alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Την εχεις παρει την Ελενη Σπύρο?Δεν γαμαει...
Εχει κατασκηνωσει στο θρεντ της Ελενιτσας-psycho και καργα με τις φωτογραφιες της !!!
Την εχεις παρει την Ελενη Σπύρο?Δεν γαμαει...
Εχει κατασκηνωσει στο θρεντ της Ελενιτσας-psycho και καργα με τις φωτογραφιες της !!!
Πού εισαι εσυ ρε?Έλλειψη διακοπών λέγεται
Την εχεις παρει την Ελενη Σπύρο?
Αλλοι σπευδουν να συγκρινουν τον ισλαμοφασιστοβαρβαρισμό του 2014, με τον...μεσαιωνικο χριστιανισμο. Λες και αποτελεί κάποιου είδους δικαιολογια.Εσένα τύπε σου αρέσει να συγκρίνεσαι με τον καλύτερο ή με τον χειρότερο;
Οντως τωρα τελευταια εχω μειωμενη αντοχή στην ανοησια. Θα το δουλεψω.
Οσο για τις διακοπες, μαλλον το αντιθετο συμβαινει. Παραέκανα διακοπές και βαριέμαι.
Μάλλον με τον καθολικισμό γιατί από το 1054 και μετά αδίκως μας παίρνει η μπάλα.Αλλοι σπευδουν να συγκρινουν τον ισλαμοφασιστοβαρβαρισμό του 2014, με τον...μεσαιωνικο χριστιανισμο. Λες και αποτελεί κάποιου είδους δικαιολογια.
Κάτι σε βασανίζει, δεν είσαι καλά. Πριν έγραψες ποστ που μας ενημέρωσες οτι δε θα διαβάσεις το θρεντ, λες και μας νοιάζει
Οντως τωρα τελευταια εχω μειωμενη αντοχή στην ανοησια. Θα το δουλεψω.
Οσο για τις διακοπες, μαλλον το αντιθετο συμβαινει. Παραέκανα διακοπές και βαριέμαι.
Μάλλον με τον καθολικισμό γιατί από το 1054 και μετά αδίκως μας παίρνει η μπάλα.
Κάτι σε βασανίζει, δεν είσαι καλά.
Κάτι άλλο συμβαίνει.
Που γραφει το κοράνι να σκοτώνεις όσους πιστεύουν κάτι άλλο? Η σκότωσε τους και θα πας στον παράδεισο?αυτά που κάνει ο χριστιανός τα κάνει λόγο φανατισμού. αν κάποιος με το αγαπάτε αλλήλους γουστάρει να κάψει τους αλλόθρησκους τότε είναι πρόβλημα ατομικό.
αυτά που κάνει ο μουσουλμάνος τα διαβάζει στο κοράνι, γιατί άμα κυνηγήσει τους αλλόθρησκους θα πάει στον παράδεισο.
πριν 1.5 χρόνο μαχαιρώσανε ένα βάζελο στο ηράκλειο κάτι οφητζίδες, δεν λέει πουθενά το καταστατικό της ομάδας σφάξτε τους αντιπάλους.
θα παίζουμε βρείτε τις διαφορές τώρα;
Το Ισλάμ είναι καθεστώς
Ο Χριστιανισμός έχει περάσει στα αζήτητα της ιστορίας...(όταν ήταν εξουσία είχε ίδια συμπεριφορά με το Ισλάμ).-
Το πιο εντυπωσιακο είναι ενας που ερχεται προσωπο με προσωπο με τον αποκεφαλιζομενο, και τον κοριοιδευει ενώ ψυχορραγεί.
κόβουν άλλες αποδείξεις αυτοί.Σωστά, άλλο Θεό έχουν αυτοί
Τρολαρεις τωρα? Εισαι σοβαρος? Τουλάχιστον ένα λεπτο σου κοβουν το κεφαλι με το μαχαιρι στον αποκεφαλισμο.Πως ψυχορραγει ο αποκεφαλισμενος; Μια και εξω δεν ειναι;
]]Που γραφει το κοράνι να σκοτώνεις όσους πιστεύουν κάτι άλλο? Η σκότωσε τους και θα πας στον παράδεισο?
Γνωρίζω (πολλοί το ξέρουν) ότι πέφτει τρελή πλύση εγκεφαλου σε αυτούς τους ανθρώπους. Όταν μεγαλώνεις σε ένα μέρος που σου μαθαίνουν την 1 πλευρά χωρίς να γνωρίζεις και τις άλλες είσαι καταδικασμένος, να μισείς και να κανεις κακό. Και δεν φταίς εσύ, αλλα εκείνοι που σε μάθανε να ζεις έτσι, εσύ δεν γνωρίζεις κακό προκαλείς.
Το βιντεο αυτό είναι αμφιβολης αυθεντικότητας. Το ειδα και μου φαινεται τρελή μούφα.Εγω παντως αν ημουν στην θεση του Αμερικανου που βιντεοσκοπησανε να τον αποκεφαλιζουν... θα εφευγα τρεχοντας !!!
Καλυτερα να παω απο σφαιρα παρα αυτο που κανουν τα μουνοπανα !!!
Το βιντεο αυτό είναι αμφιβολης αυθεντικότητας. Το ειδα και μου φαινεται τρελή μούφα.