urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.674
- Πόντοι
- 1.706
Εσυ ειπαςπαντα δικιο εχεις τυπε
θανατος στις γυναικες
Εσυ ειπαςπαντα δικιο εχεις τυπε
θανατος στις γυναικες
Ετσι αδελφέ το μουνοπανο όπως το είπες γαμω τα κοκκαλα τουΆλλος ένας κατσικογάμης ο οποίος βρήκε μουνί και μάλιστα εισαγωγής!!! Μόλις το μουνί έκανε φτερά, πήρε την καραμπίνα και τα έκανε πουτάνα όλα!!! Το παιδί ρε γαμημένε γιατί;;;; Σκατά στον τάφο του καριόλη!!!
Πω ρε πουστημ ,θα ανοιξουμε ολοκληρο κεφαλαιο τωρα.Μην λες ανοησιες κι εσυ. Τιποτα δεν δικαιολογει τετοια πραξη. Αν γυριζει το μυαλο να πας στο ψυχιατρειο. Ελεος δηλαδη. Δεν θα ζητανε δηλαδη οι μανες την επιμελεια των παιδιων τους, μην τυχον τις σκοτωσει ο καθε παλαβός. Σοβαρα τα λετε αυτα?
Καθολου δεν ντρεπομαι, που εκφραζω την αποψη μου.Δεν ντρεπεσαι λιγο? Μου προξενεις ταση για εμετο. Αδυνατω να αποδεχθω οτι συνυπαρχουν μαζι μου στην κοινωνια ανθρωποι με σαπιο μυαλο σαν το δικο σου.
"Πηρε το νομο στα χερια του"? "Κατανοουμε"?
Με κοπο συγκρατουμαι να μην σου πω τιποτα χειροτερο.
τι παει λαθος ρε μαλακα,τι ναυαγια ειναι ,απορω πως δεν του ριχνεις τιποτα γαμωμανες......για να ξερετε ο τσογλανος σκοτωσε πρωτα το παιδι και μετα τη μανα ,καντε τις αναγωγες σας λοιπον....για να καταλαβει και ο τελευταιος τελεμες τι γαμηδι ηταν ..το παιδι πρωτα τη μανα μετα ο παλιοπουστας!Δεν ντρεπεσαι λιγο? Μου προξενεις ταση για εμετο. Αδυνατω να αποδεχθω οτι συνυπαρχουν μαζι μου στην κοινωνια ανθρωποι με σαπιο μυαλο σαν το δικο σου.
"Πηρε το νομο στα χερια του"? "Κατανοουμε"?
Με κοπο συγκρατουμαι να μην σου πω τιποτα χειροτερο.
«Τη ρώτησα πώς έμπλεξε μαζί του και μου είπε ότι μου έπιανε το χέρι και πηγαίναμε βόλτα.
Οι ευρωπαίες δε νοιαζονται για φερραρι και τριημερα στη μύκονο, γι αυτες το να συζησουν στο ελλαντα με κτηνοτροφο ειναι εμπειρια ζωης, και χεστηκαν αν κανουν παιδι εκτος γάμου .Αυτή ή θα μεγάλωσε χωρίς πατέρα ή την τράβηξε το τσομπανοπρωτόγονο στυλ του γιδοβοσκού,που προφανώς δεν υπάρχει στη Γερμανία.
Εδώ ρε τύπε η άλλη πανικοβλήθηκε και έριξε 5 σφαίρες μέσα στο πανεπιστήμιο και ευτυχώς σε εκείνη την περιοχή δεν έχει πολλούς φοιτητές συνήθως. Οι 3 σφαίρες πήγαν στον γάμο του καραγκιόζη, και δεν έγινε τίποτα, τα κουκούλωσαν επειδή είναι γυναίκα. Αν ήταν άνδρας αστυνομικός θα τον είχαν κρεμάσει στο σύνταγμα και θα έκαναν πορείες κάθε χρόνο στην επέτειοΚαι δυο ειδήσεις που μάλλον θα περάσουν στα ψιλά για ευνόητους λόγους:
Σπάρτη: Γυναίκα μαχαίρωσε κάτω από την καρδιά τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης σε χωράφι
Βόλος: Η γυναίκα με το κουζινομάχαιρο μπούκαρε στο σχολείο πηδώντας τα κάγκελα
Τυπε ποτέ δεν ειπα πως κατανοω εναν φόνο.Οκ ρε τύπε γύρισε το μυαλό του ας της έριχνε μια μπάτσα.
Την σκότωσε και έφαγε το παιδί, απολύτως καμία κατανόηση δεν έχουμε
Τα ιδια ελεγε και η αλλη στον νορβηγό.σωστος
Ήθελε να πάει για μερικές εβδομάδες στην Γερμανία γιατί είχε κάποιες δουλειές να τακτοποιήσει και θα επέστρεφε. Είχε νοικιάσει και σπίτι μάλιστα στο χωριό. Δεν υπήρξε ποτέ θέμα μόνιμης φυγής της, με το παιδί. Επίσης, ήταν τρομερά ευχαριστημένη με την ζωή στο χωριό, είχε άλλο τρόπο ζωής, φυσιολατρικό.
ακομη και η τελευταια "δικαιολογια" των σκουπιδιων καταρριπτεται...
Τύπος που όλη την ζωή του είναι στο μαντρί χρειάζεται γυναίκα με παρόμοιο με αυτόν τρόπο ζωής.Αφου δεν προέκυψε αυτό,ήταν ζήτημα χρόνου να γίνει μια στραβή....
Πρεπει να εισακ παράφρων τύπε."Το κακο ειναι πως οταν μιλαμε για δικαιοσυνη κ ισα δικαιωματα, με τον καιρό βγαινετε κερδισμενοι κ καποιοι που δεν το αξιζετε"
Ο τυπος ειναι ψυχασθενης, νομιζει οτι μας κανει χαρη που μας "εκπροσωπει" στην κοινωνια γραφοντας μαλακιες. Που εξαιτιας τυπων σαν και αυτον, θα γινουμε στο τελος σαν την σουηδια που θα πρεπει να εχουμε γραπτη συγκαταθεση για να ριξουμε ενα πουτσο.
Δεν σκεφτεται καν οτι υπαρχει λογικη στην κοινωνια, ειναι δεδομενο πως ειτε θα εισαι μαζι του ή θα εισαι φεμινιστης. Μεση λυση δεν υπαρχει, ή φασιστας ή αναρχικος. Τρελα, παρανοια...
Οι συνομήλικοι έψαχναν στο τιντερΚατα κάποιο τρόπο,ο τύπος ήταν τυχερός (και απο την άλλη,άτυχη αυτή)
Δηλαδή είσαι τσομπάνος σε χωριό,και έρχεται στο χωριό σου...μια αφελής και αθώα νεαρά...ελεύθερη...που θέλει λέει να γράψει βιβλίο για τη ζωή στο χωριό...και ψάχνει έναν απο'κει να της την μάθει ...και όχι συνομήλικό της.
Ε ο πονηρός θα βρισκόταν.Δυστυχώς έτυχε να'ναι αυτός.
Έχεις δίκιο ρε τυπε, έπρεπε να φάει πρώτα μια κατσαβίδια από τον Αλβανό, μετά να ελέγξει την περιοχή αν υπάρχουν φοιτητές εκεί κοντά και μετά να πυροβολήσει, εε βέβαια μέχρι τότε μπορεί να είχε φάει κάνα δυο κατσαβιδιες ακόμα, αλλά μικρό το κακό πάνω από όλα η ασφάλεια του πολίτη, άλλωστε αυτή ήθελε να γίνει αστυνομικός ας πρόσεχεΕδώ ρε τύπε η άλλη πανικοβλήθηκε και έριξε 5 σφαίρες μέσα στο πανεπιστήμιο και ευτυχώς σε εκείνη την περιοχή δεν έχει πολλούς φοιτητές συνήθως. Οι 3 σφαίρες πήγαν στον γάμο του καραγκιόζη, και δεν έγινε τίποτα, τα κουκούλωσαν επειδή είναι γυναίκα. Αν ήταν άνδρας αστυνομικός θα τον είχαν κρεμάσει στο σύνταγμα και θα έκαναν πορείες κάθε χρόνο στην επέτειο
βγαλε μας κερδισμενους κι ας μη το αξιζουμε αξιεπαινε ινσελ. Βγαλε τρελο εμενα, ενω τα γραπτα σου δειχνουν τι σκουπιδι εισαι. Ευχομαι να μην κανεις/εχεις παιδια και ειδικα κορες γιατι μπορει να μην προβλεπω το πως σκεφτεσαι αλλα προβλεπω οτι θα σε δουμε στις ειδησεις μια μεραΠρεπει να εισακ παράφρων τύπε.
Προβλεπεις το πως σκεφτομαι.
Μηπως ακους και φωνές να σου μιλανε??
Τυπε ας βιασουν το παιδι σου (για παραδειγμα το λεω ,δεν το εννοω ουτε το επιθυμω) κι ελα εσυ να μου μιλησεις για ανθρωπινα δικαιωματα κ τετοιες πίπες.AN λεω ΑΝ, γυρισει το δικο σου μυαλο καμια μερα για τον Α η Β λογο και ειναι να φτασεις σε τετοιο σημειο, αφου κατανοεις... κανε χαρη στην ανθρωποτητα και βαλε το οπλο στο δικο σου κεφαλι πρωτα. θα σε κατανοησουμε.
Και το βρέφος ποιος θα το θήλαζε ο γιδοβοσκος;;;Τα ιδια ελεγε και η αλλη στον νορβηγό.
Σε αυτην τη περιπτωση ας πηγαινε μονη της και ας ξαναγυριζε με το καλό
Ε καλα δεν ειναι αντρες οποτε thank you, neeextttΚαι δυο ειδήσεις που μάλλον θα περάσουν στα ψιλά για ευνόητους λόγους:
Σπάρτη: Γυναίκα μαχαίρωσε κάτω από την καρδιά τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης σε χωράφι
Βόλος: Η γυναίκα με το κουζινομάχαιρο μπούκαρε στο σχολείο πηδώντας τα κάγκελα