dimitroylapetit
Call-Girl
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2015
- Like
- 0
:-* :-* :-* :-* καλη σας μερα!!!!!!
καλη σου μέρα κούκλα:-* :-* :-* :-* καλη σας μερα!!!!!!
μαλακίες στο τετράγωνο μπας και δικαιολογήσουν την τιμή τους,ότι μπορεί ο καθένας κάνει,θα μείνει και αυτή με περαστικούς να την τιμάνε!Το διάβασα χθες και κόλλησα. Αλήθεια πως γίνεται η επικοινωνία, μεταφορά (οκ αυτό γίνεται) και η διαφήμιση πουτ@να@ς!! Είναι μια από τις απορίες που έχω!! Και μάλιστα θέλει και λεφτά λες και είναι πολυεθνική!!!
Τώρα θα μου πεις οτι πρέπει να βγάλουν φωτό οι οποίες είναι πειραγμένες από επαγγελματία του είδους και πρέπει να πληρώσουν. ΟΚ αυτό ναι. Ίσως ιατρικές εξετάσεις ΟΚ. Ορισμένες αθλούνται κιόλας για να είναι σε φόρμα ΟΚ. Ορισμένες είναι καλοταϊσμένες, δεν τρώνε αηδίες ΟΚ. Τότε δικαιολογείται το κόστος
Γεια σου Αλέξανδρε, ειμαι ο Θανάσης.
:-* :-* :-* :-* καλη σας μερα!!!!!!
Γεια σου Δημητρούλα, ειμαι ο Αλεξανδρος.
ω ρε παραμύθια!...................τα εξοδα τωρα πρεπει να τα καλυψω μονη μου,επικοινωνια,μεταφορα,διαφημιση
ωστε να διασφαλισω την ποιοτητα προς εσας υψηλη..... :-*
Θα είναι και Συριζα σίγουραω ρε παραμύθια!...................
Καλο θα ηταν να μιλας για τα δικα σου μονο........?
στ'αρχίδια μας.......
τα εξοδα τωρα πρεπει να τα καλυψω μονη μου,επικοινωνια,μεταφορα,διαφημιση
ωστε να διασφαλισω την ποιοτητα προς εσας υψηλη..... :-*
Μάλλον δεν έγινα σαφής.
Αν στην μία ώρα είναι 100 €, στις 2 ώρες δεν θα περίμενες, επίσημα έστω ως δέλεαρ, κάτι σε λιγότερο από 200 €;
αμα ειχες νταβατζη θα σε ειχανε στα ωπαωπα γραψτους στο μουνη σου ρε κοπελια και κανε οτι θες αλλα να ξερεις οτι ειναι πολλα τα 100 εβρω σημερα το μεροκαματο ειναι κατω απο 20 αμα ειναι να μη τρωμε μια βδομαδα για να γαμαμε μια φορα τη εβδομαδα γαμησετα θα τη βγαλουμε με χειρονακτηκη μου φαινετε...Να θυμησω σε αυτους που ξεχνανε η καιγονται να μαθουν πως ξεκινησα μεσω ενος γραφειου με 120 και μετα πηγε 100
...εκλεισε το γραφειο και ανεξαρτοποιηθηκα εντελως κρατοντας την ιδια τιμη και διχως να εχω κανεναν γκομενονταβατζή οπως διαβασα...
...νομιζω πως ολλα τα υπολοιπα ειναι περιττα...καλο σας βραδυ :-*
στα @@ μας αν εχεις νταβατζη(το θεμα ειναι οτι ολα αυτα που μας πουλας ταχα μου για διαφημισεις ειναι του κώλου και κανεις δεν θα σου δωσει τα 100 που ζητας για ενα απλο sex που προσφερεις!...Να θυμησω σε αυτους που ξεχνανε η καιγονται να μαθουν πως ξεκινησα μεσω ενος γραφειου με 120 και μετα πηγε 100
...εκλεισε το γραφειο και ανεξαρτοποιηθηκα εντελως κρατοντας την ιδια τιμη και διχως να εχω κανεναν γκομενονταβατζή οπως διαβασα...
...νομιζω πως ολλα τα υπολοιπα ειναι περιττα...καλο σας βραδυ :-*
σοβαρα ρε πλουσιε; να σου το πω κι εγω απο την αλλη ομως αμα υπαρχει αντρας που πληρωνη πιο πολλα απο ενα πενηνταρη για να γαμησι ειναι αχρηστος και βλακας. κατι φλωροι σαν εσενα μου φαινετε εχουνε κανει τα μυαλα των πουτανων να παρουνε αεραTωρα φταιω εγω παλι να πω τα ιδια?
Αυτος που εχει μεροκαματο 20 ευρω, τι δουλεια εχει να θελει να πηδηξει callgirl?
Δεν ειναι ολα για ολους, πώς να το κανουμε δηλαδη.
εγω ισως να βγαζω και περισσότερα παο εσενα χασοδίκη αλλα 100 ευρω για την συγκεκριμενη δεν δινω!Tωρα φταιω εγω παλι να πω τα ιδια?
Αυτος που εχει μεροκαματο 20 ευρω, τι δουλεια εχει να θελει να πηδηξει callgirl?
Δεν ειναι ολα για ολους, πώς να το κανουμε δηλαδη.
Και καποιος αλλος μπορει να σου πει, οτι ΓΕΝΙΚΩΣ οποιος πληρωνει για να γαμησει ειναι αχρηστος και βλακας.σοβαρα ρε πλουσιε; να σου το πω κι εγω απο την αλλη ομως αμα υπαρχει αντρας που πληρωνη πιο πολλα απο ενα πενηνταρη για να γαμησι ειναι αχρηστος και βλακας. κατι φλωροι σαν εσενα μου φαινετε εχουνε κανει τα μυαλα των πουτανων να παρουνε αερα
Άλλο αυτο ρε φιλε.εγω ισως να βγαζω και περισσότερα παο εσενα χασοδίκη αλλα 100 ευρω για την συγκεκριμενη δεν δινω!
Αμα δεν εχει υποχρεωσεις κτλ, ισως. Επιλεγει ο τυπος αντι για 4,5 γαμισια στα μπουρδελα να παει με call girl, μια φορα το μηνα.Και καποιος αλλος μπορει να σου πει, οτι ΓΕΝΙΚΩΣ οποιος πληρωνει για να γαμησει ειναι αχρηστος και βλακας.
Εσυ θεωρεις λογικο καποιος με 600 ευρω το μηνα εισοδημα να θελει να πηγαινει με callgirls?