Νέα

Διπλωματικό διαβατήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πρόσεχε τι λες και που τα λες, Δημητράκι, γιατί είσαι νυχτομένος και το παίζεις και ξύπνιος, τρομάρα σου.
όταν πας να ανανεώσεις διαβατήριο, δεν σου ζητάνε το παλαίο, άρα δεν έχει αναδρομική ισχύη ο νόμος

Αν σε δώσω ότι έχεις δύο διαβατήρια θα έχεις μεγάλο πρόβλημα, ΑΝ ΛΕΜΕ ΑΝ ζεις στο Στάλινγκρατ, με δύο διαβατήρια στην Ρουσία δλδ σε κατάσταση ημιπαρανομίας κινδυνεύεις σοβαρά για κατηγορία κατασκοπίας σε δύσκολες εποχές ( κοίτα τι έκανε ο θείος Στάλιν στους Πόντιους, όχι μια φορά μόνο).

Τώρα κάτι μαγκίες που μας παραμυθιάζεις ότι πιστεύουν οι γκόμενες ότι εισαι μυστικός πρακτορ κλπ μην τα πεις παρα έξω θα σε μαζευουμε από κανενα ποταμάκι. Μην γίνεσει γραφικός λοιπόν και φαντασιόπληκτος :2funny: :2funny: :2funny:

Για την Γερμανία δεν ξέρω, αν ρωτάς εμένα
οι Ρωσσοι τελωνιακοι κοιτανε στο διαβατηριο σου αν εχεις βιζα της χωρας που πας.αρκετες φορες δεν ειχα βιζα στο Ρωσσικο και τους εδχνα και το Ελληνικο το παιρναν το συγκρινανα με το Ρωσσικο και μου τα διναν και τα 2 πισω.δεν υπαρχει επησιμη απαγορευση στο να εχει ο Ρωσσος υπηκοος 2 διαβατηρια.και δεν θα γινει ποτε γιατι παρα πολλοι πλουσιοι Ρωσσοι και σχεδον ολοι οι Ρωσσοι βουλευτες εχουν 2 διαβατηρια.---καλα εσυ τωρα τι δεν πιστευεις οτι εχω 2 διαβατηρια?αφου στην Ελλαδα γεννηθηκα και εζησα μεχρι 18 ετων δεν θα εχω Ελληνικο διαβατηριο?στη Ρωσσια ειμαι 16,5 χρονια.το Ρωσσικο το πηρα το 1996.τοτε δεν υπηρχε κανενας νομος που να το απαγορευε.το ονειρο μου ηταν να παρω Ισραηλινο.η Γιδα μου ειναι μιση Εβραια γι αυτο και την παντρευτηκα.το θεμα εδω ειναι καθαρα οικονομικο.συμφωνα με το νομο πρεπει να παμε εκει για 8 μηνες!δηλαδη οπως οι Ρωσσοποντιοι αν καποιος ποντιος ειναι παντρεμενος με Ρωσσιδα παιρνουν και οι 2 Ελληνικα διαβατηρια αν ερθουν στην Ελλαδα ετσι και εγω μπορω.---για την Γερμανια εχει ενδιαφερον το θεμα.αλλα αν δεν ξερεις δεν πειραζει σε ρωτισα γιατι ειδα οτι εχεις γνωσεις απανω σε αυτα τα θεματα

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια υπαρχει μαι ταινια με το τζειμς μποντ,<<με αγαπη απο τη ρωσσια>> λεγετε,μαλλον ο δημητρακης την εχει δει πολλες φορες,και στο τελος νομιζε οτι επαιζε και αυτος.ρε δημητρακη μηπως σου εχουν δωσει και βουλευτικη ασυλια στην ρωσια?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε παιδια υπαρχει μαι ταινια με το τζειμς μποντ,<<με αγαπη απο τη ρωσσια>> λεγετε,μαλλον ο δημητρακης την εχει δει πολλες φορες,και στο τελος νομιζε οτι επαιζε και αυτος.ρε δημητρακη μηπως σου εχουν δωσει και βουλευτικη ασυλια στην ρωσια?
εισαι φοβερος ρε τυπε
που το σκεφτηκες παλι αυτο
:2funny: :2funny:

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
οι Ρωσσοι τελωνιακοι κοιτανε στο διαβατηριο σου αν εχεις βιζα της χωρας που πας.αρκετες φορες δεν ειχα βιζα στο Ρωσσικο και τους εδχνα και το Ελληνικο το παιρναν το συγκρινανα με το Ρωσσικο και μου τα διναν και τα 2 πισω.
Τι κοιτάγανε οι Ρώσοι αστυνομικοί( οχι τελωνιάκοι δεν ελέγχουν διαβατήρια) και τι συγκρίνανε,το ένα ειναι στα ρωσικά και το άλλο στα ελληνικά

Μόνος είπες πριν ότι ο Πούτιν έχει κάνει νόμο για ΕΝΑ μόνο διαβατήριο

Φίλε μου οι περισσότεροι Πόντιοι έχουν μόνο Ελληνικά, εκτός αν ειναι γιαλατζοι Έλληνες όπως εσύ

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Έχεις γίδα Εβραία ρε παίχτη? Εγώ έχω γάιδαρο Τούρκο. :rockon: Να πούμε και στο Δημητράκη να φέρει τον πύθωνα από Ρωσία, ν' ανοίξουμε τσίρκο. :rockon:

Ε, τι λες? :cheesy:

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Όχι φίλε μου pristine δεν έχω γίδα εγώ, είμαι με μανδαμ υπαδρεμένος. έκανα λάθος τροποποίηση σόρρυ.
Πάντως ο Δημητράκης προσπαθεί να μας ταίσει φίδια μεγάλα σήμερα.
Φάσκει και αντιφάσκει συνεχώς, εεεεεεεεεεεεεεε μια του φούστη-δυό του φούστη- τρείς θα τον μαμησουνε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• baby-corn-snakes-800x600.jpg
    baby-corn-snakes-800x600.jpg
    151,6 KB · Εμφανίσεις: 10
  • _41637268_snakes416ap.jpg
    _41637268_snakes416ap.jpg
    38,9 KB · Εμφανίσεις: 6

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
alsomas,

ξέρεις πέρα από πλάκα να μου πεις αν χρειάζεται βίζα για Ουκρανία?

Φαντάζομαι ναι μια και είναι εκτός ΕΕ, σωστά?

Επισκέπτης
Βεβαίως, όσο η Πετρούπολη ( Δυτικα ) με την Αγία Πετρούπολη ( Στάλιγκραντ το προτιμώ  :thumbsup:)
Μηπως ηθελες να γραψεις Λενινγκραντ?
Μιας και το Βολγκογκραντ-πρωην Σταλινγκραντ,πρωην Τσαριτσιν-ειναι στον νοτο,και κακως μετονομαστηκε ΙΜΟ.

Μια ερωτηση επισης:Ολοι οι υπαλληλοι του ΥΠΕΞ δικαιουνται διπλωματικου διαβατηριου σε περιπτωση αποστολης στο εξωτερικο?Ακομη και ενας τυπος στην κουστωδια της Ντορας που κουβαλαει απλως τους φακελλους?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ξερεις κανεις αν χρειαζεται βιζα για το Tajikistan?

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
alsomas,

ξέρεις πέρα από πλάκα να μου πεις αν χρειάζεται βίζα για Ουκρανία?

Φαντάζομαι ναι μια και είναι εκτός ΕΕ, σωστά?

Δεν γνωρίζω φίλε μου, είμαι από χωριό

Γιατί δεν ρωτάς τον Ιωσήφ Μπλάσκο, σίγουρα θα έχει πάει τουλάχιστον..................μια φορά :2funny: :2funny: :2funny:

Για Τζικιστάν ρώτα τον ΜΕΓΑ ΓΑΜΙΚΟΥΛΑ Σπυράκο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν γνωρίζω φίλε μου, είμαι από χωριό

Γιατί δεν ρωτάς τον Ιωσήφ Μπλάσκο, σίγουρα θα έχει πάει τουλάχιστον..................μια φορά :2funny: :2funny: :2funny:

Για Τζικιστάν ρώτα τον ΜΕΓΑ ΓΑΜΙΚΟΥΛΑ Σπυράκο
ο μπλασκος δεν μενει εκει μονιμα? :think:

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Απ οσο γνωριζω οι πρακτορες της ΕΥΠ εχουν διπλωματικα διαβατηρια, οποτε στον επομενο διαγωνισμο για προσληψεις παμε να δηλωσουμε συμμετοχη.

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Απ οσο γνωριζω οι πρακτορες της ΕΥΠ εχουν διπλωματικα διαβατηρια, οποτε στον επομενο διαγωνισμο για προσληψεις παμε να δηλωσουμε συμμετοχη.

Μην βάζεις ιδέες στον Δημητράκι, θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό.

Απόρρητος φάκελος "Πράκτορ Ντμητρη  007" αυτός όχι μόνο τον Οτσαλάν θα δώσει στεγνά και την μαμά του ακόμη την πουλά για ένα ακόμη διαμέρισμα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έχεις γίδα Εβραία ρε παίχτη? Εγώ έχω γάιδαρο Τούρκο. :rockon: Να πούμε και στο Δημητράκη να φέρει τον πύθωνα από Ρωσία, ν' ανοίξουμε τσίρκο. :rockon:

Ε, τι λες? :cheesy:
γιδα λεω τη γυναικα μου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μηπως ηθελες να γραψεις Λενινγκραντ?
Μιας και το Βολγκογκραντ-πρωην Σταλινγκραντ,πρωην Τσαριτσιν-ειναι στον νοτο,και κακως μετονομαστηκε ΙΜΟ.

Μια ερωτηση επισης:Ολοι οι υπαλληλοι του ΥΠΕΞ δικαιουνται διπλωματικου διαβατηριου σε περιπτωση αποστολης στο εξωτερικο?Ακομη και ενας τυπος στην κουστωδια της Ντορας που κουβαλαει απλως τους φακελλους?
ετσι ειναι!ασε δεν ξερουν τι τους γινεται. :2funny: :2funny: :2funny:---κοιτα διπλωματικα διαβατηρια στα προξενεια και της πρεσβειες εχουν μονο αυτοι που θεωρουνται διπλωματες.υπαρχουν οι απλοι υπαλληλοι του υπουργειου εξωτερικων της Ελλαδας εχουν βαθμηδες απο γραματεας στ' ή ε' (δεν μπορει να κανω και λαθος αν ξερει καποιος καλητερα ας με διωρθωσει).αυτοι ειναι απλως υπαλληλοι του υπουργειου εξωτερικων που υπηρετουν στην Αλλωδαπη.αυτοι δεν εχουν διπλωματικα διαβατηρια.διπλωματικα διαβατηρια εχουν οι αστυνομικοι που υπερετουν στο προξενειο (εδω ειναι 2 υαπαξιωματικοι.στην πρεσβεια δεν ξερω).και οι διπλωματικοι υπαλληλοι εχουν βαθμηδες ακολουθος...υποπροξενος,προξενος,πρεσβης (δεν της ξερω ολες).για να γινεις υπαλληλος του υπουργειου εξωτερικων δεν ειναι δυσκολο εισαι απλως δημοσιος υπαλληλος.και αν εχεις καλο μεσο σε στελνουν στο εξωτερικο.για να μπεις στο διπλωμετικο σωμα δινεις εξετασεις πρεπει να ξερεις τέλεια Αγγλικα και Γαλλικα και μια ανατολικη γλωσσα (Ρωσσικα ή Κινεζικα ή τιποτα αλλο) λενε οτι οι εξετασεις αυτες ειναι πολυ δυσκολες.

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Σπέσιαλ αφιέρωση στον Δημητρακι
Δεν το βρήκα με ελληνικούς στοίχους

'Ονειρααααααααααααααααα πουλιά μουυυυυυυυυυυυυυυυ ταξιδίαρικααααααααααααααααα"

is2001

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
1
Πλεονεκτηματα  Διπλ Διαβατηριων  ..κοστος $ 35,000

(αναλογα τη  χωρα)

Red Carpet Treatment by international governments.

No Tax Liability on income from outside the host country.

You may display "CC" (Corps Consulaire) plates on your car so that your status is known to the forces of control who may not detain you in any way
Confidential movement and activity - Internationally.

When traveling, you may use the diplomatic channel at airports and will not be subject to time delaying and annoying customs checks

Prestige beyond imagination - both professionally and socially.

Accessibility to Offshore Tax Havens for business and privacy.

Unlimited entry and exit privilege from host country
for worldwide professional or personal travel
You will meet top–ranking government officials and heads of state
Diplomatic Immunity - under International Law,
the office and residence of diplomats are extended sovereign status, as such they are off limits to all governments and their agents - even in the host country.

You will boost your business success as well as your social status and prestige
Many, many other Gratuities and Perks

No waiting in long customs lines.

Free Diplomatic vehicle license plates.

No travel or airport departure tax.

Free upgrades on airlines, car rental, hotels and cruises.

Priority booking on reservations and more.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom