Νέα

Διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Μηνύματα
13.048
Like
2
Πόντοι
166
Με ανάρτηση στο facebook ο πατέρας του δολοφονημένου Γιώργου Φουντούλη απευθύνει έκκληση ενόψει την κηδείας του γιου του τη Δευτέρα 4/11.

Διαβάστε την ανάρτηση:

«Την Δευτέρα 4-11-2013 θα αποχαιρετήσουμε το αγαπημένο μας παιδί Γιώργο Φουντούλη από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο στις 3μμ. Οι γονείς του θέλουν να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του [size=17pt]Όχι σαν χρυσαυγίτες αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους. Δεν θέλουμε ΑΙΜΑ, το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του, ούτε ΤΙΜΗ γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας. Η Οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.[/size] Η οικογένεια δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια και αντί για αυτό στην είσοδο του Ναού θα υπάρχει ένα κουτί που μπορεί όποιος θέλει αυτά τα χρήματα που θα έδινε για λουλούδια ή στεφάνι να τα δώσει για την ενίσχυση του ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ στο οποίο φοιτά η ΕΙΡΗΝΗ η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.»
μπραβο!!!
σταματαμε εδω ρε αδερφια?
 

Επισκέπτης
Συγά μην σκήσις καναίνα καλσόν.

Εσυ ποτε θα πεθανεις γερο γυμνοσαλιαγκα του πασοκ? ωστε εκατομμυρια νεοι Ελληνες να φωναξουν "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ενας λιγοτερος σκατογερος πασοκος που εφαγε μεχρι και τις σαρκες των εγγονιων του!!!"
 

Επισκέπτης
download+%288%29.jpg



3/11/13
ΒΙΝΤΕΟ: ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΝ! ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ...ΥΠΟΥΛΑ...ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!... Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ!
10:00 π.μ.  ΣΤΟΧΟΣ  Δεν εχει σχολια


Ο τραγικός πατέρας του Γιώργου, του χρυσαυγίτη που δολοφονήθηκε χθές στο Νέο Ηράκλειο, κ. Λάμπρος Φουντούλης συγκλονίζει με όσα λέει. "Μας ρήμαξαν την οικογένεια... Τι κατάλαβαν; Νίκησαν το φασισμό; Νίκησαν τη Χρυσή Αυγή;" αναρωτιέται ενώ περιγράφει το γιο του ως ένα άγιο παιδί που δεν είχε πειράξει κανέναν και ήταν το στήριγμα της αδερφής του που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες.




Ο πατέρας του Γιώργου, κ. Λάμπρος Φουντούλης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 δήλωσε συντετριμμένος "Σκοτώσανε το παιδί μας. Ένα παιδί αθώο, το καλύτερο παιδί. Για καφέ πήγε κι ανέβηκε να ακούσει την ομιλία εκέι γιατί είχανε μία ομιλία εκεί και κατεβάινανε τα παιδιά να φύγουνε και τους γάζωσαν. Ήταν δολοφόνοι, θέλανε να σκοτώσουν το παιδί... Το σκοτώνασε πισώπλατα. Έπεσε κάτω και του έριξαν τη χαριστική βολή στο κεφάλι. ¨ητανε επαγγελματίες δολοφόνοι αυτοί. Ποιος τους έβαλε; Το παιδί μου δεν ήταν φασίστας, ήταν ένα παιδί που αγαπούσε όλο τον κόσμο και τον αγαπούσε όλος ο κόσμος. Ήταν ένα παιδί αγιο δεν είχε πειράξει ούτε μυρμήγκι. Και μας το σκοτώσαν εέτσι άνανδρα και ύπουλα... Τι κανανε; Νίκησαν το φασισμό που σκότωσαν το παιδί μου; Νικήσανε τη Χρυσή Αυγή; Τι ήταν για τη Χρυσή Αυγή το παιδί μου; Τίποτα δεν ήταν. Ένας ψηφοφόρος απλός ήταν, ένα μέλος. Είχε γραφτεί και πήγαινε και παρακολουθούσε τις ομιλίες. Τίποτα άλλο, καμία άλλη συμμετοχή".

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως τον είχε προειδοποιήσει να μην πηγαίνει στα γραφεία της οργάνωσης καθώς αποτελούσαν στόχο. "Μου ζήτησε 10 ευρώ γιατί ήταν άνεργος και μου είπε πως θα πήγαινε για καφέ. Του τα έδωσα και δεν τον ξαναείδα. Του έλεγα παιδί μου μην πηγαίνεις εκεί πέρα σας έχουν στοχοποιήσει... Όλη μέρα τα κανάλια λένε για τη Χρυσή Αυγή. Αν θέλεις όταν γίνουν εκλογές και τους πιστευεις, ψήφισέ τους. Μην πηγαίνεις εκεί..."

Σύμφωνα με τον ίδιο ο γιος του του είχε απαντήσει "Δε γίνεται τίποτα μπαμπά, πάμε ακούμε και φεύγουμε, πάμε για καφέ από κάτω".

Ο Γιώργος είχε μία αδερφή με ειδικές ανάγκες για την οποία αποτελούσε στήριγμα. Όπως λέει ο τραγικός πατέρας "Έχουμε ένα κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες. Μετά από δυο χρόνια κάναμε τον Γιώργο. Ένα γερό παιδί με λαχτάρα και χαρά που ήταν όλη μας η ζωή και μας το σκοτώσαν εέτσι άδικα. Ήταν το στήριγμα στην αδερφή του και μας κατέστρεψαν την οικογένειά μας. Μας διαλύσανε, μας ρήμαξαν τη ζωή".

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε και ο φίλος του Γιώργου Φουντούλη. "Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα ίσα ίσα που ήταν χαμογελαστός και πολύ χαμηλών τόνων".

Απο τον θεο να το βρουν οι δολοφονοι και τα παιδια τους και οτι αγαπανε! Ανοητα ανθρωπακια που κανουν πρωτα κυρηγματα δημοκρατικοτητας (sic) και στην συνεχεια εκτελουν πολιτικους τους αντιπαλους. Ανανδροι δειλοι που περιμεναν να μπουζουριαστουν πρωτα καποια ηγετικα στελεχη της για να ειναι σιγουροι οτι η εγκληματικη τους πραξη θα αργησει να ανταποδωθει...αλλα δεν πειραζει...θα ερθει ο καιρος που θα φανε καλα οι ινστρουχτορες τους και αυτοι...Μουνια οσο και να κτυπιεστε η ΧΑ ηρθε και οχι θα μεινει απλα αλλα θα ανεβει κιολας ;)
 

Επισκέπτης

Πρώτο Θέμα: Από τον Αύγουστο προγραμματισμένη η δολοφονική επίθεση
Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013 - 16:45          58

Πρώτο Θέμα: Από τον Αύγουστο προγραμματισμένη η δολοφονική επίθεση

Καμία σχέση με την δολοφονία Φύσσα - Η απόφαση για την εκτέλεση είχε ληφθεί από τον Αύγουστο

Όσα ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή ισχυρίζεται και καταγγέλλει, μετά την στυγνή δολοφονία 2 Ελλήνων Εθνικιστών από τρομοκράτες έξω από τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης στο Ν. Ηράκλειο, έρχεται να επιβεβαιώσει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Το δημοσίευμα, βασισμένο σε υψηλόβαθμες πηγές της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, τονίζει ότι η τρομοκρατική ενέργεια εις βάρος των μελών της Χρυσής Αυγής ήταν προγραμματισμένη από τον Αύγουστο!

Σε αντίθεση με δημοσιογραφικούς λακέδες και τηλεαναλυτές που σπεύδουν να συνδέσουν την τρομοκρατική επίθεση και τη δολοφονία δύο νέων Εθνικιστών με τη δολοφονία του Φύσσα στα μέσα Σεπτεμβρίου, η εφημερίδα αποκαλύπτει πως η αντιτρομοκρατική και συνεπώς το υπουργείο Προ.Πο., είχε εκ των προτέρων την πληροφόρηση πως οι αριστεροί τρομοκράτες ετοιμάζουν χτύπημα κατά της Χρυσής Αυγής. Αναφέρει μάλιστα, πως από τα μέσα του καλοκαιριού η αντιτρομοκρατική είχε συλλέξει πλήθος πληροφοριών σχετικά με επικείμενο, αιματηρό χτύπημα σε στόχο προερχόμενο από τη Χρυσή Αυγή!

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι, η σοβαρότητα και αξιοπιστία των συγκεκριμένων πληροφοριών της αντιτρομοκρατικής, είχε εκείνη την περίοδο υποχρεώσει το υπουργείο Προ.Πο. να επαναφέρει άμεσα την αστυνομική φρουρά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, την οποία είχε πρωτύτερα αφαιρέσει από όλους τους βουλευτές εκτός του Αρχηγού του Κινήματος, κατόπιν εντολών του αρμόδιου υπουργού, Ν. Δένδια.

Όλα τα παραπάνω, ήταν εν γνώσει της ηγεσίας του Προ.Πο., τουλάχιστον ένα μήνα προ της δολοφονίας Φύσσα στην Αμφιάλη. Το συγκεκριμένο τραγικό γεγονός, απλώς επιτάχυνε τις προεργασίες των τρομοκρατών για το επικείμενο χτύπημα εις βάρος της Χρυσής Αυγής, ανεβάζοντας σε «πορτοκαλί» το επίπεδο του συναγερμού των Αρχών. Εν μέσω των καταιγιστικών τούτων εξελίξεων και εν αναμονή του χτυπήματος το οποίο οι Αρχές προσδοκούσαν πως θα έχει στόχο βουλευτή ή υψηλόβαθμο στέλεχος του Κινήματος, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και συγκεκριμένα ο υπουργός Ν. Δένδιας, αποφάσισε την αφαίρεση της αστυνομικής φρουράς όλων των βουλευτών και του προσωπικού τους οπλισμού! Με απλά λόγια, ο ίδιος ο υπουργός Προ.Πο., διευκόλυνε αφάνταστα και άνοιγε το δρόμο στους τρομοκράτες για ένα ηχηρό και βεβαίως θανάσιμο τρομοκρατικό χτύπημα κατά της Χρυσής Αυγής!

Πως προσπάθησε η αντιτρομοκρατική να αποτρέψει το επικείμενο, βέβαιο τρομοκρατικό χτύπημα; Το δημοσίευμα είναι αποκαλυπτικό: στα μέσα του Οκτωβρίου, το επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατική επίθεση στη Χρυσή Αυγή, ανέβηκε σε «κόκκινο». Προς αποτροπή του, η αντιτρομοκρατική δημοσιοποίησε φωτογραφίες του αριστεριστή τρομοκράτη Ν. Μαζιώτη από τη ληστεία τράπεζας στα Μέθανα, προκειμένου να «στείλει» το μήνυμα στον ίδιο και στην υπ' αυτόν τρομοκρατική ομάδα, πως οι Αρχές γνωρίζουν τις κινήσεις τους. Στο σημείο τούτο θα πρέπει να επισημανθεί ότι οι Αρχές γνώριζαν από τον περασμένο Ιούλιο πως ο συγκεκριμένος τρομοκράτης είχε εμπλακεί στη ληστεία αυτή. Εντούτοις δεν το αποκάλυψαν, αλλά κράτησαν την πληροφορία προς εκμετάλλευση σε μεταγενέστερο χρόνο. Η χρονική στιγμή αποκάλυψης και δημοσιοποίησης των στοιχείων, έγινε μόλις προ ολίγων ημερών, με μοναδικό στόχο να «τρομάξουν» - υποτίθεται- τους τρομοκράτες που ήταν ήδη έτοιμοι να εξαπολύσουν το χτύπημά τους. Εκ του αποτελέσματος καταδεικνύεται πως οι Αρχές όχι μόνο δεν απέτρεψαν την τρομοκρατική επίθεση, αλλά δεν έλαβαν ούτε ένα μέτρο για την προστασία των βουλευτών και των γραφείων της Χρυσής Αυγής, παρά τα αδιάσειστα στοιχεία πως επίκειται αιματηρό χτύπημα και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η τρομοκρατική επίθεση τελικώς εκδηλώθηκε το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο. Δύο νεαρά παιδιά, μέλη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, έπεφταν νεκρά από τις σφαίρες άνανδρων και θρασύδειλων τρομοκρατών, που έδρασαν υπό την αδιαφορία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Δύο Έλληνες Εθνικιστές είναι νεκροί και την ίδια στιγμή, ο άθλιος υπουργός Ν. Δένδιας και η ανίκανη και επικίνδυνη ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, με χέρια βουτηγμένα στο αίμα αθώων, βρίσκονται στη θέση τους, έχοντας το θράσος να αποφασίζουν εκ των υστέρων, την επιστροφή της αστυνομικής φρουράς στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα:
 

