apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ? ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΦΙΛΕΥΘΕΡΟΙ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ? ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΦΙΛΕΥΘΕΡΟΙ
αφτα πες τα σε τιπωτα πεδακια
όχι εγώ είμαι λογική και πιστεύω στην θεωρία των 2 άκρων
σημασια δεν εχει ποσοι ηταν τοτε τυπε αλλα ποσοι θα τους ψηφισουνποσοι ηταν εξω απο την ΓΑΔΑ οταν ηταν σιδεροδεσμιος ο κακουργος και εστελνε sms o μπαρμπαρουσης?
σημασια δεν εχει ποσοι ηταν τοτε τυπε αλλα ποσοι θα τους ψηφισουν
ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ?
Μη μου φωνάζεις εμένα πρωινιάτικο
βΡΕ αστο διαλο πρωινιατικο....
χρυσαυγιτες τι να πεις ακόμα και σ΄αυτο μια κιτσαρία παναγιες λύκοι σπαρτιάτες γραφικότητες, βασικά εγώ στενοχωρήθηκα που έχασαν την ζωή τους δυο νεοι ανθρωποι και πιο πολύ για τις οικογένειές τους το ότι ήταν χρυσαυγητες μου είναι παγερά αδιάφορο, ο ηθικός αυτουργός για μενα είναι η ίδια ή ΧΑ, αυτη γιγάντωσε το μίσος και την διχόνοια, την βία και τον ρατσισμό, αναμόχλευσαν μίση που είχαν ξεχαστεί, διαχωρίζουν τους ανθρώπους σε άσπρους μαυρους ξενους κομουνιστες προδότες απλυτους ανθέλληνες και άλλες τέτοιες κλαπαρχιδιές, έκανε να νομίζουν τα μέλη της ότι είναι κάτι σαν διαφπορετικό σαν χρυσαυγίτες ανώτεροι από τους άλλους, η χα κατάντησε τον ρουπακιά έτσι με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον Φύσσα, ότι σπέρνει θε΄ριζει η χα, 3 νεκρούς και ένας στην φυλακή....εξω απο την ΓΑΔΑ 150 ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ...
και χιουμοράκι βλέπω
θα τρίζουν τα κόκαλα της Γώγου!!
θα τρίζουν τα κόκαλα της Γώγου!!
ακόμα και για μπάνιο η φασίστω πήγε με καπελάκι της λάτσιο...
εχει αθριτικα η Γωγου?
χρυσαυγιτες τι να πεις ακόμα και σ΄αυτο μια κιτσαρία παναγιες λύκοι σπαρτιάτες γραφικότητες, βασικά εγώ στενοχωρήθηκα που έχασαν την ζωή τους δυο νεοι ανθρωποι και πιο πολύ για τις οικογένειές τους το ότι ήταν χρυσαυγητες μου είναι παγερά αδιάφορο, ο ηθικός αυτουργός για μενα είναι η ίδια ή ΧΑ, αυτη γιγάντωσε το μίσος και την διχόνοια, την βία και τον ρατσισμό, αναμόχλευσαν μίση που είχαν ξεχαστεί, διαχωρίζουν τους ανθρώπους σε άσπρους μαυρους ξενους κομουνιστες προδότες απλυτους ανθέλληνες και άλλες τέτοιες κλαπαρχιδιές, έκανε να νομίζουν τα μέλη της ότι είναι κάτι σαν διαφπορετικό σαν χρυσαυγίτες ανώτεροι από τους άλλους, η χα κατάντησε τον ρουπακιά έτσι με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον Φύσσα, ότι σπέρνει θε΄ριζει η χα, 3 νεκρούς και ένας στην φυλακή....
πηγαν ολοι στο λαος τυπεεξω απο την ΓΑΔΑ 150 ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ...
πηγαν ολοι στο λαος τυπεεξω απο την ΓΑΔΑ 150 ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ...
να στεναχωριέσαι που αυτοί οι άνθρωποι και πολλοί άλλοι συνομήλικοι τους καθυστέρια ψηφίζουν χα. όσο για τον ηθικό αυτουργό δεν είναι η χα αλλά η ναζιστοκυβέρνηση που τόσο έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων