Νέα

Διπλή έκρηξη με τραυματίες και νεκρούς στη Manchester Arena στη Βρετανία..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 413
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Kαθόλου μοιραία
Πόλεμοι, ειδικά σε αυτές τις περιοχές γίνονται πάντα. Σκέψου πόσοι ''πρόσφυγες'' θα έπρεπε να είχαν έρθει στην Ευρώπη κατά τον ινδοπακιστανικό πόλεμο της δεκαετίας του 70.
Τώρα έρχονται γιατί απλά μπορούν αφού τους το επιτρέπουμε
Οσον αφορά τα πυρηνικά. Και στην Ιαπωνία έπεσαν δύο ατομικές βόμβες αλλά πάλι κατοικούνται κανονικά οι περιοχές που επλήγησαν.
Και δεν έχουμε ούτε Ιάπωνες πρόσφυγες ούτε Ιάπωνες τρομοκράτες
οι ιαπωνες προσφυγες θα ερχοντουσαν ελλαδα στη γη της επαγγελιας.χαλαρωσε τυπε αρχικα οι ιαπωνες μεχρι στιγμης δεν είναι προσφυγες και αφετέρου αν ηταν θα περνουσαν με φουσκωτο τον ειρηνικο για να πανε στις ηπα.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
οι ιαπωνες προσφυγες θα ερχοντουσαν ελλαδα στη γη της επαγγελιας.χαλαρωσε τυπε αρχικα οι ιαπωνες μεχρι στιγμης δεν είναι προσφυγες και αφετέρου αν ηταν θα περνουσαν με φουσκωτο τον ειρηνικο για να πανε στις ηπα.

Δεν μπορώ να σκεφτώ του γιαπωνέζους να κάνουν το οτιδήποτε παράνομο!

Εκτός από τζόγο , περίεργα σεξουαλικά φετίχ και τη γιάκουζα.... που αν λάβουμε υπόψιν το παιχνίδι κάνουν τον Ρομπέν των δασών να μοιάζει με σατράπη...

όχι ξέρω ότι δεν είναι βασισμένο στην αλήθεια...

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Έχω καταγωγή, μερική, από Έλληνες της Αιγύπτου...

Δε ξέρω αν αυτό ισχύει θα πω μόνο ότι η οικογένειά μου δεν παρήγαγε μεγαλύτερα καθίκια από δαύτους...

Οπότε, δυστυχώς, και πολύ λογικό μου φαίνεται ό,τι λέτε...
οι αιγυπτιωτες που είναι μεχρι σημερα στην αιγυπτο όπως λενε και οι ιδιοι αγαπουν την αιγυπτο όπως την ελλαδα.εχω παει στην αλεξανδρεια στη περιοχη αταριν οπου ζουν οι περισσοτεροι και στον αγ σαβα την ελληνορθοδοξη εκκλησια οπου εκει μιλησα με καποιους.επισης οι αιγυπτιοι αγαπουν τους ελληνες και παρολο που ζουν τοσα χρονια μαζι στην αλεξανδρεια οι ελληνες δεν βιωσαν ποτε ρατσισμο αντιθέτως οι αιγυπτιοι μετανάστες στην ελλαδα τον βιωσαν.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Δεν μπορώ να σκεφτώ του γιαπωνέζους να κάνουν το οτιδήποτε παράνομο!

Εκτός από τζόγο , περίεργα σεξουαλικά φετίχ και τη γιάκουζα.... που αν λάβουμε υπόψιν το παιχνίδι κάνουν τον Ρομπέν των δασών να μοιάζει με σατράπη...

όχι ξέρω ότι δεν είναι βασισμένο στην αλήθεια...
ειχε γινει τρομοκρατικη επιθεση στο μετρο του τοκιο με το αεριο σαριν,δεν εμεινε τοτε τιποτα εκει μεσα ορθιο.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
οι αιγυπτιωτες που είναι μεχρι σημερα στην αιγυπτο όπως λενε και οι ιδιοι αγαπουν την αιγυπτο όπως την ελλαδα.εχω παει στην αλεξανδρεια στη περιοχη αταριν οπου ζουν οι περισσοτεροι και στον αγ σαβα την ελληνορθοδοξη εκκλησια οπου εκει μιλησα με καποιους.επισης οι αιγυπτιοι αγαπουν τους ελληνες και παρολο που ζουν τοσα χρονια μαζι στην αλεξανδρεια οι ελληνες δεν βιωσαν ποτε ρατσισμο αντιθέτως οι αιγυπτιοι μετανάστες στην ελλαδα τον βιωσαν.

Με αιγύπτιους δεν έχω θέμα ακόμα κι αν είναι υποσαχάριοι... δε ξέρω έχουν κάτι που τους ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους.

Προφανώς κι αναφερόμουν στα μέλη της οικογένειας για τα οποία γνωρίζω και ξέρω, κανένα εξ αυτών, μόνο ένας για την ακρίβεια δουλευταράς φιλότιμος που ζει όμως Αγγλία, δεν είναι άτομα τα οποία θα σεβόμουν. Όλοι εδώ μένουν ουδείς στην Αίγυπτο.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
ειχε γινει τρομοκρατικη επιθεση στο μετρο του τοκιο με το αεριο σαριν,δεν εμεινε τοτε τιποτα εκει μεσα ορθιο.

Μία φορά... εδώ κάνουν κάθε τρεις και λίγο οι μουσουλμάνοι! Και η ομάδα ήταν μίας φανατικής αίρεσης από τι ούτε ο διάολος δεν ξέρει...

Γενικά πέραν των υπερβολών με κατανοείτε τι εννοώ;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.355
Πόντοι
4.746
Tους αγαπησαν τοσο πολυ τους ελληνες στην αιγυπτο οπου απο το 1955-1965 ο νασερ
του απελασε μαζικα, για ρατσιστικους λογους..
Η επανάσταση Νάσερ της 23ης Ιουλίου του 1952 με βασικό σύνθημα «Η Αίγυπτος ανήκει στους Αιγυπτίους».

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Tους αγαπησαν τοσο πολυ τους ελληνες στην αιγυπτο οπου απο το 1955-1965 ο νασερ
του απελασε μαζικα, για ρατσιστικους λογους..
Η επανάσταση Νάσερ της 23ης Ιουλίου του 1952 με βασικό σύνθημα «Η Αίγυπτος ανήκει στους Αιγυπτίους».
και που ηθελες να ανηκει στους εγγλεζους που την ειχαν αποικια τοσα χρονια?

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.355
Πόντοι
4.746
και που ηθελες να ανηκει στους εγγλεζους που την ειχαν αποικια τοσα χρονια?
οι ελληνες δεν ηταν αγγλοι που εκδιωχτηκαν..
-Αρα με αυτην τη λογικη η ελλαδα ανηκει στους ελληνες..και λε-πουλ ολοι οι λ/μουσουλμανοι..

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Μία φορά... εδώ κάνουν κάθε τρεις και λίγο οι μουσουλμάνοι! Και η ομάδα ήταν μίας φανατικής αίρεσης από τι ούτε ο διάολος δεν ξέρει...

Γενικά πέραν των υπερβολών με κατανοείτε τι εννοώ;
για να καταλάβεις στο περιπου πως σκέφτονται οι τρομοκρατες ισλαμιστες.ας παμε στα εξαρχεια.γιατι στα εξαρχεια γινονται επεισοδια κάθε τοσο ?γιατι στα εξαρχεια χτυπάνε μπατσους?γιατι στα εξαρχεια είναι αντιστασιακοι?γιατι πετανε μολότοφ και τα σπανε όλα ?γιατι εχουν δικια τους ιδεολογια?ολα αυτά τα ερωτήματα δεν θα δωσουν την απαντηση ότι οι εξαρχιωτες είναι ισλαμιστες αλλα το ότι είναι πολιτες του περιθωρίου και της βιας που βιωνουν.οι εξαρχιωτες εχουν μια αντιδραση στο συστημα  ακριβως την ιδια αντιδραση εχουν και οι τζιχαντιστες.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
οι ελληνες δεν ηταν αγγλοι που εκδιωχτηκαν..
-Αρα με αυτην τη λογικη η ελλαδα ανηκει στους ελληνες..και λε-πουλ ολοι οι λ/μουσουλμανοι..
συμφωνω και οι μουσουλμάνοι και οι αλβανοι ρουμανοι γαλλοι αγγλοι κλπ ολοι.
μετα μην παραπονεθουμαι αν μας πουν ρατσιστες

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.355
Πόντοι
4.746
για να καταλάβεις στο περιπου πως σκέφτονται οι τρομοκρατες ισλαμιστες.ας παμε στα εξαρχεια.γιατι στα εξαρχεια γινονται επεισοδια κάθε τοσο ?γιατι στα εξαρχεια χτυπάνε μπατσους?γιατι στα εξαρχεια είναι αντιστασιακοι?γιατι πετανε μολότοφ και τα σπανε όλα ?γιατι εχουν δικια τους ιδεολογια?ολα αυτά τα ερωτήματα δεν θα δωσουν την απαντηση ότι οι εξαρχιωτες είναι ισλαμιστες αλλα το ότι είναι πολιτες του περιθωρίου και της βιας που βιωνουν.οι εξαρχιωτες εχουν μια αντιδραση στο συστημα  ακριβως την ιδια αντιδραση εχουν και οι τζιχαντιστες.
Βλεπουμε καθημερινα και τους αλλους μουσουλμανους που ζουν στην χωρα μας..
μεσα στην ελευθεριοτητα ειναι..

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.893
Πόντοι
24.596
αφου τους στηριζουν οι σαουδαραβες με τους οποιους προχθες εκανε συμφωνια 370 δις ο τραμπ που θα πολεμουσε δηθεν τους τρομοκρατες  :jerking:

ένα κουβαρι ολοι στη πλατη αθωων θυματων των παλαβων όπως προχθες  :S
oι οποιοι Σαουδαραβες εφαρμοζουν κατα γραμμα τον Ουαχαμπισμο,την πιο ακραια μορφη του Ισλαμ,στο ελαχιστο πιο εκλεπτυσμενα απο τους ομοιδεατες τους του ΙΚΙΛ.Δεν ειναι τυχαιο οτι οι πιο πολλοι ξενοι μαχητες του ΙΚΙΛ ειναι απο κει.και ο βαψομαλλιας ο Τραμπ κανει την πρωτη του επισημη επισκεψη εκει,και χορευει και με σπαθι τον παραδοσιακο τους χορο.τι εγινε  μωρε αν με το ιδιο σπαθι πριν καμια ωρα κοβοταν κανα κεφαλι κανενος αντιφρονουντα; :S :S :S

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Βλεπουμε καθημερινα και τους αλλους μουσουλμανους που ζουν στην χωρα μας..
μεσα στην ελευθεριοτητα ειναι..

Πραγματικά πιστεύω ότι κι ο μέσος αναμαλλιάρης δυτικός είναι έτη φωτός ανώτερός τους από άποψη ηθικής! Δε ξέρω νομίζω ότι οι Άραβες είναι ο πάτος της ανθρώπινης κοινωνίας... μετά των μαύρων!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.355
Πόντοι
4.746
συμφωνω και οι μουσουλμάνοι και οι αλβανοι ρουμανοι γαλλοι αγγλοι κλπ ολοι.
μετα μην παραπονεθουμαι αν μας πουν ρατσιστες
στην αιγυπτο μην τους που ρατσιστες καλυτερα.. που εδιωξαν ευρωπαιους χριστιανους
και δεσμευσαν τις περιουσιες τους.. στο ονομα του βασιλια τους..
Και επαναλαμβανω, οτι οι ελληνες δεν ηταν αγγλοι που εκδιωχτηκαν..

