stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 216
Ενα στα γρηγορα τον εριχνα.......................ψηφο.Τη ψήφο σας μυστες
Φίλη μου Σκορπιός...πολύ καυλιάρα αλλά και ζηλιάρα.εχω κανει σχεσεις με σκορπιους γυναικες η πλειοψηφια κ λεω η πλειοψηφια γιατι μυστηριωδως επεφτα πανω σε αυτο το ζωδιο συνεχεια ηταν σεξομανεις οπως εγω αλλα σχεδον ολες παλιοχαρακτηρες κ ζηλιαρες.Θελω να πιστευω οτι στη Δομνα μας δεν ισχυει.
Θα βρουμε τον μπελα μας ομως, ειναι η επισημη αγαπημενη του @alex71Και γω την ψωλοφιζα.
Μα έχει προτεραιότητα αγαπητέ...Θα βρουμε τον μπελα μας ομως, ειναι η επισημη αγαπημενη του @alex71
Εγω προσφερθηκα να τον βοηθησω και στην Κωλομβιαν (ευφυεστατη η ορθογραφια σας) αλλα απαξιωσε την βοηθεια μου.Μα έχει προτεραιότητα αγαπητέ...
Απλώς αν νιώσει την ανάγκη να καλύψει το κενό του λόγω μετάβασης του εις Κωλομβιαν θα προστρέξουμε εμείς...
Ήταν περιττή πλην όμως αλτρουιστική η προσφορά σας...Εγω προσφερθηκα να τον βοηθησω και στην Κωλομβιαν (ευφυεστατη η ορθογραφια σας) αλλα απαξιωσε την βοηθεια μου.
Το μάτι πουεμφανως με σοβαρα ψυχολογικα προβληματα...μακρια και αλαργα
To 2o το αποκλειω,μιλαω εκ πειραςΤο μάτι που
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το μάτι που παιζει είναι η λόγω κακού ύπνου η λόγω πολλών καφέδων...
Να προσεχεις που την βαζεις γεροντα(την ψηφο)Ενα στα γρηγορα τον εριχνα.......................ψηφο.
Παντοτε απο πισω.....................................απο το παραβαν.To 2o το αποκλειω,μιλαω εκ πειρας
Να προσεχεις που την βαζεις γεροντα(την ψηφο)
Μη βριζεις ρε μανΨωλογρια
Συγνώμη τυπε, παρασύρθηκα με την ξεκωλιαραΜη βριζεις ρε μαν
Αν η γυναικα είναι ωραία και σε εμπνέει δεν πειράζει το ένα μάτι να κοιτάει στην Δύση και το άλλο στην Ανατολή.Είναι psycho αλλά τη γουστάρουμε!!!