redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
πηγαν ολοι στο λαος τυπεεξω απο την ΓΑΔΑ 150 ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ...
πηγαν ολοι στο λαος τυπεεξω απο την ΓΑΔΑ 150 ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ...
τι λες ρε βλημα!!!! οταν σκοτωνεις εναν ανθρωπο δεν περιμενεις αντιποινα απο την αλλη πλευρα?
3.3% στην α αθηνας δινει ο πανας στο φερη τυπεπηγαν ολοι στο λαος τυπε
γαι το πρώτο το έχω πάρει απόφαση, παλιά θύμωνα τώρα στ' αρχίδια μου, ότι να γίνει θα γίνει, δεν μπορώ μόνος μου να αλλάξω τον κόσμο...να στεναχωριέσαι που αυτοί οι άνθρωποι και πολλοί άλλοι συνομήλικοι τους καθυστέρια ψηφίζουν χα. όσο για τον ηθικό αυτουργό δεν είναι η χα αλλά η ναζιστοκυβέρνηση που τόσο έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων
έχεις κάποιο πρόβλημα ?
Η επιστροφή ψηνόταν εδώ και καιρό.3.3% στην α αθηνας δινει ο πανας στο φερη τυπε
η επιστροφη ψηνεται
Η επιστροφή ψηνόταν εδώ και καιρό.
Γκομενακια ΥΠΑΡΧΟΥΝ!Θελω να γινω χρυση αυγη, θα με πεισεις στο κρεβατι σου? εισαι μονη? ... Ελπιζω να μην εισαι εργαζομενο κοριτσι απο το "σπιτι" του Νικου.... σορρυ αλλα λιγα κοριτσια εχει το σάιτ...
προφανώς εχεις χαρεί με αυτο - αν επαληθευθεί- γεγονός σωστά; αν κυβερνήσετε ότε σε 100 χρονια δεν θα ξαναβγείτε. εμπρος λοιπόν δρόμος δόξας λαμπρός.ο καθενας απο εμας σταθη δεν ψηφιζει το μπουγιο αλλα αυτο που θεωρει σωστο.. η Χ.Α ανευ χρηματων δεν θα κατεβει στις εκλογες μη εχοντας να πληρωσει 200.000 ευρω σε παραβολα... απλα δεν λενε στους οπαδους τους για να μην λακισουν....
φυσικακαπου διαβασα οτι η αδερφη ενος απ τα θυματα
(συλληπητηρια στην οικογενεια του)
ειναι ατομο με ειδικες αναγκες
και οτι ο θανων ηταν το μοναδικο στηριγμα της
(δημοσιογραφικες μαλακιες προφανως)
αλλα δεν ειναι λιγο αντιφατικο να εχεις ενα τετοιο μελος στην οικογενεια σου
απ τη μια
και απ την αλλη να υποστηριζεις ενα κομμα-συμμορια
που εχει σαν ιδεολογια (αρα την ασπαζεσε)
οτι αυτα τα ατομα
πρεπει το λιγοτερο να αφηνονται στη τυχη τους
γιατι ειναι μιασματα της αριας φυλης κ.τ.λ
ειχε καταλαβει τι ιδεολογια ακολουθουσε η οχι?
μια ιδεολογια που μισουσε την αδερφη του γι αυτο που ειναι