Νέα

Διπλή έκρηξη με τραυματίες και νεκρούς στη Manchester Arena στη Βρετανία..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 413
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Ολοι οι ανθρωποι πρεπει να λογιζονται ως ισοι. Δεν υπαρχουν λευκοι, σημιτες ή μαυροι. Ανώτερες ή κατώτερες φυλες.

Συμφωνώ με όσα είπες.

Απλά να προτείνω ένα ακόμα διαχωρισμό - τεμπέλης/ πολιτικός/ δημόσιος υπάλληλος/ παράσιτο και εργαζόμενος/ κορόιδο/ υπάλληλος ιδιωτικού τομέα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
Σωστα.Μετακινησεις πληθυσμων,επιμειξιες,παντα γινονταν.Νομιζω εχει αναφερθει απο μελετητες οτι μονο η Ισλανδια μπορει να εχει καθαρο DNA χωρις ξενες παρεμβασεις.Και ενω λοιπον αυτο ισχυει για ολα τα κρατη,για ολους τους λαους,μονο οι Ελληνες ειναι οι εξαφανισμενοι για ορισμενους.Χωρια η ελληνικη γλωσσα με την αξιοθαυμαστη συνεχεια της απο την αρχαιοτητα εως σημετα αδιαλλειπτως.Οι ξενοι το ονομαζουν greek language continuity.Εξαλλου η εθνικη συνειδηση διαμορφωνεται.Στα Σκοπια για παραδειγμα που ζουν οι Αλβανοι εκατονταδες χρονια,μειναν Αλβανοι και δεν ενσωματωθηκαν με τους Σλαβους γειτονες τους.Γι αυτο και οι εθνοτικες προστριβες.Στην Ελλαδα εξελληνιζονται ιδιως τα παιδια ταχυτατα.Ευτυχως.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
επιμειξιες υπαρχουν κι υπηρχασν σε ολες τις φυλες
αλλες συγγενεις κι αλλες οχι
πως ομως δικαιολογεις την γλωσσα πχ?επρπε με βαση οσα λες να μιλαγαμε σλαβικα η τουρκικα
επισης η ελλαδα εχει απο τους πιο ομοιγενεις πλυθησμους στον πλανητη οσον αφορα γλωσσα θρησκεια κλπ χαρακτηριστικα
αυτο παλι πως το εξηγεις?
κι η αρχια ελλαδα ειχε διαφοροπιησεις πχ σπαρτη με θεσσαλια
αλλα υπηρχε απο τοτε ενα κοινο αισθημα οτι ειναι ο ιδιος λαος,αμεξαρτητα αν σφαζονταν μεταξυ τους

Όποιος ηρθε στην Ελλάδα συνάντησε εναν ανωτερο πολιτισμό και αφομοιώθηκε πάραυτα.

Αν υποθεσουμε οτι εισαι ο Σλαβος που κατεβαινει στο Βυζαντινο χωρο και δεν εχεις αλφάβητο για τη δικη σου γλώσσα, ενω η θρησκεία σου ειναι ακομη παγανιστικη. Ποσο νομιζεις οτι θα αντεξεις στον πειρασμό της χρησης της ελληνικής και στην ακτινοβολία της Αγιά Σοφιάς;

Αντιθετως, οι αραβες οταν ξεχυθηκαν εναντιων περσων και βυζαντινων ειχαν μια ακμαζουσα νεα και φρεσκια θρησκεία και βρήκαν τις 2 αυτοκρατοριες σε παρακμη.

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
Η φυλετικη προπαγανδα χρησιμοποιείται απο τα καθιζηματα της καθε κοινωνιας για να καλυψουν τις βρωμιες τους!

Ολοι οι ανθρωποι πρεπει να λογιζονται ως ισοι. Δεν υπαρχουν λευκοι, σημιτες ή μαυροι. Ανώτερες ή κατώτερες φυλες.

Ο μονος διαχωρισμός που υπαρχει πραγματικά είναι πλουσιοι και φτωχοί!

Μειωστε τις αντιθεσεις και την κοινωνικη αδικία και σταματειστε να ασχολειστε με βλακωδεις θεωρίες!

Για τον βραβευμένο με Νόμπελ γεννετιστή James Watson που δημοσίευσε πως οι μαύροι έχουν χαμηλότερο iq τι έχεις να πεις;

Watson_James-D__DNA_Authority.jpg

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Για τον βραβευμένο με Νόμπελ γεννετιστή James Watson που δημοσίευσε πως οι μαύροι έχουν χαμηλότερο iq τι έχεις να πεις;

Οτι η τύχη του αγνοείται μετά το βραβείο νόμπελ και οτι μάλλον το έχει χάσει.

Οι έλληνες είναι στην κατηγορία που εσύ αποκαλείς "λευκούς";

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1

Αμφισβητείς την επιστημονική έρευνα του Watson; Δεν έχω κάτι να πω για αυτο..

Φυσικά και ανήκουμε στην Λευκή Φυλή, η οποία έχει την βιοποικιλότητα της. Υπάρχουν καστανοί Γερμανοί, Αγγλοι, Γάλλοι όπως υπάρχουν και ξανθοί Έλληνες. Τα ποσοστά αλλάζουν

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Αμφισβητείς την επιστημονική έρευνα του Watson; Δεν έχω κάτι να πω για αυτο..

Δε χρειάζεται να πεις κάτι, το οτι τον έφτυσε η επιστημονική κοινότητα τα λέει όλα. Με την ευκαιρία, πρέπει να διευκρινήσεις νομίζω οτι το βραβείο το πήρε για ΑΛΛΗ έρευνα, και μετά άρχισε να ρετάρει και να ξεστομίζει βλακείες (εξ ου και το φτύσιμο). 

Φυσικά και ανήκουμε στην Λευκή Φυλή, η οποία έχει την βιοποικιλότητα της. Υπάρχουν καστανοί Γερμανοί, Αγγλοι, Γάλλοι όπως υπάρχουν και ξανθοί Έλληνες. Τα ποσοστά αλλάζουν

Εδω εκφράζεις προσωπική άποψη, με την οποία αρκετοί ναζι (σαν εσένα) εκτός Ελλάδας διαφωνούν. Εντάξει, όπως βολεύει τον καθένα.

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
Δε χρειάζεται να πεις κάτι, το οτι τον έφτυσε η επιστημονική κοινότητα τα λέει όλα. Με την ευκαιρία, πρέπει να διευκρινήσεις νομίζω οτι το βραβείο το πήρε για ΑΛΛΗ έρευνα, και μετά άρχισε να ρετάρει και να ξεστομίζει βλακείες (εξ ου και το φτύσιμο).  

Εδω εκφράζεις προσωπική άποψη, με την οποία αρκετοί ναζι (σαν εσένα) εκτός Ελλάδας διαφωνούν. Εντάξει, όπως βολεύει τον καθένα.

Προσωπική άποψη εκφράζεις εσύ. Εγώ επικαλούμαι έρευνες επιστημόνων με Νόμπελ και γεγονότα. Περιμένω να αναφέρεις έρευνες που καταρίπτουν την εργασία του Watson καθώς και δηλώσεις ''ναζί'' που αμφισβητούν πως οι Ελληνες ανήκουν στην ευρωπαική φυλή

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496

Και οι Αμερικανοι ναζι αποκαλουν τους Ελληνες και τους Ιταλους μη λευκους αφου γι αυτος λευκοι ειναι οι Αγγλοσαξωνες.Γερμανοι,Ιρλανδοι κλπ.Οπως οι Ελληνες αποκαλουν τους μη Ελληνες βαρβαρους.Τι να λεει;Για αυτο μιλαμε η για το τι ισχυει;Αμα ο αλλος ειναι ουγκανος Αμερικανος και βριζει τους αρχοντες και ιδρυτες του Δυτικου πολιτισμου ΕλληνοΡωμαιους ,τι σημασια εχει αυτο που να αξιζει να το αναφερεις;Το αναφερεις ως τι;

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Και οι Αμερικανοι ναζι αποκαλουν τους Ελληνες και τους Ιταλους μη λευκους αφου γι αυτος λευκοι ειναι οι Αγγλοσαξωνες.Γερμανοι,Ιρλανδοι κλπ

Σωστά. Αν λοιπόν σε πιάσουν στο δρόμο και σου χαράξουν τον αγκυλωτό σταυρό στο μέτωπο, όπως έκαναν ναζι γερμανοί σε Ελληνίδα, πες τους οτι κάνουν λάθος, ενώ φρόντισε να προσκομίσεις και επιστημονικά στοιχεία για τους αποδείξεις λάθος.

Για αυτο μιλαμε η για το τι ισχυει;

Τι ισχύει δηλαδή;Και ποιός λέει οτι ισχύει όταν μόνο εσύ το λες;

Αμα ο αλλος ειναι ουγκανος Αμερικανος και βριζει τους αρχοντες και ιδρυτες του Δυτικου πολιτισμου ΕλληνοΡωμαιους ,τι σημασια εχει αυτο που να αξιζει να το αναφερεις;

Μπερδεύεις τον πολιτισμό με το λευκό/ μαύρο/ καφέ. Εχεις χάσει τη μπάλα.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Για το υψηλότερο IQ των Ασιατών σε σχέση με τους λευκούς τί έχεις να πεις;

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
O ίδιος ο Χίτλερ έχρισε Ναύαρχο κάποιον που υπερηφανευόταν για την ελληνική του καταγωγή. Εχετε φάει πολύ σανό μου φαίνεται

Canaris was born on 1 January 1887 in Aplerbeck (now a part of Dortmund) in Westphalia, the son of Carl Canaris, a wealthy industrialist, and his wife, Auguste (née Popp).[1] Canaris himself believed that his family was related to the 19th-century Greek admiral, freedom fighter, and politician Constantine Kanaris, a belief that influenced his decision to join the Imperial German Navy.[1]

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
O ίδιος ο Χίτλερ έχρισε Ναύαρχο κάποιον που υπερηφανευόταν για την ελληνική του καταγωγή. Εχετε φάει πολύ σανό μου φαίνεται

Οποιος δηλαδή λέει οτι είναι έλληνας, τον κανει ο χιτλερ ναυαρχο. Κάπου ρετάρει το στόρυ σου. Σπάστο και ξαναρίχτο γιατί μπάζει

Εχεις φάει πολύ σανό μου φαίνεται

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
Οποιος δηλαδή λέει οτι είναι έλληνας, τον κανει ο χιτλερ ναυαρχο. Κάπου ρετάρει το στόρυ σου. Σπάστο και ξαναρίχτο γιατί μπάζει

Εχεις φάει πολύ σανό μου φαίνεται

Mας λες ότι οι ''ναζί'' αμφισβητούν την ευρωπαικότητα των Ελλήνων. Σε ρωτάω απλά. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα έκανε ο Χίτλερ Ναύαρχο τον Κανάρη;;; Πάρε να γουστάρεις

220px-Wilhelm_Canaris.jpg

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Προσωπική άποψη εκφράζεις εσύ.
Ακριβώς όπως και εσύ

Εγώ επικαλούμαι έρευνες επιστημόνων με Νόμπελ και γεγονότα.
Λάθος διατύπωση φιλαράκο. Στα όρια του ψέματος. Ναι μεν η επιστημονας έχει νόμπελ, αλλά για άλλη έρευνα. Τα δε γεγονότα που επικαλείσαι..που είναι;

Περιμένω να αναφέρεις έρευνες που καταρίπτουν την εργασία του Watson καθώς και δηλώσεις ''ναζί'' που αμφισβητούν πως οι Ελληνες ανήκουν στην ευρωπαική φυλή

Ψάξε στο google ρε μεγάλε για έρευνες. Όσο για τους έλληνες και λευκή φυλή, η ίδια η πραγματικότητα σε διαψεύδει, και η άποψη των ομοίων σου εκτός Ελλάδας.

Δεν ασχολούμαι άλλο, πίστευε ότι θες. Στ'αρχίδια μου

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Mας λες ότι οι ''ναζί'' αμφισβητούν την ευρωπαικότητα των Ελλήνων. Σε ρωτάω απλά. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα έκανε ο Χίτλερ Ναύαρχο τον Κανάρη;;; Πάρε να γουστάρεις

Πού έγραψα οτι οι ναζι αμφισβητούν την ευρωπαικότητα των Ελλήνων; Σε προκαλώ.

Δεν ξέρω τι έκανε ο χίτλερ, δεν ήμουν εκεί ουτε και εσύ ήσουν. 

Αμφισβητείς οτι οι εκτος Ελλάδας ναζι δε βλέπουν τους Ελληνες ως λευκούς;

Αντε γεια, αρκετά ασχολήθηκα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Δημοσίευσε; Τι δημοσίευσε;
Νομίζεις ότι έχει κάνει κάποια έρευνα για αυτό;

Απλά μία γνώμη είπε σε συνέντευξη στους Βρεττανικούς Times.

Και για τους χοντρούς έχει πει ότι σαν εργοδότης ποτέ δεν τους προσλαμβάνει.

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
Δημοσίευσε; Τι δημοσίευσε;
Νομίζεις ότι έχει κάνει κάποια έρευνα για αυτό;

Απλά μία γνώμη είπε σε συνέντευξη στους Βρεττανικούς Times.

Και για τους χοντρούς έχει πει ότι σαν εργοδότης ποτέ δεν τους προσλαμβάνει.

Oύτε εγώ. Ξέρεις κάποιον χοντρό που να μην είναι τεμπέλης;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom