argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.883
- Πόντοι
- 9.297
Δηλαδή μου λες ότι η Ζετούλα είναι διαθέσιμη;Τι προ ... μετά
Ή εμείς παραείμαστε ρσενικά ή η τυπισσα είναι το ναυάγιο
ΕΦΥΓΑΑΑΑ...σαν τα Γαφαλ!!!!
Δηλαδή μου λες ότι η Ζετούλα είναι διαθέσιμη;Τι προ ... μετά
Ή εμείς παραείμαστε ρσενικά ή η τυπισσα είναι το ναυάγιο
Κάνε μια επαφή πγώτα στο Γουκ ΖουκΔηλαδή μου λες ότι η Ζετούλα είναι διαθέσιμη;
ΕΦΥΓΑΑΑΑ...σαν τα Γαφαλ!!!!
Ω Μον Ντιέ!Κάνε μια επαφή πγώτα στο Γουκ Ζουκ
Άνοιξε νήμα με τίτλο "ποιος ψήνεται για παρτούζα με την Μακρυπούλια ?"Ω Μον Ντιέ!
Σε μέρσω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που να βρω άλλους 4 να κάνουμε ομάδα;
Εψαξα παντου..μεχρι και κατω απο το χαλι..αν εχει καποιος κατι ας κοινοποιησειΦωτο δομνας με μαγιω εχουμε;
Αν οχι το νημα ειναι ανευ σημασίας
Δεν νομίζω ....εκτός αν κατέβουμε με ομάδα που θα λέγεται "Ωριμολατρες" η κάτι τέτοιο.Άνοιξε νήμα με τίτλο "ποιος ψήνεται για παρτούζα με την Μακρυπούλια ?"
1004 θα βρεις όχι 4
Πολύ προκλητικό για Ζέτα τύπε ... είναι κιουρίαΔεν νομίζω ....εκτός αν κατέβουμε με ομάδα που θα λέγεται "Ωριμολατρες" η κάτι τέτοιο.
Εννοώντας ότι μας αρέσουν τα ώριμα φρούτα.( για να αποφύγουμε την λογοκρισία)..ποιος μίλησε για γυναίκες;Πολύ προκλητικό για Ζέτα τύπε ... είναι κιουρία
Έπρεπε να μυρίσουμε νύχια γι αυτόΕννοώντας ότι μας αρέσουν τα ώριμα φρούτα.( για να αποφύγουμε την λογοκρισία)..ποιος μίλησε για γυναίκες;
Είσαι σίγουρος; Από τη συγκεκριμένη φωτό σώμα αχλάδι με γαμπες μπουκάλες τη βλέπωΦωτο δομνας με μαγιω εχουμε;
Αν οχι το νημα ειναι ανευ σημασίας
Το έμπειρο μάτι του μυστη κόβει ακόμα και υπό την κάλυψη ρούχων...Η δεξιά είναι μαν όχι κάποια από τις αριστερές !
Toυ προεδρου προστατευομενηΓια την Δόμνα μας,ξέρουμε αν πηδαει κλαδιά με "ζμπρωξιμο" κάποιου η επικρατεί σκοτάδι στις γνώσεις μας για το θέμα;
Δεν βλέπεις πως έχει πεταχτό κώλο και μπούτια. Πλαδαρή-αγυμναστη είναι που εχει τάση να κάνει περιφέρεια.Η δεξιά είναι μαν όχι κάποια από τις αριστερές !
Νομιζω εχει ο @alex71Εψαξα παντου..μεχρι και κατω απο το χαλι..αν εχει καποιος κατι ας κοινοποιησει
Κάποιος της τα πεταξε έξω ίσως τον λενε θυρεοειδή.
..και γαμώ τις ματάγες σου,μωγό μου..
Μια χαρά λοιπόν!!Δεν βλέπεις πως έχει πεταχτό κώλο και μπούτια. Πλαδαρή-αγυμναστη είναι που εχει τάση να κάνει περιφέρεια.
Περιγράφεις αρπακτικάΧειραφετημένες, ανεξάρτητες & δυναμικές γυναίκες, που σαν τις μαϊμούδες πηδάνε από φτασμένο κλαδί σε φτασμένο κλαδί, μη και τυχόν δεν βοηθηθούν και χάσουν την δημόσια κουτάλα. Μια από τα ίδια σιχάματα με περιτύλιγμα ταγέρ
Κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να ΜΗ μας διαψεύσουνΠεριγράφεις αρπακτικά