμίως και σιγουρα θα παρακινησει επιπλέον τουρίστες να επισκεφτουν την Ελλαδα.Αλλα τον Παρθενωνα 100 χρονια με σκαλωσιες και γερανο,τι πραμα είναι αυτό;Και εγω είμαι υπερ της πληρους αναστηλωσης στην αρχικη του μορφη.Πεντελικο μαρμαρο υπαρχει,σχεδια ψηφιακα υπαρχουν στη παραμ ικρη λεπτομερεια,αποφαση χρειαζεται.Ειναι κριμα να είναι ημιερειπωμενος.Τι,μη βλαφτει η ιεροτητα του χωρου;Αμα ηταν ετσι η ιστορικη γεφυρα του Μοσταρ που καταστραφηκε ολοσχερως στο πολεμο δεν επρεπε να τη ξαναφτιαξουν.Στην Ακροπολη τα Προπύλαια και το Ερεχθειο εχουν αποκατασταθεί και οπου υπαρχει παρεμβαση ξεχωριζει από το αρχαιο κομματι.Βλεπεις όμως ένα συνολο,οχι χαλασματα.Γιατι να μη γινει και για το αριστούργημα και συμβολο του Ελληνισμού Παρθενωνα;
Γιατί είμαστε μικρόνοες κωλοπασοκτζηδες γι αυτό!
Ο αντιφασιστας;Ωραια ταινια ηταν παντως,με τον Βουτσα,την εχω δει.
κλάμα οι κολωνακιωτες του νυ,δε τους χαλάει,ξυδάκι ή αλάτι που λένε και στο χωριό τουςΞηλώνεται από τα κτίρια
«Από-TRUMP-οποιημένη» ζώνη το [size=18pt]Μανχάταν [/size]της Νέας Υόρκης
κλάμα οι κολωνακιωτες του νυ,δε τους χαλάει,ξυδάκι ή αλάτι που λένε και στο χωριό τους
8 χρονάκια θα φάνε καλά