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.893
Πόντοι
24.596
τυπε τα διαμερίσματα και τη διατροφή μπορουν και τη δινουν γιατι παιρνουν κονδυλια από την ευρωπη. Όταν καποτε τελειωσουν  γιατι όλα τελειωνουν θα ξεκουμπιστούνε.
Δεν παρατηρείς ότι ενώ στα νησια φτανουν 100-200 κάθε μερα ο συνολικος αριθμος είναι 4 - 5000 στη μυτιληνη πχ εδώ κι ένα χρονο. :S

Πως γινεται αυτό? προφανως εχουν οργανωθεί κυκλώματα και τους φυγαδευουν για ευρωπη
ουδεν μονιμοτερον του προσωρινου τυπε.τον πουλο ολοι,ακομη και οσοι ειναι και καλα νομιμοι,με χαρτια,μαγαζια κλπ :S :S :S

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.355
Πόντοι
4.746
Πραγματικά πιστεύω ότι κι ο μέσος αναμαλλιάρης δυτικός είναι έτη φωτός ανώτερός τους από άποψη ηθικής! Δε ξέρω νομίζω ότι οι Άραβες είναι ο πάτος της ανθρώπινης κοινωνίας... μετά των μαύρων!
ε ναι, γιατι θελουν ενα βιβλιο που το θεωρουν αγιο, που γραφτηκε σχεδον
πριν χιλια πεντακοσια χρονια,να τους ρυθμιζει την καθημερινοτητα σε ολα τα επιπεδα..

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.355
Πόντοι
4.746

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
oι οποιοι Σαουδαραβες εφαρμοζουν κατα γραμμα τον Ουαχαμπισμο,την πιο ακραια μορφη του Ισλαμ,στο ελαχιστο πιο εκλεπτυσμενα απο τους ομοιδεατες τους του ΙΚΙΛ.Δεν ειναι τυχαιο οτι οι πιο πολλοι ξενοι μαχητες του ΙΚΙΛ ειναι απο κει.και ο βαψομαλλιας ο Τραμπ κανει την πρωτη του επισημη επισκεψη εκει,και χορευει και με σπαθι τον παραδοσιακο τους χορο.τι εγινε  μωρε αν με το ιδιο σπαθι πριν καμια ωρα κοβοταν κανα κεφαλι κανενος αντιφρονουντα; :S :S :S
οι ουαχαμπιτες θελουν το ισλαμικο κρατος να εξαπλωθεί όχι στην ευρωπη αλλα στις αραβικες χωρες με λιγα λογια να γινουν ένα ενιαιο κρατος ισλαμικο.αν καταφερουν και γινει αυτό τοτε πολύ πιθανον ο βασιλιας σαουντ να φυγει αρων αρων από τη σαουδικη αραβια εφόσον το isis εχει κατακτησει ολες τις αραβικες χωρες.αμεσως επομενο βημα είναι ο ιερος πολεμος εναντια στη δυση.αυτο είναι το οραμα των τζιχαντιστων.
τωρα για να μην γινει αυτό το οραμα πραγματικοτητα πρεπει η δυση να στηριξει τα καθεστώτα ασαντ σισι σαουντ και όλα τα στρατιωτικα γιατι μονο αυτά θα εξουδετερωνουν τους τζιχαντιστες και δεν θα γινει το οραμα πραγματικοτητα.
ο τραμπ δεν είναι χαζος που εκανε συμμαχια με σαουντ σισι νετανιαχου.αν και ο σαουντ δυσανασχετεί γιατι εχει τους ουαχαβιτες που πρεπει να τους υπακούει για να ναι στην εξουσια μεχρι να γινει το isis ενιαιο γι αυτους και τον ριξουν και γι αυτόν το isis να εξαφανιστεί και μεινει στην εξουσια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom