Νέα

Διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Τώρα είναι δυο λιγότεροι. Μια καλή αρχή, έτσι δεν είναι;
Δεν είναι ντροπή, να το παραδεχτείς! Είσαι και γαμίκος μέγας άλλωστε, δεν έχεις πρόβλημα εσύ με αισθήματα και τέτοια.

υγ: Βασικά να μην διαβάζει ο Τσατσόπουλος. Γιατί θα παρεξηγηθεί που τον πέρασες και θα έχουμε άλλα.

ποτε δεν το ειπα αυτο

ο φονος ειναι φονος.-

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Μεγάλε! Αλλαζουμε και την παράθεση; Ζόρικα κόλπα, είσαι hacker? Anonymous κ έτσι να ούμε;

το ιδιο ηθελα να σε ρωτησω κι εγω  :birdman:
warnmute.gif
 χαλαρωσε[/URL] λιγακι , αστο το νετ , πηγαινε για κανα καφε τωρα που εχει ωραιες μερες...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.339
Πόντοι
5.006
Κόβεις φάτσες εσυ? Μια χαρα παιδια ητανε ρε, χρυσά παιδια αυγα. Ο Φϋσσας ομως ειχε την ανωμαλία στη μουρη του, χοντροκομμένη μουρη βάρβαρος ανθρωπος φαινότανε, σίγουρα προκάλεσε ακι έδειρε τον ΡΟυρπακια κι αυτος αναγκαστηκε να αμυνθεί. Τα θελε και τα παθε ο κιλαχ Π, σκατά.

Επισκέπτης
Τα δυο δολοφονημένα  ναζιστικά μέλη της εγκληματικής συμμορίας που ήθελε να σκοτώνει και να δολοφονεί δυστυχώς χρησιμοποιήθηκαν απο το ίδιο ναζιστικό σύστημα που τους ανέθρεψε. Σε ενα βαθμό αναμενόμενο. Λυπηρό γιατί τελικά έχασαν την ζωή τους και οι κομματικοί τους ταγοί χοροπηδούν πάνω απο το πτώμα τους για προσωπικό όφελος. Οντως θυσιάστηκαν για να σωθεί η χρυσή αυγή όπως αλλωστε είχε ζητήσει και είχε προαναγγείλει η ουρανίτσα.

Ἄα, συνεπληρώθη τὸ καρρέ.

URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μεγάλε! Αλλαζουμε και την παράθεση; Ζόρικα κόλπα, είσαι hacker? Anonymous κ έτσι να ούμε;

Δεν ειναι χάκερ ύπουλος ψευτης ειναι. Άλλαξε την παραθεση σου οταν ειδε οτι τον μάγκωσες άσχημα.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ποτε δεν το ειπα αυτο
ο φονος ειναι φονος.-

Ελα μωρέ τώρα 2 Ουγκ καμμένα ήταν από αυτούς που τους γαμάς τις γυναίκες, εσύ ο 42χρονος.

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=1133333[/img[/URL]]

Ο φόνος είναι φόνος βεβαίως, είναι όπως λέμε η μπύρα είναι μπύρα; Για πες...  

Επισκέπτης
Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται η χ.α ειτε οταν σκοτωνει ειτε οταν ειναι θυμα τα ποσοστα της παντα ανεβαινουν  :think: μονο στην ελλαδα γινονται αυτα  :dunno: 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εχεις κοιταχτεί στον καθρέφτη μωρη χωνολούλού???Σκατόμουτρο, που θα μιλήσεις γιατ οςυ νεκρούς μας, σκατόψυχε.

Κόβεις φάτσες εσυ? Μια χαρα παιδια ητανε ρε, χρυσά παιδια. Ο Φϋσσας ομως ειχε την ανωμαλία στη μουρη του, χοντροκομμένη μουρη βάρβαρος ανθρωπος φαινότανε, σίγουρα προκάλεσε ακι έδειρε τον ΡΟυρπακια κι αυτος αναγκαστηκε να αμυνθεί. Τα θελε και τα παθε ο κιλαχ Π, σκατά.

και γιαυτα που έγραψα ισχυρη και ακλόνιτη απόδειξη αποτελούν τα ίδια τα λογια των χρυσαυγητών που παραθέτω.

Υ.Γ ο δε σαμαρας επισης χοροπηδαει απο χαρα με το ολο σκηνικο, γάντι του ρθε. Αλίμονο στις οικογένειες που χάνουν τα παιδιά τους για να καρπώνονται κάποιοι αξιώματα εξουσίες βουλευτιλικία και φράγκα.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16

Εγω πιστεύω ότι είναι χακερ μαν. Και σε λίγο ξελογκάρω, μην βρει την i.p μου και μου γαμήσει την γυναίκα. Όλα κ όλα δεν θα γίνουμε και κερατάδες στα καλά καθούμενα.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Ελα μωρέ τώρα 2 Ουγκ καμμένα ήταν από αυτούς που τους γαμάς τις γυναίκες, εσύ ο 42χρονος.

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=1133333[/img[/URL]]

Ο φόνος είναι φόνος βεβαίως, είναι όπως λέμε η μπύρα είναι μπύρα; Για πες...  
[/quote]

το οτι ηταν ουγκ καμενα δεν σημαινει πως πρεπει να δολοφουνται

σε κανεναν δεν αξιζει να φευγει ετσι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω πιστεύω ότι είναι χακερ μαν. Και σε λίγο ξελογκάρω, μην βρει την i.p μου και μου γαμήσει την γυναίκα. Όλα κ όλα δεν θα γίνουμε και κερατάδες στα καλά καθούμενα.

:2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται η χ.α ειτε οταν σκοτωνει ειτε οταν ειναι θυμα τα ποσοστα της παντα ανεβαινουν  :think: μονο στην ελλαδα γινονται αυτα  :dunno: 

Θεϊκόοοοοοοοοο ποστ!

Είαμστε η επόμενη κυβέρνηση της ΕΛλάδος. Τελεία και παύλα.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Εχεις κοιταχτεί στον καθρέφτη μωρη χωνολούλού???Σκατόμουτρο, που θα μιλήσεις γιατ οςυ νεκρούς μας, σκατόψυχε.

Κόβεις φάτσες εσυ? Μια χαρα παιδια ητανε ρε, χρυσά παιδια. Ο Φϋσσας ομως ειχε την ανωμαλία στη μουρη του, χοντροκομμένη μουρη βάρβαρος ανθρωπος φαινότανε, σίγουρα προκάλεσε ακι έδειρε τον ΡΟυρπακια κι αυτος αναγκαστηκε να αμυνθεί. Τα θελε και τα παθε ο κιλαχ Π, σκατά.

δεν διαφέρεις από τον πορνόπαπο. Όσο προσβάλει τους δικούς σου νεκρούς άλλο τόσο και ακόμα περισσότερο προσλάβεις και εσύ έναν νεκρό άνθρωπο.
μόνο και μόνο από αυτό φανερώνονται τα κόμπλεξ σου η απανθρωπιά σου.

δεν μπορείτε να συζητήσετε δηλαδή χωρίς να προσβάλλετε νεκρούς;;;; είναι τόσο δύσκολο;

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
το οτι ηταν ουγκ καμενα δεν σημαινει πως πρεπει να δολοφουνται
σε κανεναν δεν αξιζει να φευγει ετσι

Α! Ε εντάξει κάποιοι πίστεψαν ότι έχουν ιερό καθήκον ίσως να απαλλάξουν την χώρα από τα καμμένα Ουγκ, και πήραν τα κουμπούρια από το να κάθονται στους καναπέδες.
Αυτό πως το βρίσκεις;
Μπορούμε να ανεχτούμε τα καμμένα Ουγκ δίπλα μας ή μας χαλάνε το Ζεν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom