Νέα

Doging - public invasion, σεξ σε δημόσιους χώρους...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα markoutsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 475
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
δεν εκανες τιποτα κακο,νομιζω πως ενα τετοιο θεμα ελειπε απο το site και ταιριαζει απολυτα να υπαρχει

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
μαλακια σου φιλε μου,αλλο γουστο το ανευ ;)

Ναι αλλά άκρως επικύνδινο...Αφού η ίδια μου είπε ..

"Είσαι έξυπνο παιδί"  ;) Κάτι ξέρει...

Άλλωστε...πιστεύω ότι αν ήταν 100% εύρωστη-υγειής δεν θα το διακινδύνευε...τόσα και τόσα ακούγονται!

Υ.Γ Ξέρω τι έχασα...αλλά δεν παίζω έτσι με την υγεία μου.. :-

Mpourdeliarisss

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
76
Πόντοι
0
Εγω εκείνο που ψάχνω ειναι να βρω και να συμμετασχω σε τέτοιου είδους σεξ.

Δεν ανοιξα το θέμα ούτε για να με κρίνει κάποιος. Ούτε να μου πει για αρρώστειες κτλ.

Θέλω να σεβαστούν όλοι αυτό που ψάχνω και να βρώ άτομα να ενδιαφέρονται για το ίδιο ώστε να ανταλλάξουμε πληροφορίες για ζευγάρια ή ομάδες που κάνουν ακριβώς το ίδιο με αυτό το ζευγάρι που είναι στην Γερμανία δυστυχώς .....
1)
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.yuvutu.com/modules.php?name=Video&op=view&video_id=271677[/code[/URL]]

δειτέ τα παρακάτω βίντεο για παράδειγμα gangbang sex (ετσι περίπου ειναι και στην πραγματικότητα....)
1)[code][URL unfurl="true"]http://www.yuvutu.com/modules.php?name=Video&op=view&video_id=271883[/code[/URL]]
2)[code][URL unfurl="true"]http://www.yuvutu.com/modules.php?name=Video&op=view&video_id=271885[/code[/URL]]

Και η ερώτηση ειναι μία! Υπάρχουν τέτοια εδω στην Ελλάδα. Υπάρχουν στο διαδίκτιο προσωπικές σελίδες που να προσεγγίζουν κόσμο για να συμμετέχει? Η Eva6969 είναι απίθανη, φανταστική, γυναίκάρα πρόστυχη και έμπειρη στο είδος. Είναι όμως η μόνη?

ΌΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣ ΤΙΣ ΠΕΙ ΕΔΩ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥς ΑΡΕΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΣ ΦΑΣΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΣ ΒΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩ

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Και η ερώτηση ειναι μία! Υπάρχουν τέτοια εδω στην Ελλάδα. Υπάρχουν στο διαδίκτιο προσωπικές σελίδες που να προσεγγίζουν κόσμο για να συμμετέχει? Η Eva6969 είναι απίθανη, φανταστική, γυναίκάρα πρόστυχη και έμπειρη στο είδος. Είναι όμως η μόνη?

ΌΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣ ΤΙΣ ΠΕΙ ΕΔΩ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥς ΑΡΕΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΣ ΦΑΣΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΣ ΒΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩ

σε βεβαιωνω οτι η κοπελα αυτη δεν ειναι η μονη :dancing:

Mpourdeliarisss

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
76
Πόντοι
0

Καλημέρα,

Πρώτη μέρα του 2009.

vickycfu: Εχεις κάτι πιο συγκεκριμένο να μου πεις?

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
εννοει οτι γουσταρει και αυτη μαλλον

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
στη θεσσαλονικη υπαρχει τετοιο μερος  εχουν γινει και αναλογα  σχοινικα .. παλια ηταν στον περιφεριακο  πριν γινει ο κομβος  για το σειχ σου  αργοτερα  στο παρκιν στο θεατρο . υπαρχει και στο μεγαρο   αριστερα επανο στο πλακοστροτο τησ θαλασσας . παντοσ υπαρχουν  και αλλα στεκια  αλλα  παιζει ρολο το  φερσιμο τον αντρων που πλισιαζουν τα ζευγαρια  :jerking: διοτι η γυναικες  φοβουνται μια που δεν ξερουν τη ρολο παιζει  ο αλλος  αυτα τα λιγα  καλη χρονια  :idiot:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
δεν εχω κανει ακομα τετοια φαση αγαπη,αλλα θα γουσταρα, γιατι οχι???

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
στειλε καμια ειδοποιηση αν παιξει τιποτα  ;) ;) ;)

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
γουσταρω παρα πολυ αλλα δυσκολο και επικινδυνο. Αρκουμε στα βιντεο που ανεβαζω στο δυαδικτιο μετα τα γαμισια

xaris500

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εμαθες και το doging και το public invasion και τορα σου ξυνιζουνε τα τραβεστι αρε πιος ξερει τι πλακα σου κανανε και την θυμασε ακομα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom