alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Οσο για Αλεξ, ΝΑΙ, εγω θελω να δω το υλικο που λες με τους αποκεφαλισμους κλπ. Αν μπορεις, αναρτησέ το.
Οσο για Αλεξ, ΝΑΙ, εγω θελω να δω το υλικο που λες με τους αποκεφαλισμους κλπ. Αν μπορεις, αναρτησέ το.
Εισαι σε μια ωριμη ηλικια πια όμως, θα επρεπε να γνωρίζεις τα βασικα. Δεν εχει "δεν γνωριζω περι αυτων". Τοτε γιατι εκφράζεις αποψη και μαλιστα με ολοκληρα κατεβατά?τη μεταφραση ποιος την εκανε μαν???? σε κανα ορθοδοξοεθνικιστικοταλιμπανεζικο σαιτ και τα πηρες κοπι πειστ????
η μηπως δικια σου μεταφραση??? ξες αραβικα???
επειδη δεν θελω να το παιζω ξερολας....δεν γνωριζω περι αυτων....δεν ασχολουμαι με παραμυθια θρησκειων (αθρησκος γαρ).....αν ισχυουν αυτα ειναι απεχθη....θα πρεπει να το ψαξω...
παρολα αυτα εχεις συναναστραφει με αραβες μουσουλμανους??? αν ναι τι εχεις αποκομοισει προσωπικα????
μάγος είσαι;τη μεταφραση ποιος την εκανε μαν???? σε κανα ορθοδοξοεθνικιστικοταλιμπανεζικο σαιτ και τα πηρες κοπι πειστ????
μαν με προσβαλεις....Αμφισβητω αυτο που λες.
Δε νομιζω να υπαρχει τετοιο οπτικο υλικο.
Δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αμερικανοι. Με ενδιαφερει ότι οι ισλαμοφασιστες είναι κίνδυνος για εμενα, ως Ελλαδα. Τι δεν καταλαβαίνεις και αραδιάζεις ασχετα?μαν με προσβαλεις....
το ειχα δει και σε βιντεο αλλα και σε φωτο
αμεσα να του αναρτησω δεν γινεται γιατι θελει ψαξιμο
και στις 3 η ωρα το πρωι δεν προκειται να μπω σε τετοια διαδικασια να ψαχνω τετοιου ειδους φωτο (φρικαλεες)
παντως ειχε γινει στο αφγανισταν
παντως μου κανει εντυπωση που αμφισβητεις οτι μπορει να χει γινει κατι τετοιο???? στο αμπου γκρααμπ τετοια και χειροτερα γιναν??? τους εχεις οτι ηταν με το σταυρο στο χερι ολοι εκει περα???
Προσωπικα εχω εμπειρια με μια φιλη που τα εφτιαξε με αραβα μουσουλμανο (αιγυπτιο).
Τραγωδια.
Την εβαζε να κυκλοφορει με μαντηλα.
Δεν την αφηνε να φαει παρα μονο οσα επετρεπε αυτος.
μιλησα για κορανι??? σιγα ρε μην εχω κατσει να διαβασω το κορανι??? πας καλα?? ρε???Εισαι σε μια ωριμη ηλικια πια όμως, θα επρεπε να γνωρίζεις τα βασικα. Δεν εχει "δεν γνωριζω περι αυτων". Τοτε γιατι εκφράζεις αποψη και μαλιστα με ολοκληρα κατεβατά?
Κοράνι, 8:12 «Θυμηθείτε οτι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Είμαι μαζί-σας: δώστε αντοχή στους Πιστούς: Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των Απίστων: τσακίστε τους λαιμούς-τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους.”»
Κοράνι 33:26 «Κ’ εκείνους από τους Ανθρώπους του Βιβλίου [δηλ. τους Εβραίους και τους Χριστιανούς] που τους βοήθησαν — ο Αλλάχ τους έριξε από τα φρούριά τους κ’ έσπειρε τον τρόμο στις καρδιές-τους. (Έτσι ώστε) κάποιους σκοτώσατε, κι άλλους πήρατε αιχμαλώτους.»
Κοράνι, 2:190–193 «Και δώστε μάχη για τον Αλλάχ μ’ εκείνους που μάχονται εναντίον-σας, και μην ξεπεράσετε τα όρια, ασφαλώς ο Αλλάχ δεν αγαπάει εκείνους που ξεπερνούν τα όρια. Και σκοτώστε-τους όπου τους βρείτε, και διώξτε-τους από κει που σας έδιωξαν, [γιατί] ο διωγμός είναι χειρότερος από το φόνο. [...] Και δώστε μάχη εναντίον-τους μέχρις ότου να μην υπαρχει πια διωγμός, και η θρησκεία να είναι μόνο για τον Αλλάχ.»
Κοράνι 9:29 «Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην Ημέρα της Κρίσεως, ούτε θεωρούν απαγορευμένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος-Του, ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας, (ακόμη κι αν είναι) απ’ τους Ανθρώπους του Βιβλίου, [Χριστιανοί και Εβραίοι] μέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κ’ αισθάνονται καθυποταγμένοι.»
Ισχάκ:327 «Ο Αλλάχ είπε, “Ένας προφήτης πρέπει να σφάξει πριν να συλλέξει αιχμαλώτους. Ο κατασφαγμένος εχθρός διώχνεται από τη γη. Μωάμεθ, έχεις ζηλέψει τις επιθυμίες αυτού του κόσμου, τα καλά και τα λύτρα που οι αιχμάλωτοι θα φέρουν. Αλλά ο Αλλάχ επιθυμεί να σκοτωθούν για να κάνει φανερή τη θρησκεία.”»
Την εκανε να ντρεπεται για το φύλο και την ερωτικοτητα της.
ωραιοςμάγος είσαι;
Φέτος πήγα Παρίσι. Στο σταθμό Chatelet περιμένοντας το μετρό, πέτυχα οικογένεια interracial φάση. Άραβας με μούσι τζιχαντιστή και τουρμπάνι έσερνε σα σκυλάκι μια κατάλευκη γαλανομάτα Γαλλιδούλα 23-25 ετών που είχε ντυθεί σα ντολμάς με παραδοσιακή μουσουλμανική φορεσιά, μαζί με 2 κουτσούβελα. Η γκόμενα προφανώς αλλαξοπίστησε και υπέστη φοβερή πλύση εγκεφάλου αφού προχωρούσε με τα μάτια στο πάτωμα και συμπεριφερόταν αφύσικα, σα στοιχειό. Κατάντια. Τους έρμους τους γονείς της σκέφτομαι...Προσωπικα εχω εμπειρια με μια φιλη που τα εφτιαξε με αραβα μουσουλμανο (αιγυπτιο).
Τραγωδια.
Δεν την αφηνε να εκφρασει χριστιανικη πιστη.
Κοινώς, προσπαθησε να την μεταβαλει σε "πραγμα".
Ευτυχως ξυπνησε και τον εστειλε στο διαολο.
Σαχλαμαρίζεις. Θελεις να μιλαμε σοβαρα ή όχι?μιλησα για κορανι??? σιγα ρε μην εχω κατσει να διαβασω το κορανι??? πας καλα?? ρε???
εγω μιλαω για κοινωνικο-πολιτικες-οικονομικες συνθηκες (και ιστορια) και πως επηρεαζεται η ψυχολογια του ατομου και κατ επεκταση μεριδα ατομων
γιατι ρε ξερολα εσυ εχει διαβασει ο ιδιος το κορανι???? ή τα ακουσες απο καποιον αλλο??? πως εσυ εκφερεις και κανεις αναγωγη με βαση κατι που ακουσες απο τριτον???
Εγω δεν τους λυπάμαι.Φέτος πήγα Παρίσι. Στο σταθμό Chatelet περιμένοντας το μετρό, πέτυχα οικογένεια interracial φάση. Άραβας με μούσι τζιχαντιστή και τουρμπάνι έσερνε σα σκυλάκι μια κατάλευκη γαλανομάτα Γαλλιδούλα 23-25 ετών που είχε ντυθεί σα ντολμάς με παραδοσιακή μουσουλμανική φορεσιά, μαζί με 2 κουτσούβελα. Η γκόμενα προφανώς αλλαξοπίστησε και υπέστη φοβερή πλύση εγκεφάλου αφού προχωρούσε με τα μάτια στο πάτωμα και συμπεριφερόταν αφύσικα, σα στοιχειό. Κατάντια. Τους έρμους τους γονείς της σκέφτομαι...
μαν με προσβαλεις....
το ειχα δει και σε βιντεο αλλα και σε φωτο
αμεσα να του αναρτησω δεν γινεται γιατι θελει ψαξιμο
και στις 3 η ωρα το πρωι δεν προκειται να μπω σε τετοια διαδικασια να ψαχνω τετοιου ειδους φωτο (φρικαλεες)
παντως ειχε γινει στο αφγανισταν
παντως μου κανει εντυπωση που αμφισβητεις οτι μπορει να χει γινει κατι τετοιο???? στο αμπου γκρααμπ τετοια και χειροτερα γιναν??? τους εχεις οτι ηταν με το σταυρο στο χερι ολοι εκει περα???
Εγω δεν τους λυπάμαι.
Καλα να παθουν.
Ποιος ξερει τι σαχλαμαρα επετρεψαν να μπει στο κεφαλι της κορης τους, ώστε να δεχθεί να ενωσει τη ζωη της με ένα ζωο.
διαβασες το γαμωσεντονι μουΠροσωπικα εχω εμπειρια με μια φιλη που τα εφτιαξε με αραβα μουσουλμανο (αιγυπτιο).
Τραγωδια.
Δεν την αφηνε να εκφρασει χριστιανικη πιστη.
Κοινώς, προσπαθησε να την μεταβαλει σε "πραγμα".
Ευτυχως ξυπνησε και τον εστειλε στο διαολο.
εχεις συναναστραφει με αραβες μουσουλμανους??? αν ναι τι εχεις αποκομοισει προσωπικα????
ρε μαν, αφου ειχαν τατουαζ με σβαστικες, πως να το κανουμε....δεν ηταν ναζι????
Εντυπώσεις?