You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιο είναι το ονόμα σου;;;'Εχω προφίλ στο facebook το έχω ξαναγράψει μπορείς να μπεις και να με δεις
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 169
- Πόντοι
- 1
Τυχεροί όσοι υπηρετούμε την απόλυτη Αφέντρα
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 169
- Πόντοι
- 1
Αξίζει στραπάρει τέλεια, γλύψιμο σε όλο της το σώμα έχω κάνει κατόπιν δικής της εντολής αλλά ταυτόχρονα είναι και σαδίστρια
Andreasups41
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 230
- Πόντοι
- 20
Έρικα η Αφέντρα που δεν κολώνει σε τίποτα, την προηγούμενη βδομάδα την ξαναεπισκέφτηκα τέλειο session στην βεράντα καθόταν στην μπαμπού καρέκλα και εγω φορώντας το λουρί μου της έγλυφα τα πόδια, φτύσιμο και σφαλιάρες όταν δεν σάλιωνα καλά τις πατούσες της, μετά αλογάκι της ανέβηκε πάνω μου και με πήγε στην άλλη βεράντα στο αγαπημένο μου σκυλόσπιτο μπήκα μέσα και εκείνη ήρθε πίσω μου και με στράπαρε, είχε και συνέχεια στον Σταυρό ballbusting δυνατό και έλεγχο οργασμού δεν με άφηνε να χύσω όταν με έβγαλε από τον σταυρό ξάπλωσα κάτω με κατούρησε και μόνο τότε με άφησε να χύσω ενώ είχε κάτσει ανάποδα εγώ την καθάριζα ανάποδο facesitting και μου τον έφτυνε, τι να πρώτοπεριγραψω μία κατηγορία μόνη της
Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για εξαιρετική γυναίκα που ξέρει τι θέλει, δυναμική προσωπικότητα, τα πόδια της τα λατρεύω είναι πάντα περιποιημένα βαμμένα, ακούραστη στο στράπ, διασκεδάζει αυτό που κάνει σωστή επαγγελματίας χωρίς να κρατήσει ώρα , πάρα πολύ καθαρή και πάντα στην πένα ντυμένη
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
penia panopoulouΠοιο είναι το ονόμα σου;;;
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Η καλύτερη ξεκίνησε στα 19 της και είναι ακόμα κορυφή ,τυχεροί όσοι την υπηρετούμε, πήγα και με ξεκλείδωσε από το chastity belt, με έντυσε με έβαψε και μετά στράπ και fisting δεμένη με σκοινιά στο κρεβάτι απόλυτη υποταγήΈρικα η Αφέντρα που δεν κολώνει σε τίποτα, την προηγούμενη βδομάδα την ξαναεπισκέφτηκα τέλειο session στην βεράντα καθόταν στην μπαμπού καρέκλα και εγω φορώντας το λουρί μου της έγλυφα τα πόδια, φτύσιμο και σφαλιάρες όταν δεν σάλιωνα καλά τις πατούσες της, μετά αλογάκι της ανέβηκε πάνω μου και με πήγε στην άλλη βεράντα στο αγαπημένο μου σκυλόσπιτο μπήκα μέσα και εκείνη ήρθε πίσω μου και με στράπαρε, είχε και συνέχεια στον Σταυρό ballbusting δυνατό και έλεγχο οργασμού δεν με άφηνε να χύσω όταν με έβγαλε από τον σταυρό ξάπλωσα κάτω με κατούρησε και μόνο τότε με άφησε να χύσω ενώ είχε κάτσει ανάποδα εγώ την καθάριζα ανάποδο facesitting και μου τον έφτυνε, τι να πρώτοπεριγραψω μία κατηγορία μόνη της
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Ναι ανεβαίνει Θεσσαλονίκη θα καλοπεράσετε, το γράφει και στο προφίλ τηςΚαι όχι μόνο πιάνει τα καλύτερα σπίτια,φαίρνει πολλά καλούδια ,μοσχομυρίζει είναι πολύ καθαρή ,κάνει το καλύτερο αυταρχικό και την καλύτερη παρέα,είδα χτες στο προφίλ της ότι έρχετε Σαλονίκη τον Νοέμβριο
Ευα Λιαπακη
Ευα Λιαπακη ist bei Facebook. Tritt Facebook bei, um dich mit Ευα Λιαπακη und anderen Nutzern, die du kennst, zu vernetzen. Facebook gibt Menschen die Möglichkeit, Inhalte zu teilen und die Welt...
www.facebook.com
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
Η έρικαεί0ναι top αφέντρα ακούρασ0τη στο pegging,εγκεφαλική και εύστροφηΈρικα ο καλύτερος γαμιάς, μου έχει κάνει και fisting ενώ με είχε δέσει, άριστη και στο λεκτικό ξευτίλισμα
Συμφωνώ είναι top Αφέντρα με φοβερή ενέργεια στο pegging όταν με γαμάει χύνει,δεν παίζεται στα mind games και στα role play,cbt,bontage sounding μου έχει κάνει spanking ουρολαγνεία και ποδολαγνεία συν ότι είναι καθαρή και η ίδια και ο χώρος της,όμορφη και εχέμυθηΈρικα η Αφέντρα που δεν κολώνει σε τίποτα, την προηγούμενη βδομάδα την ξαναεπισκέφτηκα τέλειο session στην βεράντα καθόταν στην μπαμπού καρέκλα και εγω φορώντας το λουρί μου της έγλυφα τα πόδια, φτύσιμο και σφαλιάρες όταν δεν σάλιωνα καλά τις πατούσες της, μετά αλογάκι της ανέβηκε πάνω μου και με πήγε στην άλλη βεράντα στο αγαπημένο μου σκυλόσπιτο μπήκα μέσα και εκείνη ήρθε πίσω μου και με στράπαρε, είχε και συνέχεια στον Σταυρό ballbusting δυνατό και έλεγχο οργασμού δεν με άφηνε να χύσω όταν με έβγαλε από τον σταυρό ξάπλωσα κάτω με κατούρησε και μόνο τότε με άφησε να χύσω ενώ είχε κάτσει ανάποδα εγώ την καθάριζα ανάποδο facesitting και μου τον έφτυνε, τι να πρώτοπεριγραψω μία κατηγορία μόνη της
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Απλά την λατρεύωΗ πιο τιμια επιλογή ,χρόνια στο bdsm ,πολυεργαλειο αν και στα διπλα που είχα κανει παλαιοτερα δεν υπήρχε χημεία με τις άλλες κοπέλες
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Δεν πειράζει κάνει για 10 αφέντρες η Κυρία μουΗ πιο τιμια επιλογή ,χρόνια στο bdsm ,πολυεργαλειο αν και στα διπλα που είχα κανει παλαιοτερα δεν υπήρχε χημεία με τις άλλες κοπέλες
Συμφωνώ ,Η ericca είναι η μόνη αφέντρα που έχει εξετάσεις από δημόσιο νοσοκομείο ,μου τις έχει δείξει,επίσης επειδή είναι η καλύτερη είναι πολύ επιλεκτική αν δεν έχεις το προσωπικό της τηλέφωνο δύσκολο να την πετύχεις αλλά αξίζει ,όσο απουσίαζε το 2021 για μισό χρόνο δεν πήγα σε άλληΗ πιο τιμια επιλογή ,χρόνια στο bdsm ,πολυεργαλειο αν και στα διπλα που είχα κανει παλαιοτερα δεν υπήρχε χημεία με τις άλλες κοπέλες
Τελευταία τροποποίηση:
Όλοι την περιμένουμε στην ΣαλονίκηΣυμφωνώ ,Η ericca είναι η μόνη αφέντρα που έχει εξετάσεις από δημόσιο νοσοκομείο ,μου τις έχει δείξει,επίσης επειδή είναι η καλύτερη είναι πολύ επιλεκτική αν δεν έχεις το προσωπικό της τηλέφωνο δύσκολο να την πετύχεις αλλά αξίζει ,όσο απουσίαζε το 2021 για μισό χρόνο δεν πήγα σε άλλη
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 109
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 32K