Επισκέπτης
Απο τον θεο να το βρουν οι δολοφονοι και τα παιδια τους και οτι αγαπανε! Ανοητα ανθρωπακια που κανουν πρωτα κυρηγματα δημοκρατικοτητας (sic) και στην συνεχεια εκτελουν πολιτικους τους αντιπαλους. Ανανδροι δειλοι που περιμεναν να μπουζουριαστουν πρωτα καποια ηγετικα στελεχη της για να ειναι σιγουροι οτι η εγκληματικη τους πραξη θα αργησει να ανταποδωθει...αλλα δεν πειραζει...θα ερθει ο καιρος που θα φανε καλα οι ινστρουχτορες τους και αυτοι...Μουνια οσο και να κτυπιεστε η ΧΑ ηρθε και οχι θα μεινει απλα αλλα θα ανεβει κιολας ;)
παει για πρωτο κομμα η χ.α..
τα σχεδια της νδ ηταν να ριξουν το συριζα,τωρα να δω τι θα κανουν.
 

Επισκέπτης
ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ. Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.


Κατάπτυστη και μισάνθρωπη ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την δολοφονία των δύο Εθνικιστών
Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013 - 15:23          58

Το πόσο ανθέλληνες είναι οι αριστεροί υπερασπιστές των εγκληματιών λαθρομεταναστών και των τρομοκρατών το γνωρίζουμε. Η στυγερή δολοφονία των δύο συναγωνιστών στο Ν. Ηράκλειο απέδειξε πως οι εν λόγω φανατικοί αντιχρυσαυγίτες είναι πάνω από όλα και μισάνθρωποι, καθώς δεν καταδίκασαν το φονικό, αλλά... την προσπάθεια της κυβέρνησης και των ΜΜΕ να το αξιοποιήσουν!

Η ΚΕΕΡΦΑ, ο Πέτρος Κωνσταντίνου, ο Τζαβέντ Ασλάμ και οι λοιποί της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς (δεκανίκι του Σύριζα) έχουν το δικαίωμα από την κατ΄ επίφαση την δημοκρατία να καθυβρίζουν νεκρούς, να στοχοποιούν και να προτρέπουν σε πράξεις βίας κατά Ελλήνων. Δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη πως τελικά στην χώρα μας ο μόνος ρατσισμός που υφίσταται είναι αυτός κατά των Ελλήνων!

Παραθέτουμε χωρίς περαιτέρω σχόλια την κατάπτυστη ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ, αναμένοντας μάταια να επιληφθεί ένας εισαγγελέας: "Καταδικάζουμε τις προσπάθειες της κυβέρνησης και των ΜΜΕ να αξιοποιήσουν την ένοπλη επίθεση έξω από τα Γραφεία της Χρυσής Αυγής που άφησε πίσω της δύο νεκρούς.

Τρέχουν να το χρεώσουν «στο άλλο άκρο» πριν υπάρξει οποιαδήποτε ανάληψη ευθύνης ή διευκρίνηση αν προκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή οτιδήποτε άλλο. Το αντιφασιστικό και το εργατικό κίνημα έχουν την δύναμη να βάλουν φραγμό στα σχέδια της κυβέρνησης και των φίλων της να πισωγυρίσουν τις μαχητικές διεκδικήσεις για το ξήλωμα της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής και των άθλιων πολιτικών του Μνημονίου.

Δεν ξεχνάμε ότι οι νεοναζί δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν, έστειλαν τα τάγματα εφόδου στις γειτονιές με μαχαίρια και ρόπαλα κατά μεταναστών, αριστερών, καλλιτεχνών, Ρομά. Δεν ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά και ο Δένδιας τους έδωσαν την κάλυψη. Το αντιφασιστικό κίνημα δεν θα κάνει βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις του.

Η Γενική Απεργία στις 6 Νοέμβρη είναι η άμεση απάντηση μας στα σχέδια υπονόμευσης και στοχοποίησης των μαζικών αγώνων. Και οι διαδηλώσεις των σαράντα χρόνων της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη είναι η συνέχεια. Χτίσαμε ένα μαζικό κίνημα που δρα στο φως της μέρας και έτσι απομονώσαμε την συμμορία της Χρυσής Αυγής. Έτσι θα συνεχίσουμε! "

Διαβάστε περισσότερα:
 

Επισκέπτης
Kύριε Πρετεντέρη &Σια, για να μην νομίζεις ότι τρώμε σανό, ΕΚΕΙΝΟΙ  που έβαλαν να σκοτώσουν τον Παυλο στο Κερατσίνι, ΟΙ  ΙΔΙΟΙ έβαλαν να σκοτώσουν καί τα παιδιά στο Ν.Ηράκλειο.Τα υπόλοιπα είναι μπλά -μπλά για δημοσιογράφους. SERAPIS.

Πολύ σωστός!
 

Επισκέπτης
Δεν σας καταλαβαίνω ρε χρυσαυγουλάκια .... εσείς πριν λίγο καιρό δεν ποστάρατε αφισούλες με περίστροφα που έγραφαν από κάτω "όταν σφυρίξει η πρώτη". Ορίστε λοιπόν ... σφύριξε ... Αυτό δεν επιδιώκατε ?? Δεν μας είχαν πρήξει τα αρχίδια ο yrkanian και οι υπόλοιποι πολεμιστές του κώλου ότι είναι έτοιμοι να πολεμήσουν ? Βρέθηκε λοιπόν κάποιος, το ίδιο μαλάκας με σας, και "σήκωσε το γάντι" Βγείτε λοιπόν και εσείς με όπλα στους δρόμους για να δούμε ποια από τις δυο ομάδες ηλιθίων την έχει πιο μεγάλη ...   :jerking: :jerking: :jerking:

Κι επειδή το λέγαμε εμις, οι άλλοι έπρεπε να το κάνουν? Εμεις το λέγαμε, οι άλλοι το έκαναν. Και δεν εννοούσαμε αυτό το πράγμα οταν λέγαμε οταν σφυρίξει η πρώτη. Δεν ηταν προτροπή στη φονική βια.

Οπως κανείς σας δε ξέρει τι σημαίνει "Αιμα Τιμή Χρυσή Αυγή" και νομίζετε οτι προκαλούμε/δηλώνουμε να χύσουμε το αίμα των αντιπλαων ή το δικό μας.
Δεν ειναι αυτο.
Αιμα σημαίνει το ιδιαίτερο αίμα των Ελλήνων, τα φυλετικά μας χαρακτηριστικά και τιμή οτι είμαστε περήφανοι και εχουμε τιμή που είμαστε φορείς αυτού του Αίματος.
Γκουρόβλαχοι του κερατά που δε ξέρετε και συμπεραίνετε μόνοι σας. Ο,τι του κατεβεί του Λολοστεφανή είσαστε.

Εμεις αιματοκύλισμα δε θέλουμε. Η ακροαριστεροί αναρχοκομμούνες αντιεξουσιαστές θέλουν. πάρτε το γραμμή.
 

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Μηνύματα
3.462
Like
1
Πόντοι
16
παει για πρωτο κομμα η χ.α..
τα σχεδια της νδ ηταν να ριξουν το συριζα,τωρα να δω τι θα κανουν.

Εισαι μαλακας Ελληνας !!! Αυτοι εχουνε να φανε εσυ κατσε στο ιντερνετ ανεργος να σπαταλας την ωρα σου
 

Επισκέπτης
Αναρωτιέμαι αν έστω για μια φορά οι Έλληνες ως λαός να μπορούν να ενωθούν και να αφήσουν κατά μέρος τις κομματικές έριδες για το κοινό καλό, ενάντια σε ντόπιους και ξένους που επιβουλεύονται αυτή τη χώρα... Ας μείνει ο διχασμός για μια φορά στην άκρη!

Μια φορά έγινε αυτό, επι Μεγάλου Αλεξάνδρου, πλην Λακεδαιμονίων, το φελέκι μου μέσα!

ΔΥστυχώς ο διχασμός δεν εχει αιτία την ιδεολογική/πολιτική διαφορά. Εχει την ψυχική διαφορά, τα βιώματα, το πολιτιστικό βίωμα των εθνικοφρόνων και των αριστερών που ειναι άλλο.
Χαρακτηριστικό ειναι οτι αμα μιλήσεις με αριστερό για ιστορία θα σου πει οτι ενδιαφέρεται απο τον 20ο αιώνα και μετά γιατι απλά τότε άρχισαν να υπάρχουν αυτοι. Αμα μιλήσεις με μη αριστερό, συνήθως ασχολείται και με αρχαία ιστορία κλπ. Οι αριστεροί απορρίπτουν την αρχαιότητα γιατι η ιστορία γράφτηκε απο το Ελληνικό Έθνος και αυτό καταρίπτει τις εθνομηδενιστικές θεωρίες τους και γενικά δεν υπήρχαν.

Ετσι εχει γίνει σχεδόν αδύνατο να ξαναενωθούμε και να εχουμε ομοψυχία. Για μενα θα έπρεπε αν είμασταν 2 χώρες, αριστεροί στη μια, ολοι οι άλλοι στην άλλη. Να είχαμε ησυχία και ευτυχία για τον καθένα, αφου μαλώνουμε τώρα που είμαστε στον ίδιο γεωγραφικό σωρο, μακρυά κι αγαπημένα.
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.572
Πόντοι
1.796
Μετά τον θείο και η έκκληση του ίδιου του πατέρα, να μείνουν μακρυά οι χρυσαυγίτες από την κηδεία με τα "Αίμα, τιμή" τους...
Αντίθετα, όποιος θέλει να στείλει στεφάνι, να καταθέσει τα χρήματα στο ίδρυμα που μαθητεύει η αδερφή του... Αυτήν που αν έρχονταν στην εξουσία οι χρυσαυγίτες μάλλον σε κρεματόρια θα την έστελναν.
 

Επισκέπτης
Κι επειδή το λέγαμε εμις, οι άλλοι έπρεπε να το κάνουν? Εμεις το λέγαμε, οι άλλοι το έκαναν. Και δεν εννοούσαμε αυτό το πράγμα οταν λέγαμε οταν σφυρίξει η πρώτη. Δεν ηταν προτροπή στη φονική βια.

Οπως κανείς σας δε ξέρει τι σημαίνει "Αιμα Τιμή Χρυσή Αυγή" και νομίζετε οτι προκαλούμε/δηλώνουμε να χύσουμε το αίμα των αντιπλαων ή το δικό μας.
Δεν ειναι αυτο.
Αιμα σημαίνει το ιδιαίτερο αίμα των Ελλήνων, τα φυλετικά μας χαρακτηριστικά και τιμή οτι είμαστε περήφανοι και εχουμε τιμή που είμαστε φορείς αυτού του Αίματος.
Γκουρόβλαχοι του κερατά που δε ξέρετε και συμπεραίνετε μόνοι σας. Ο,τι του κατεβεί του Λολοστεφανή είσαστε.

Εμεις αιματοκύλισμα δε θέλουμε. Η ακροαριστεροί αναρχοκομμούνες αντιεξουσιαστές θέλουν. πάρτε το γραμμή.

Εσυ ρε καραγκιοζη δε εγραφες τον Αυγουστο, οτι οι αριστεροι πρεπει να ειναι καμια 200000 και πρεπει να τελειωνετε με αυτους ? Τωρα το παιζει ειρηνιστης ?
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
παει για πρωτο κομμα η χ.α..
τα σχεδια της νδ ηταν να ριξουν το συριζα,τωρα να δω τι θα κανουν.
πρεπει να ειναι τρομερος μαλακας καποιος για να ψηφισει χ.α. τωρα που εμαθαν ολοι τι πραγματικα παιζει με αυτους.
 

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Μηνύματα
3.462
Like
1
Πόντοι
16
Μετά τον θείο και η έκκληση του ίδιου του πατέρα, να μείνουν μακρυά οι χρυσαυγίτες από την κηδεία με τα "Αίμα, τιμή" τους...
Αντίθετα, όποιος θέλει να στείλει στεφάνι, να καταθέσει τα χρήματα στο ίδρυμα που μαθητεύει η αδερφή του... Αυτήν που αν έρχονταν στην εξουσία οι χρυσαυγίτες μάλλον σε κρεματόρια θα την έστελναν.

O Πατερας δεν ειπε αυτο ... να τα γραφετε σωστα!!!
Ειπε πως θα "γδαρει οποιον βουλευτη πολιτικου κομματος ερθει στην κηδεια του γιου του"... ξερει αυτος !!!!
 

Επισκέπτης
Εσυ ρε καραγκιοζη δε εγραφες τον Αυγουστο, οτι οι αριστεροι πρεπει να ειναι καμια 200000 και πρεπει να τελειωνετε με αυτους ? Τωρα το παιζει ειρηνιστης ?

Οτι μου γουστάρει γράφω. Οταν εσεις γράφετε τσακίστε τους φασίστες, ξύλο στους φασίστες, καμία ανοχή στη συμμορία της ΧΑ, αναπτύσετε την εχροπάθεια και δε καταλαβαίνει το αδειο πορωμένο σας κεφάλι οτι πρέπει να κατσετε στο τραπέζι μαζί μας να μιλήσουμε, τότε κι εγω απαντάω ανάλογα.
Χαζομαλάκα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom