Νέα

Δωδεκάθεο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αρχηγε απλως ακολουθω το μοτο σου!!!Thanks

"Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά να σκέφτεσαι αυτό που δεν έκανες..... ..."

Παρότι παντρεμένος το ακολουθώ πιστά και εγώ!!! ;)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Μερικοι ειναι πολυ συμφεροντολογοι. Κατω ο Χριστιανισμος που κατεστρεψε τους ναους αλλα εμεις εχουμε το δικαιωμα να καψουμε εκκλησιες. Παντως μη συγχεετε τις πραξεις των Χριστιανων με τη διδασκαλια του Χριστου. Και μην ξεχνατε οτι πριν οι Χριστιανοι περασουν στην αντεπιθεση ,τους πρωτους 3 αιωνες μετρησαν μερικα εκατομμυρια μαρτυρων. Αλλα αυτα τα παραβλεπουν. Αλλα τί να περιμενεις απο ανθρωπους που πιστευουν οτι οταν βρεχει ειναι επειδη καβγαδιζει ο Διας με τον Ποσειδωνα :jerking:
Τελος παντων ...Οστις βουλεται οπισω μου ελθειν, ειπε ο Χριστος (σε απαντηση σε οσους λενε οτι η Χριστιανικη διδασκαλια διδασκει τον φανατισμο)
Ας διαβασουν ξανα ιστορια οσοι λενε οτι πρωτα ειμαστε Ελληνες και μετα Χριστιανοι. Οπωσδηποτε ο Ελληνισμος προυπηρχε του Χριστιανισμου αλλα η αναγκη για την απελευθερωση απο τους Τουρκους προεκυψε μαλλον απο τη θρησκευτικη διαφορετικοτητα παρα απο την Ελληνικη Εθνικη Συνειδηση η οποια ηταν ανυπαρκτη με τη σημερινη εννοια του ορου. Γιάυτο και οταν σχεδιαζοταν η Επανασταση ,το πώς θα ονομαστει το απελευθερωθεν κρατος ηταν πεδιο εντονου διαξιφισμου. Υπηρχαν 3 επιλογες , το Γραικια(το υποστηριζε ο Κοραης), το Ρωμανια(που ειναι και το ιστορικα ορθοτερο γιατι το κρατος που κατεληθη το 1453 ΔΕΝ ηταν η Ελλαδα, αλλα η Ρωμανια) και το Ελλαδα(που τελικα επεκρατησε,αν και δεν ειναι πληρως σωστο καθως κανει ενα τεραστιο αλμα στο χρονο).
Υ.Γ. Επιτελους παρτε χαμπαρι (αν  θελετε να λεγεστε αντικειμενικοι) οτι παπαδες και εκκλησια δεν ειναι μονο πουσταριο και κλεψια. Υπαρχουν και ιερεις οι οποιοι τιμουν το ρασο και ειναι φλογεροι πατριωτες(ο πατροΚοσμας ο Αιτωλος γυρναγε ολοι την Ελλαδα επι Τουρκοκρατιας και κηρυττε για την απελευθερωση του Εθνους). Δεν τους βλεπετε , ή μαλλον δε θελετε να τους δειτε. Σας συμφερει να βλεπετε μονο τους διεφθαρμενους. (και δηλαδη επειδη ενας παπας ειναι πουστης σημαινει οτι ο Χριστιανισμος ειναι θρησκεια που κηρυσσει την ομοφυλοφιλια). Δεν μπορειτε επιτελους να τα διακρινετε στο μυαλο σας?
Και παρτε χαμπαρι αλλο ενα πραγμα . Αλλο Χριστιανισμος και αλλο Χριστος. Δεν θα κρινουν μια θρησκεια οι πραξεις μερικων σκοταδιστων ακολουθων της.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Τωρα πώς μπορω και συνδυαζω Χριστιανικη πιστη, βολτες σε μπουρδελα και λατρεια για τις goth γκομενες οπως η Scar (σατανιστρια ) ουτε εγω μπορω να απντησω :grin: :grin:... :idiot:

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16
η χριστιανικη θρησκεια και το κολοβυζαντιο μας εφτασαν εδω που ειμαστε..
και να μην μιλουν οι χριστιανοι για προσυλιτισμο, γιατι απο τοτε που γεννιεσαι στην Ελλαδα, σου πριζουν τα παπαρια με τις χριστιανικες παπαριες τους απο το νηπιαγωγιο..

ουστ απο δω ρε

παρτε τον εβραιο θεο σας και πατε στο ισραηλ, την χωρα που εζησε, που ουτε καν εκει τον πιστευουν..

φαντασου.

καταστρεψατε ολο τον Ελληνικο πολιτισμο, ολο το Ελληνικο πνευμα και μιλατε κιολας?

για την μοιρολατρεια που σας διακατεχει, φαγαμε τον τουρκο 500 χρονια στην μαπα μας.

και μην με φανταστητε καναν εθνικιστη. αριστερος και αθρησκος ειμαι..

το μονο καλο που εχει ο θεος σας, ειναι η καλωσυνη. τουλαχιστον δεν ειναι σαν τον μωαμεθανο, που μιλαει για λαφυρα αλλοθρησκων και παραδεισους σ αυτους που σκοτωνουν οπαδους αλλων θρησκειων..

παλι καλα
φιλε sds θα σε παραπεμψω μιας και αριστερος...στους ΣΩΚΡΑΤΙΚΟΥΣ....ισως εκει αν ψαξεις λιγο θα βρεις για να διαβασεις για τους ΠΡΩΤΟ"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ"
ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα για καπιοι ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Και αφου ρε φιλε sds παραδεχεσαι οτι ο "Θεος μας" ειναι καλος και διδασκει την αγαπη γιατι καταδικαζεις το Χριστιανισμο?Τί πιο φυσικο για μια θρησκεια να την εκφραζει καλυτερα ο ιδιος ο ιδρυτης της παρα οι διεφθαρμενοι πιστοι της (μια μεριδα). Προσωπικα εγω δεν ανεχομαι τη θρησκεια μου να την εκφραζουν οι σκοταδιστες. Ας λενε οτι θελουν.  Εγω εχω τις δικες μου αποψεις. Γιάυτο και αν και δε ζω συμφωνα με το  correct για τους σκοταδιστες( μελος σαιτ για οικους ανοχης) παντα μεσα μου υπαρχει η πιστη.

roland79

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπικα θεωρω την συγκεκριμμενη συζητηση εκτος τοπου και χρονου στο παρον site αλλα τεσπα..Οι αποψεις οπως λεει και ο σοφος λαος ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες,ολοι εχουν απο μια.

Ο δωδεκαθεισμος οπως και καθε αλλη μορφη οργανωμενης θρησκειας σκοπο ειχε-εχει να χειραγωγησει,να γεμισει δεισιδαιμονιες τα μυαλα των πιστων και τελικα να ευνουχισει οποια ορθολογικη ιδεα αντιτιθεται στα δογματα της..ας μην ξεχναμε την τυχη πολλων αρχαιων προοδευτικων φιλοσοφων που αντιταχθηκαν στο"κατεστημενο"..Επισης το λογικο και κακο επακολουθο καθε οργανωμενης θρησκειας-αιρεσης-σεκτας ειναι το ιερατειο,και παρομοιο υπηρχε και πριν και κατα τη διαρκεια και μετα τω 12θεο.Και ειναι κυριως υπευθυνο για τα εκαστοτε εγκληματα πνευματικα και απτα.Εδω παλι θα παραθεσω τις τελετες στο Λυκειο ορος τησ Αρκαδιας μεχρι και τα ιστορικα χρονια(η ανθρωποθυσιες δεν ηταν αποκλειστικο προνομιο των..βαρβαρων!).Επισης θα συμφωνησω οτι ο χριστιανισμος εκτοπισε με βιαιο τροπο την εθνικη θρησκεια των Ελληνων αλλα και αυτοι με τη σειρα τους μηπωσ δεν εκτοπισαν-αφομοιωσαν(αφομοιωση-καταστολη,σας θυμιζει τιποτα?) τις τοπικες λατρειες,π.χ.της Μεγαλης Μητερας,επισης παγανιστικες?Το αιγυπτιακο ιερατειο με την επιρροη του στους φαραω,εκανε λιγοτερο κακο?Οι δικες μας αμφικτυονιες?Τα ιδια παντου!Ειτε προκειται για ενα θεο,ειτε για 12,ειτε για 100 παντα το παπαδολοι θα απομυζα τον λαο πνευματικα και υλικα.Οχι τιποτα αλλο απο κατι τετοιες "αναβιωσεις παιρνουν  θαρρος και κατι εξυπνακηδες-ψευτοφασιστομουτρα και βγαινουν στις τηλεορασεις να πουλησουν τις"αληθειες"τους.Το κακο ειναι οτι μοσχοπουλανε κιολας.Τεσπα,στο καθεστως ανεξιθρησκειας που οριζει το Συνταγμα ας πιστευει ο καθενας ο,τι του κατεβει αλλα οχι και να απενοχοποιουμε ο,τι μας συμφερει.Ο συγχρονος πολιτισμος θελει ανοιχτα μυαλα και οχι ποδηγεσια απο θρησκοληπτους καθε ειδους.Και ο πιο "αδυναμος" ανθρωπος μπορει να αποφυγει τις ετοιμες λυσεις σωτηριας.Τα εγκληματα των θρησκειων τα βλεπουμε και τα διαβαζουμε καθε μερα.Μια ειναι η λυση πιστευω...να γαμαμε και να περναμε καλα γενικως γιατι κατι μου λεει οτι η επομενη ζωη δεν θα χει ουτε 70 παρθενες,ουτε προβατακια και αγγελακια,ουτε και χαροντες με βαρκουλες!Συγγνωμη για την εκταση.

mounara

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
0
παιδια ελεος.μιλαμε για δεδεκαθεο???2006?αν ειναι δυνατον!οι δωδεκαθειστες αποτελουν αιρεση.η Εκκλησια ειναι απο την αρχη της ιστοριας της πολεμια ων αιρεσεων.και μιλαω οχι για την εκκλησια των πρωτοχριστιανων αλλα για την εκκλησια σα θεσμο.καλως η κακως οι παραθρησκευτικες οργανωσεις πληθαινουν οπως ομως και οι πιστοι Χριστιανοι Ορθοδωξοι που μαχονται για την αληθεια της πιστης τους.

mounara

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
0
και εσυ που μιλας για εβραιο θεο ανοιξε κανα βιβλιο γιατι δε στα ειπαν σωστα

mounara

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
0
σε λιγο θα μας πεις οτι και οι γιαχωβαδες ειναι τρεντυ..μην ακουω μπουρδες.ελεος!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ο Θεος ειναι Θεος ολων των ανθρωπων . Δεν υπαρχει ουτε Εβραιος,ουτε Ελληνας ,ουτε Φρακολεβαντινος και Μολδοβλαχος. Υπαρχουν μονο καλες ψυχες ,καλες συνειδησεις και καλα ενστικτα (οπως και τα αντιστοιχα κακα). Αυτο μενει.Το πνευμα και η συνειδηση. Το αιμα και το DNA που διαφοροποιει τους ανθρωπους σε φυλες υπαρχει μονο σε αυτη τη ζωη(και εννοειται οτι οι θρησκειες αναφερονται σε αλλη ζωη).
Και για να επανερθει το σαιτ στον αρχικο του προορισμο για πες μου mounara εισαι οντως αυτο που επικαλεισαι? :grin: :grin: :grin:

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Αποσυνδεθηκε η mounara.... Θα μεινουμε με την απορια.... :grin:
Παντως θα την σκεφτομαι :jerking:

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
Sds μπορεί να πιστεύεις ότι θέλεις αλλά κράτα το για τον ευατό σου. Η θρησκεία μας φίλε μου είναι από τις μόνες που δεν προσυλιτίζουν, ούτε κατηγορούν άλλες θρησκείες.

η χριστιανικη θρησκεια και το κολοβυζαντιο μας εφτασαν εδω που ειμαστε..
και να μην μιλουν οι χριστιανοι για προσυλιτισμο, γιατι απο τοτε που γεννιεσαι στην Ελλαδα, σου πριζουν τα παπαρια με τις χριστιανικες παπαριες τους απο το νηπιαγωγιο..

ουστ απο δω ρε

παρτε τον εβραιο θεο σας και πατε στο ισραηλ, την χωρα που εζησε, που ουτε καν εκει τον πιστευουν..

φαντασου.

καταστρεψατε ολο τον Ελληνικο πολιτισμο, ολο το Ελληνικο πνευμα και μιλατε κιολας?

για την μοιρολατρεια που σας διακατεχει, φαγαμε τον τουρκο 500 χρονια στην μαπα μας.

και μην με φανταστητε καναν εθνικιστη. αριστερος και αθρησκος ειμαι..

το μονο καλο που εχει ο θεος σας, ειναι η καλωσυνη. τουλαχιστον δεν ειναι σαν τον μωαμεθανο, που μιλαει για λαφυρα αλλοθρησκων και παραδεισους σ αυτους που σκοτωνουν οπαδους αλλων θρησκειων..

παλι καλα

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ρε τι διαβάζω εδώ μέσα και μου είχε ξεφύγει 4 σελίδες post!
(Οι παλιοί με ξέρουν, οι νέοι θα με μάθουν (αν ρωτήσουν)).

Τι λέτε εδώ ρε?
Ποιός θεός, και χριστός, και μωάμεθ, και βούδας, και δίας και πράσινα άλογα?
Τι είναι αυτά ρε?
Δεν έχετε καταλάβει τι παίζεται 3.500 χρόνια τώρα? (Να μη πω 12.000, γιατί δεν έχουμε στοιχεία για τόσο πριν)?

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ όλων των εποχών είναι αυτά ρε!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Λαμπρά. Μόλις τελείωσα τις εξετάσεις... και καιρός να θυμηθούμε τα παλιά.
Ελπίζω και εύχομαι να πήγες καλά.
Δε μου λες?
Με copy-paste απο το oldforum λες να τη βγάλουμε τώρα, για να μαθαίνουν οι νέοι?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Sds μπορεί να πιστεύεις ότι θέλεις αλλά κράτα το για τον ευατό σου. Η θρησκεία μας φίλε μου είναι από τις μόνες που δεν προσυλιτίζουν, ούτε κατηγορούν άλλες θρησκείες.
Astrofysike,
Απο που το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα?
Η βάφτιση βρεφών δεν εμπίπτει στον προσυλιτισμό?
Πες μου μια θρησκεία που "κατηγορεί" άλλες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom