sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
βαλε ολη την παραγραφο ομως
μην κοβεις συγκεκριμενες προτασεις
Βάλτην εσύ που είσαι τόσο πολύ περήφανος για τα κατορθώματά σου.
Μην σου στερήσω την χαρά.
βαλε ολη την παραγραφο ομως
μην κοβεις συγκεκριμενες προτασεις
αχαχαχαχα,αρα πουστης ειναι!!!καλα το λεω!!!!
παρτο στα χειλακια σου κοπελα μου!αντε πληρωσε καμια πουτανα να σε γαμησει με πλαστικη πουτσα!χαχαχαχαχχαχαρηκες με την μαλακια σου?
αντε μπραβο το παιδι μου
τι προταση να υπαρχει???δεν βλεπεις οτι τα παιδια ψηφιζουν χρυσα αυγα..ειναι τελειως καμμενα...Μα υποτίθεται αυτοί δεν θα ξεβρώμιζαν τον τόπο; Πως θα το κάνουν νεκροί;
Πάντως σοβαρά τώρα, θα ήθελα να μάθω την συνέχεια αυτής της ιστορίας, βάζουμε βόμβα στη δουλειά, σκοτώνονται όλοι (με τους χρυσαυγίτες). Μετά τι; Υπάρχει πρόταση;
δεν βλεπεις οτι τα παιδια ψηφιζουν χρυσα αυγα..ειναι τελειως καμμενα...
αλήθεια ποιος θα μας πει κάτι για τα παιδιά?
με τι ασχολούνταν, πως περνούσαν τον ελεύθερο χρόνο τους κλπ...
παρτο στα χειλακια σου κοπελα μου!αντε πληρωσε καμια πουτανα να σε γαμησει με πλαστικη πουτσα!χαχαχαχαχχα
ρώτησα γιατί από τις φωτο τους μου φάνηκαν ευαίσθητες ψυχές... καλλιτεχνικές φύσεις...
όσο για το πρσωνύμιο του Φύσσα ηταν killa(of the)P(ast) δλδ δολοφόνος του παρελθόντος...
τι προταση να υπαρχει???δεν βλεπεις οτι τα παιδια ψηφιζουν χρυσα αυγα..ειναι τελειως καμμενα...
ειναι κατι αντιστοιχο με τη φραση ¨ψηφιζω χρυση αυγη γιατι ο τσοχας κλεβει¨.....δηλαδή η φάση είναι 'ψηφίζουμε χρυσαυγίτες για να μπουν στη βουλή και μετά ευχόμαστε να βρεθεί ένας άγιος άνθρωπος να την ανατινάξει';;
και γαμώ τα πλάνα.
δηλαδή η φάση είναι 'ψηφίζουμε χρυσαυγίτες για να μπουν στη βουλή και μετά ευχόμαστε να βρεθεί ένας άγιος άνθρωπος να την ανατινάξει';;
και γαμώ τα πλάνα.
γιαυτο σας γαμαμε τις γυναικες οι αριστεροι
Ειμαι 41 χρονων και δεν εχω κανει ποτε σχεση με γυναικα. Οταν ομως λεμε ποτε εννοουμε ποτε.
Μετα εκτελουμαι ολα τα κομματοσκυλα.. ωστε να μην ξαναγεννηθουν σαπιοι πολιτικοι.Τωρα αν γινει κατι τετοιο σιγουρα θα μιωθει κατα πολυ ο ελληνικος πληθυσμοςΜα υποτίθεται αυτοί δεν θα ξεβρώμιζαν τον τόπο; Πως θα το κάνουν νεκροί;
Πάντως σοβαρά τώρα, θα ήθελα να μάθω την συνέχεια αυτής της ιστορίας, βάζουμε βόμβα στη δουλειά, σκοτώνονται όλοι (με τους χρυσαυγίτες). Μετά τι; Υπάρχει πρόταση;
Εχεις ρέψει στην πούτσα, κατούρα και λίγο.
περιμενες κατι καλυτερο απο τετοιους ψηφοφορους?
εγώ πάντως λεω να φέρουμε μερικα ακόμη μύρρια πάκια να παιρνάμε καλά
ρώτησα γιατί από τις φωτο τους μου φάνηκαν ευαίσθητες ψυχές... καλλιτεχνικές φύσεις...
όσο για το πρσωνύμιο του Φύσσα ηταν killa(of the)P(ast) δλδ δολοφόνος του παρελθόντος...
μονο οταν εσυ ξεκουρασεις την κωλοτρυπιδα σου