Νέα

Διώχτε όλους τους πιτσιρικάδες εδώ και τώρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ανοιγω αυτο το θεμα για να ΑΠΑΙΤΗΣΩ απο το κοινο σιγα σιγα να αρχισει να διωχνει ολη την πιτσιρικαρια που εχει μαζευτει εδω μεσα η οποια κανει τα εξης
1)γραφει ποστ της μιας προτασης ολο μαλακια κ off topic
2)γραφει 123456 ποστ το δευτερολεπτο νομιζωντας οτι ετσι θα γινει παλιουρας κ θα αποκτισει σεβασμο
3)σοβαρα θεματα οπως ΄΄χυσιμο σε στριγκακια΄΄η ΄΄πως θα κανετε ευτηχισμενο εναν αντρα΄΄μπηκαν μεσα κ χαλασανε την ομαλη ροη των θρεντ
4)νομιζουν οτι ειναι ξερολες κ τα ξερουν ολα ενω δεν ξερουν τιποτα κ μιλανε με βαση τη φαντασια τους
5)κομπορευονται για εμπειριες που τις διαβαζουν στο κοσμοπολιταν κ στο μπουρδελα κ με μιξη δυο τριων μαζι φτιαχνουν μια δικια τους
6)δεν σεβονται μεγαλυτερους κ πουλανε τσαμπουκαδες ενω ολοι γνωριζουν οτι ειναι κοτες λυρατες
κ αλλα πολλα τωρα δεν μου ρχονται
ΑΠΑΙΤΩ λοιπον να μπει κ μια ψηφοφορια πιστευω να την βρω κ εγω να την κανω οπου οι ενας ενας σιγα σιγα θα τον σουταρουμε για αλλου γιατι δεν μπορουμε αλλοα τα μιξιαρικα κ αυτοι ειναι
1)μουνιλας
2)drummerboy
3)Melborg7
4)Whithley
5)xristos1000
6)talos43
7)evabb
8)κ οποιοι αλλοι δηλωσουν εθελοντες

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΞΕΡΟΛΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
κ δωστε εμφανιση κυριως στους μουνιλα,ντραμερ κ ταλο...αυτους να διωξουμε πρωτους  :rockon: :rockon: :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μουνιλα ασε τους υπευθυνους του σαιτ να κρινουν,
εσυ - και ο καθενας μας - πρεπει να δινουμε , και να περνουμε πληροφοριες -
και ο χαβαλες μες το προγραμμα ειναι, μην εχουμε κτητικες τασεις με τις σελιδες,
υπαρχουν ανθρωποι που για τον α,β λογο ειναι απληροφορητοι.
σε αυτο που συμφωνω ειναι οτι σε ορισμενα θρεντ ψαχνεις την πληροφορια με το
μικροσκοπιο.
Αν ομως μαθεις να χρησιμοποιεις καλα τη σελιδα και να ελεγχεις τα νευρα σου - οχι εσυ, ο καθενας- τοτε ειναι θησαυρος.
αντε κοιμησου τωρα γιατι μου φαινεται εχεις πιει.

ανοιγω αυτο το θεμα για να ΑΠΑΙΤΗΣΩ απο το κοινο σιγα σιγα να αρχισει να διωχνει ολη την πιτσιρικαρια που εχει μαζευτει εδω μεσα η οποια κανει τα εξης
2)γραφει 123456 ποστ το δευτερολεπτο νομιζωντας οτι ετσι θα γινει παλιουρας κ θα αποκτισει σεβασμο
3)σοβαρα θεματα οπως ΄΄χυσιμο σε στριγκακια΄΄η ΄΄πως θα κανετε ευτηχισμενο εναν αντρα΄΄μπηκαν μεσα κ χαλασανε την ομαλη ροη των θρεντ
4)νομιζουν οτι ειναι ξερολες κ τα ξερουν ολα ενω δεν ξερουν τιποτα κ μιλανε με βαση τη φαντασια τους
5)κομπορευονται για εμπειριες που τις διαβαζουν στο κοσμοπολιταν κ στο μπουρδελα κ με μιξη δυο τριων μαζι φτιαχνουν μια δικια τους
6)δεν σεβονται μεγαλυτερους κ πουλανε τσαμπουκαδες ενω ολοι γνωριζουν οτι ειναι κοτες λυρατες
ΑΠΑΙΤΩ λοιπον να μπει κ μια ψηφοφορια πιστευω να την βρω κ εγω να την κανω οπου οι ενας ενας σιγα σιγα θα τον σουταρουμε για αλλου γιατι δεν μπορουμε αλλοα τα μιξιαρικα κ αυτοι ειναι
1)μουνιλας
2)drummerboy
3)Melborg7
4)Whithley
5)xristos1000
6)talos43
7)evabb

Επισκέπτης
καταρχας ουτε πινω ουτε καπνιζω...ειναι πολυ σοβαρο το θεμα ιμπλις αλλα αυριο θα τα πουμε ολοι πολλοι ωραια

υσ--->θα κρατησω σοβαροτητα μεχρι να απαντησει ο ταλος  :2funny:

Επισκέπτης
σε καληνυχτω τωρα...φιλακια στα χειλακια  :-*

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εύγε για την πρωτοβουλία σου μουνίλα, όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με κάποια άτομα εδώ μέσα...
Θα έθετα εαυτόν στην κρίση του κοινού αλλά ως γνωστόν είμαι άτομο που γράφει σοβαρά πόστ ( :grin: ), πάντα εντός θέματος ( :dancing: ), σεμνός και ταπεινός ( :tooth: ) και προπάντων παντογνώστης ( :bounce-glasses: )!!!
Πάντως ο πρώτος που πρέπει να εξοστρακιστεί απ'το σάιτ είναι ο τάλος γιατί μου την πέφτει συνέχεια!!! :2funny: :2funny: :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
1)μουνιλας
2)drummerboy
3)Melborg7
4)Whithley
5)xristos1000
6)talos43
7)evabb

Βασικα τωρα θα αρχισουν παλι οι καβγαδες και οι φασαριες.
Σε δουλεια να βρισκομαστε με λιγα λογια.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
1)μουνιλας
2)drummerboy
3)Melborg7
4)Whithley
5)xristos1000
6)talos43
7)evabb

:2funny: :2funny: μπράβο, άξιος

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κατω τα χερια απ τον ταλο μου :P

δικαιο σου βρισκω μουν... ειδικα αυτος στο νουμερο 1. δεν αντεχεται ρε παιδι μου *P *P *P

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Κάτω τα χέρια από τη νέα γενιά!
Αφήστε τα παιδιά να κάνουν το κέφι τους!

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Το Νο1 μαλακισμένο του site -με διαφορά- είναι το gamaomanoules (γαμάει μανούλες!) που μόνο από το όνομά του καταλαβαίνει κανείς το κόμπλεξ που κουβαλάει. Μη χάνετε την ευκαιρία (απόλαυση) να τον βρίζετε όπου τον βρείτε!
Για τα άλλα παιδιά τώρα δεν ξέρω, πάντως αν είναι μόνο λόγω ηλικίας καλό είναι να δείχνουμε λίγη κατανόηση. Και εμείς υπήρξαμε μικρότεροι, η μαλακία της ηλικίας συγχωρείται.
Η μαλακία του κομπλεξικού είναι αθεράπευτη και ασυγχώρητη!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μ αρεσει που ορισμενοι απαντατε κ σοβαρα :rolleyes: :2funny:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
προβλεπω να γινεται βιετναμ το θεμα σε λιγο

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
δεν γουσταρω να ειμαι στο ιδιο φορουμ με την bite,ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ..
δεν γουσταρω ρε μαγκες,πως να το κανουμε?  :boobies: :uglystupid: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom