dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
οι Ρωσσοι τελωνιακοι κοιτανε στο διαβατηριο σου αν εχεις βιζα της χωρας που πας.αρκετες φορες δεν ειχα βιζα στο Ρωσσικο και τους εδχνα και το Ελληνικο το παιρναν το συγκρινανα με το Ρωσσικο και μου τα διναν και τα 2 πισω.δεν υπαρχει επησιμη απαγορευση στο να εχει ο Ρωσσος υπηκοος 2 διαβατηρια.και δεν θα γινει ποτε γιατι παρα πολλοι πλουσιοι Ρωσσοι και σχεδον ολοι οι Ρωσσοι βουλευτες εχουν 2 διαβατηρια.---καλα εσυ τωρα τι δεν πιστευεις οτι εχω 2 διαβατηρια?αφου στην Ελλαδα γεννηθηκα και εζησα μεχρι 18 ετων δεν θα εχω Ελληνικο διαβατηριο?στη Ρωσσια ειμαι 16,5 χρονια.το Ρωσσικο το πηρα το 1996.τοτε δεν υπηρχε κανενας νομος που να το απαγορευε.το ονειρο μου ηταν να παρω Ισραηλινο.η Γιδα μου ειναι μιση Εβραια γι αυτο και την παντρευτηκα.το θεμα εδω ειναι καθαρα οικονομικο.συμφωνα με το νομο πρεπει να παμε εκει για 8 μηνες!δηλαδη οπως οι Ρωσσοποντιοι αν καποιος ποντιος ειναι παντρεμενος με Ρωσσιδα παιρνουν και οι 2 Ελληνικα διαβατηρια αν ερθουν στην Ελλαδα ετσι και εγω μπορω.---για την Γερμανια εχει ενδιαφερον το θεμα.αλλα αν δεν ξερεις δεν πειραζει σε ρωτισα γιατι ειδα οτι εχεις γνωσεις απανω σε αυτα τα θεματαΠρόσεχε τι λες και που τα λες, Δημητράκι, γιατί είσαι νυχτομένος και το παίζεις και ξύπνιος, τρομάρα σου.
όταν πας να ανανεώσεις διαβατήριο, δεν σου ζητάνε το παλαίο, άρα δεν έχει αναδρομική ισχύη ο νόμος
Αν σε δώσω ότι έχεις δύο διαβατήρια θα έχεις μεγάλο πρόβλημα, ΑΝ ΛΕΜΕ ΑΝ ζεις στο Στάλινγκρατ, με δύο διαβατήρια στην Ρουσία δλδ σε κατάσταση ημιπαρανομίας κινδυνεύεις σοβαρά για κατηγορία κατασκοπίας σε δύσκολες εποχές ( κοίτα τι έκανε ο θείος Στάλιν στους Πόντιους, όχι μια φορά μόνο).
Τώρα κάτι μαγκίες που μας παραμυθιάζεις ότι πιστεύουν οι γκόμενες ότι εισαι μυστικός πρακτορ κλπ μην τα πεις παρα έξω θα σε μαζευουμε από κανενα ποταμάκι. Μην γίνεσει γραφικός λοιπόν και φαντασιόπληκτος
Για την Γερμανία δεν ξέρω, αν ρωτάς εμένα